Leveren correct en volgens afspraak

miskoop van de bovenste plank

ik dacht een voordelige aanhanger te kopen om blad van de bomen naar de stort te brengen. tijdens transport flink wat beschadigingen heel veel tape van ptt post gebruikt om de zaak bijelkaar te houden. Geen kogelkoppeling, verlichting en pas in de handleiding blijkt dat je niet op de openbare weg mag. einde van het liedje de hele dump cart naar de oud ijzer handel

Het geleverde materiaal werkte niet. Ze mailde mij wat ik moest nazien en toen het bleek dat er geen oplossing was stuurde ze zonder morren een nieuwe op.

Duidelijk op de website te vinden wat ik nodig heb en de bestelling was snel geleverd.

Zeer goed , zoals het werd gemeld .

Mijn artikel was niet op voorraad , besteld en zoals vermeld voor die datum op stock en mooi geleverd . Prima .

Mijn bestelling in goede orde ontvangen

Geen problemen bij installatie. Helaas nog geen reactie ontvangen op mijn e-mail van 3 februari jl. met mijn vragen over handmatig spoelen ( het drukken op de knop zoals aangegeven in de duitse gebruiksaanwijzing werkt niet) en ontluchten van de installatie. Gaarne nog uw reactie. Met vriendelijke groet, Peter Kroon

Mocht niks retourneren als het niet werkt

Heb een rotor besteld past de niet mocht deze niet eeens retourneren weg geld vind Deze shop echt raar

Uitstekende service

Vlotte levering !

Ben zeer tevreden.

Goede service, en snelle levering.

Alles prima

Goed product. Snelle levering..correcte prijs

Zeer snelle service

Alles perfect geregelf

Prima bedrijf doet wat het beloofd

Bedrijf vind ik goed en snel

Netjes geleverd op de afgesproken plaats

Goede handeling.

Mijn bestelling werd goed uit gevoerde de levering was ok.

Goede kwaliteit materiaal aan een zeer correcte kostprijs en een korte leveringstijd.

Na online opzoekingswerk kwam H.O. Michielsen als de juiste aanbieder.

Zeer volledige webwinkel op vijver gebied

Was op zoek naar een waterval met led verlichting, deze firma heeft daar in een ruime keuze, en ik heb al eens filter bakken daar gekocht, het is gewoon een goede handelsonderneming

Bestel vaker hier omdat de prijs en levering goed zijn.

top

goede kwaliteit voor betaalbare prijzen

Alles gaat alles naar wens.

klantvriendelijk en snelle levering, goed product.

Mijn watermaker was sneller geleverd dan aangegeven. Ik had nog wat vragen over de geleverde watermaker en die werden keurig en snel naar tevredenheid beantwoord. Een goed product voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf dan ook echt aanbevelen, qua service en levering.

vriendelijk en snel

Op vragen wordt snel en vriendelijk geantwoord. Track en Trace, dus goed te volgen. Goede prijs ook.

Correcte handelszaak

Vooral de snelle levering was een pluspunt.