klantvriendelijk en snelle levering, goed product.

Mijn watermaker was sneller geleverd dan aangegeven. Ik had nog wat vragen over de geleverde watermaker en die werden keurig en snel naar tevredenheid beantwoord. Een goed product voor een nette prijs. Ik kan dit bedrijf dan ook echt aanbevelen, qua service en levering.

vriendelijk en snel

Op vragen wordt snel en vriendelijk geantwoord. Track en Trace, dus goed te volgen. Goede prijs ook.

Correcte handelszaak

Vooral de snelle levering was een pluspunt.

Goede service !

Snelle service en levering !

geweldig goede service

deed helemaal aan mijn verwachting net product

Ik.ben.zeer.tevreden.over.jullie.

Ik.ben.zeer.tevreden.over.jullie.

Grootste miskoop

Het toestel kan zelfs niet gemonteerd worden! Zo zwak.

Goed, snel en nogwat!

Maar ik heb een hekel aan verplichte velden

Brievenbus besteld via de zeer overzichtelijke website, en tot mijn grote verbazing de dag nadien al netjes en veilig verpakt afgeleverd. Levering is prima te ogen via track and tracé. In 1 woord fantastische dienstverlening. Zo moet het zijn.

prima ondersteuning en service

Zeer goede service

Aanhangerzeil correct geleverd

Aanhangerzeil besteld en correct geleverd , geen enkele opmerking over

Snelle levering en goede prijs

kort maar professioneel

Zeer tevreden en snelle levering

Ik heb hier nu een paar keer besteld en altijd zeer tevreden en de producten zijn ook van goede kwaliteit, kan het zeker aanraden om hier te bestellen

Prima prijs voor prima product

Jammer dat er marginaal geïnformeerd word over aankomst datum en vergeleken met concurrenten is dit ook erg lang

Snel bezorgt en goede kwaliteit voor een mooie prijs

Ik heb een buitenpomp besteld voor mijn aquarium, het was snel bezorgt en het is een hele goede pomp. Ik zal zeker nog vaker dingen bij jullie bestellen.

Super snelle levering. Zeer betrouwbaar bedrijf, fijn om zaken mee te doen.

Snelle oplossing van het probleempje: rotor van de filter was kapot bij levering. Snel nieuwe gestuurd.

Correcte levering en prijs, top

Correcte levering, daar moet niets extra bij vermeld worden

heel tevreden

Heb vlug een antwoordt gekregen en het is opgelost met dank

Netjes op tijd

Snelle levering - goede kwaliteit

Bench werd snel geleverd. Vriendelijke klantenservice.

een geweldig en correct bedrijf

een geweldig en correct bedrijf