Mooie kast snel geleverd.

Prima kast ontvangen. Was goed verpakt. Geleverd volgens afspraak. Moet kast met 2 in elkaar zetten. Mails over bestelling etc. heel duidelijk

Tevreden met prijs en product

Nieuw deksel pomp

Had een nieuw deksel gevraagd voor mijn pomp en heb de verkeerde maat aangekregen en nu zou ik die op mijn kosten nog eens moeten terugsturen terwijl ik de fout niet heb gemaakt. Heb al veel pompen aangekocht voor al mijn aquariums maar op deze manier ga ik geen klant blijven. Ik vind niet dat ik moet betalen voor een fout dat jullie gemaakt hebben.

Snelle levering, goed verpakt. Prima

Duidelijke website nette prijzen. .Bestellen en na 2 dagen levering. Bestelling is goed te volgen en de levertijd klopt. Tot nog toe een goed bedrijf.

Dank u voor de goede service

Me besteling is snel verwerkt en goed verpakt aangekomen zelfs als je nog vragen had kan je die makkelijk via de mail versturen en der werd binne een dag een antwoord terug gestuurd fijne zaak zo der zeker nogmaals bestelen indien nodig

Goede en snelle levering!

Het pakket werd snel verstuurd. Alle onderdelen waren aanwezig. De instructie om het pakket in elkaar te zetten waren duidelijk.

Degelijk product.

Product zoals omschreven en van goede kwaliteit. Levering ging vlot.

Alles prima oke

Alles in orde. Op tijd geleverd en goed product

Snelle afhandeling van de bestelling

zie boven

Mijn tweede aankoop bij u is prima levering en aankoop allebei dik in orde

Zeer tevreden.

Zeer degelijk kwalitatief materiaal en tijdig geleverd. Zeer goe verpakt om schade te vermijden. Zeer tevreden.

zeer goed

snelle verzending, goed product

goede service

geleverdzoals besteld

Prima, snelle goed levering

Prima levering en binnen paar dagen bestelling in huis.

snel en correct geleverd

goed en correct geleverd

Geen klachten

correcte levering en prima pomp

Gewoon goed zoals het hoort!

Duidelijke website, en snelle levering

Ik bestelde een pomponderdeel op zondag en dinsdag werd dit reeds geleverd tegen een lagere prijs dan de concurrentie.

Positief.

Keuring op tijd geleverd, prettig om zaken mee te doen.

Snelle levering, nette prijs

Snelle levering, nette prijs

Snelle levering van een goed product

Zeer behulpzaam en goede info

Plezierig en correct geholpen

Goede kwaliteit, lage prijs, vlot geleverd.

Prima ervaring.