Supersnel en vriendelijke bediening

Supersnelle levering en meteen een antwoord op vragen.

scherpe prijs en snelle levering

duidelijke website en mooi overzicht. verder scherpe prijs en snelle levering

makkelijk te bestellen online, snelle levering

Alles was naar wens!

Alles is verlopen zoals ik het gehoopt had. Snelle levering, goede stevige verpakking.

Goed en snel

Snelle Cervise

Prima prijs en product

Prima prijs voor het filter en de pomp. Samen met de start bacteriën is de vijver nu al helemaal helder. Jammer dat Postnl er een zootje van maakt met bezorgen.

Geweldig!

Ik ben enorm blij met deze transport kar! Ik zocht al overal naar een goede kar voor mijn boodschappen in te kunnen doen!! Ik heb nog al vaak zware boodschappen wat ik moet doen en ik elke keer met moeite had om ze naar boven te slepen (aangezien ik in een flat / appartement woon waar de gang enorm lang is om door te gaan lopen naar mijn voordeur. En dan ook nog met zware boodschappen heen en weer moest tillen). Dankzij deze kar helpt het met mijn probleem!!! Wegens het tot en met 300kilo gram kan wegen/dragen (wat echt fijn is) kan ik gewoon al mijn zware boodschappen tegelijker tijd erin doen en naar boven trekken. Ik ben daarom u en uw winkel enorm dankbaar voor het verkopen van deze kar en het veilig en heel te verzenden naar mij toe!! Ik geef jullie en jullie winkel 100 punten ervoor! Jullie zijn te vertrouwelijk en jullie spullen zijn ook te vertrouwen en hebben ook nog eens een mooie kwaliteit! Dank u zeer!!❣️

De strips zijn van slechte kwaliteit. Ze braken over met aan te spannen of eventjes aan de kippendraad te trekken. Jammer, anders was dit product perfect geweest.

Keurig op tijd geleverd

Top winkel

Mooie winkel met goed uitleggen en snel geleverd

Goede opvolging en resultaat.

Prima. Snelle afhandeling

Prima en snelle service

Ik heb zeer goede ervaring met de dienstverlening van deze onderneming. Zij bieden een prima en snelle service.

Snelle reactie

Ze denken met je mee

Het product voldeed aan de verwachtingen

Snelle levering.

Snel en behulpzaam

Snel gevonden wat ik nodig had. Snelle levering na de bestelling. En zelfs bij een verkeerde bestelling in de vakantie goed en snel geholpen.

Makkelijk bestellen en snel leveren

Door dat ik wist wat ik moest hebben, snel te vinden.

Goede communicatie en duidelijkheid bij een garantie aanvraag

Er was een probleem met mijn vijverpomp..Op een prettige manier is er gecommuniceerd en correct gehandeld. Door vakantie periode nog niet is het nog helemaal afgehandeld, maar alle vertrouwen dat dit helemaal goed komt.

Makkelijk bestellen snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk bestellen via de website en snel geleverd. Prima

PRIMA AANKOOP MET EEN PRIMA LEVERING

Via internet een UVC lamphouder inclusief lamp gevonden: prijstechnisch een superaanbieding! Qua kwaliteit ook!

Het bestelproces is eenvoudig, je krijgt via de mail keurig een bevestiging, De factuur kreeg ik ook via de mail en je kunt gewoon met Ideal betalen. Ook de verzending ging vlot en na een paar dagen had ik mijn bestelling al binnen.

alles netjes geregeld

besteld, betaald en snel geleverd. geen gedoe prima

Snelle betrouwbare levering

Een goede keus om daar te bestellen. Snelle levering, gemakkelijk te bestellen.

Prima zo

Gewoon goed zoals het overal zou moeten gaan.

Bestelling snel en netjes geleverd. 1 product was enigszins vervormd, maar is keurig geregeld en vervangen.

rapidité,efficacité

Une première expérience qui me fera faire appel de nouveau à votre société au vu de l'efficacité.