Gewoon doen wat ze zeggen

Zeer goede ervaring

Brievenbussen zijn snel geleverd goed product voor deze prijs.

Meerdere keren besteld. Alles altijd op tijd en goed verpakt, goede winkel, zeer tevreden.

Goede kwaliteit

Doen wat ze beloven .

recht toe rechtaan, krijgen wat je verwacht.

Ik bestel op een site strak en duidelijk. ik wordt geïnformeerd wanneer mijn bestelling vertrekt en het wordt geleverd. Geen gekkigheid, duidelijk en extra service van een klantenservice is bij mij niet van toepassing, omdat ALLES tot nu toe ALTIJD goed gaat en klopt. De pomp/filter en die ik een jaar geleden gekocht hebt draait perfect.

Afspraak is afspraak

Het artikel volgens afspraak geleverd

Goede kwaliteit voor eerlijke prijs

goede kwaliteit voor eerlijke prijs , correct en vlug bezorgd.

goed en snel

prima product en snelle levering

snelle correctie levering

ontvangen wat ik besteld heb, en snel

Uistekend

Als al mijn online aankopen op deze manier gaan, vrees ik voor de traditionele winkel. Goede website, prijs-kwaliteit verhouding prima in orde. Follow up na bestelling geweldig. Levering snel en goed

Servicegericht en snel

Nadat biten de schuld van Michielsen onze bestelling niet geleverd werd, hebben ze na 1 mail direct actie ondernomen en binnen 1 dag was alles opgelost en dag later geleverd.

snel geleverd

Gelukkig was alles voorradig en er volgde een snelle aflevering

Geweldige service

Vijverpomp besteld en binnen 2 dagen in huis. Produkt zoals beschreven en niet duur.

Ik kocht wat bij deze firma dat was er snel toen het gekochte niet paste heb ik zelfs de verzendkosten terugverkregen een betrouwbaar en correct bedrijf ga zo door

Vakkennis menselijkheid snelheid begrip SUPER

Snelle en duidelijke communicatie over mijn vraag en volgende dag al geleverd waarschijnlijk omdat ze de urgentie van een kapotte vijverpomp heel goed begrepen. Ik was echt verbaasd dat dit soort bedrijven nog bestonden!

Zeer tevreden over de aankopen die ik al gedaan heb bij jullie. En ook zeer scherpe prijzen die bijna nergens anders vindt ( België). Ook zeer snelle levering en ook dat is zeker een pluspunt!

Snelle levering tegen redelijke prijs.

Zeer behulpzaam en snel Mijn pomp was stuk van de aquarium, dus ivm de vissen moest er snel een oplossing komen. Geen gezeur van heb je wat verkeerd gedaan of je hebt hem al langer dan een jaar, nee direct meedenken en wat er mogelijk aam mankeert. Aantal onderdelen na overleg besteld en het was de volgende dag al binnen. Dus mijn vissen hebben niet te lijden gehad van een nacht zonder pomp. Bedankt voor het meedenken en begrip. Gr. T.EIJERt

Prima service en snelle levering.

Zoals beschreven in de uitleg klaar water na enkele dagen

prima produkt.

Makkelijk in gebruik. Vijver na drie dagen compleet helder. Inhoud vijver 4500 liter, capaciteit filter inclusief vis 6000 liter. Kan iedereen aanraden om een "overcapaciteit" aan te schaffen.

Besteld en de volgende dag binnen super

Tevreden

Snelle levering van een goed product

degelijk product, correcte en vlugge levering

Bestelde en geleverde product voldoet aan mijn verwachtingen, is degelijk. Was degelijk verpakt en werd vlug geleverd.