goede ervaring

keurig op de afgesproken plek neergezet

Adequate bezorging

Pakket kwijt

Mijn pakket zou bij de buren in de tuin neergezet zijn? Dat op zich vind ik al apart maar zij hebben mijn pakket helemaal niet ontvangen.

Pakket niet bezorgd

Het pakket zou bij de buren bezorgd zijn. Het ligt niet bij ee buren en de naam die erbij staat is niet van de buren. Geen idee waar het pakket is.

Parcel has not been delivered as claimed

received a email claiming that the parcel has been delivered to the assigned safe place at 12:34. at 12:36 checked for parcel to find that it was not there, then left for work. if delivered it was not the correct address.

• Would you recommend us? No

Ik was gewoon thuis...

Deze info klopt niet. Er is niemand langs geweest anders had ik het gehoord.

Prima dienstverlening

Snel en accuraat

Beetje jammer, Net niet

1 doos met kattengrit stond bij de voordeur. In het zicht en had zo meegenomen kunnen worden. Valt ook niet op omdat iedereen via de achtertuin het huis binnenkomt. 1 doos met katten voer stond wel in de achtertuin. Duidelijk in het zicht, maar ook vol in de zon! Er stond duidelijk onder het afdak in de achtertuin.

Zeer slecht

Er is niet aangebeld en afgeleverd bij buren die niet thuis zijn. Heb het inmiddels 2 maal geprobeerd. Hopelijk ligt het dan ook daar.

De vraag was voor de deur en bezorg dan bij de buren

Luisteren niet.

Ik ben de hele dag thuis geweest

Het is wel moeilijk om aan te bellen aangezien ik de gehele dag thuis was

niks ontvangen staat afgegeven bij de buren maar klopt niet

bij ons staat afgegeven bij de buren en op de mail staat afgeven op nummer kleinevoortstraat 22 dat huisnummer bestaat niet in de straat waar is me pakket nu ????

Zonder toestemming een dure tas in de voortuin!

Geen neerzet toestemming. Ook geen aankondiging wanneer er bezorgt wordt. 30 min voor levering heb je niks aan. Bezorger belt aan. Loopt naar de buren. Ik krijg een mail met bezorgt bij de buren en meneer loopt terug de voortuin in en zet het gewoon neer! Staat op camera en al. Betalen jullie het als het gepikt wordt!

Jullie hebben het op 600m verderop bezorgd???

Ik kreeg net bericht dat jullie het pakket bij de 'buren' hebben bezorgd... 3 straten, 600m, verderop??? Dan kan ik het beter bij een pakketpunt laten bezorgen

Precies zoals ik wil

Ik was op vakantie en kon de levering gemakkelijk uitstellen. Op de dag van bezorging nog gewijzigd naar neerzettoestemming en er werd gelukkig niet aangebeld, netjes op de afgesproken plek!

Precies bezorgd naar mijn wens

twee dozen wijn stonden gewoon voor de deur

de wijn die we bestelde heeft de bezorger gewoon voor de voordeur gezet en zelf getekend voor ontvangst van het pakket is om 12:00 bezorgd terwijl wij pas om 17:00 uur thuis waren ik vind dit zeer slecht het had gewoon meegenomen kunnen worden door iedereen

Zeer slecht

Pakket is afgeleverd bij een woning ongeveer 1 km van mijn woning. Tevens waren er nog 2 andere pakketten van andere mensen ook afgeleverd bij grafhorsterweg 10. Bij hele oude mensen.Echt een schande

goed afgeleverd

Fijn dat het pakket op de door ons aangegeven plek neergezet is.

Zeer slecht

Geen pakketje bij de buuren.moet nu maar weer afwachten .het komt te veel voor bij jullie

Heel slecht! Really, that's DPD's service now?

My package was dropped at some random place at the other end of the street, in the hallway where lots of people seemed to be passing through. Looked to me the delivery driver didn't feel like working today.

Op tijd en netjes afgeleverd op de aangegen plek

Pakket niet ontvangen .ook niet bij de buren op nr 15 zoals in de mail staat

Niet goed schrijfen is af gegeven en het klopt niet.

Bezorging

De bezorger gaf via mail dat het pakket was afgeven bij de buren ,omdat ik op vacantie was, maar door middel van mijn camera kon ik zien vanaf mijn vacantie adres dat het gewoon bij de deur was weggezet,dit is toch niet de bedoeling,ik had nog betaald voor veilig versturen

Wasrom mogelijkheden bieden als er niets mee gedaan wordt?

Groot pakket onderweg. Zou geleverd worden op een moment dat ik niet thuis ben, dus afleveradres aangepast naar adres paar deuren verder op nr 11 Bezorger belt toch bij mij aan, niemand thuis natuurlijk Krijg ik vervolgens een mail dat het is bezorgd bij de buren op nr 103. Dat noem ik geen buren meer, ken die mensen ook niet. Wanneer ik het vervolgens ga halen, blijkt het daar niet te liggen. Klantenservice gebeld, want waar is mijn pakket gebleven? Blijkt het naar een pakketpunt te zijn gebracht. Waarom mogelijkheden bieden als de bezorger er toch niets mee doet?! Slechte service!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.