Slechtste medewerker ooit aan de telefoon!!

DRAMA! Ik wilde va mijn huisadres het pakket laten afleveren op een piekup-point, maar dat is niet te doen via de app/website. In de app krijg je continue een foutmelding. Om iets te wijzigen moet je een SMS code ingeven, terwijl je niet kunt aangeven dat je een SMS wil ontvangen... (die je dus ook niet krijgt). Dan maar met de klantenservice bellen. Na 3x bellen had ik in ieder geval iemand aan de lijn die me heeft geholpen, maar daarvoor heb ik twee keer dezelfde medewerker aan de lijn gehad, die de eerste keer niets zei, alleen zeer zwaar ademde en niet reageerde op mijn stem. Opgehangen en teruggebeld. Weer dezelfde zwaar ademende (ik denk jonge) man. Hij had echt geen idee wat hij moest doen en kon geen enkel antwoord dat ik gaf onthouden. Alsof hij zwaar dronken of stoned was. Vertelde een onzinverhaal dat hij alleen werkte. Ik vroeg namelijk om iemand die wel deskundig was... En toen ik aangaf dat ik het idee had dat hij totaal niet wist waar hij mee bezig was (hij snapte het alfabet niet bij het spellen van mijn naam) en of hij vandaag zijn eerste dienst draaide en even hulp zou moeten vragen drukte hij me weg. Ik hoop dat te achterhalen is wie deze medewerker was, want als dat de vertegenwoordiging van een "toonaangevende" dienstverlener is, hebben jullie echt de verkeerde persoon in dienst genomen!

Dramatisch!!

Wat een drama met dit verzendbedrijf. Geen duidelijke communicatie, pakket wat bestaat uit meerdere collies wordt niet in zijn geheel bezorgd. Grote mond van de bezorger, deze gaf aan ja gebeurt vaker. Meerdere malen contact gezocht met DPD klantenservice, het duurt soms langer dan 20 minuten voor je te woord gestaan word. Vervolgens wordt er gezegd dat ze intern een oplossing verzinnen maar vinden het niet nodig om de consument, of in dit geval de ontvanger hiervan op de hoogte te stellen. Er werd mij verzekerd dat het pakket van daag 13-10 zou worden bezorgd tussen 17.00 en 18.00 en wanneer ik vroeg om tracking informatie wordt hier overheen gepraat. Een kleine 45 minuten later stopt hier halsoverkop een bus voor de deur met een bezorger die een behoorlijk gehavende doos bij zich heeft. Geen uitleg niets pakket wordt neergezet en bezorger rijdt zonder vragen om bevestiging of handtekening door. Wanneer ik dan de verpakking open zie ik gewoon overduidelijk dat er onderdelen beschadigd zijn. Ik heb contact opgenomen met de verzender deze gaat er werk van maken. Wanneer ik na ontvangst van het pakket dan maar weer contact opneem met de klantenservice wordt ik te woord gestaan door een uiterst onprofessioneel persoon. Trieste zaak!!

Beroerd

Het is me deze week voor de tweede keer overkomen dat DPD een pakketje heeft afgeleverd 'bij de buren' op een huisnummer dat niet eens bestaat. Ik heb dit pakketje nog steeds niet gevonden en van de DPD helpdesk hoor ik ook niets meer. Het eerste pakketje was 500 meter verderop afgeleverd in een heel andere straat, bij een of ander vaag nachtcafe. De eigenaar van het cafe wilde me het pakketje niet eens geven, beweerde het zelfs weggegooid te hebben en het kostte me enige overredingskracht om hem op zover te krijgen dat hij het me heeft overhandigd. Al met al is DPD een K-bedrijf die chauffeurs in dienst heeft met een half brein.

deze keer waardeloos

Ik kreeg een melding dat mijn schoenen waren geleverd. Helemaal niet waar. Ik heb geen schoenen gezien. Pakketnummer 05222436122744 Ook mijn overbuurvrouw heeft haar pakket niet ontvangen. Wat is er aan de hand. Eerder waren er geen problemen.

Slecht

er staat dat mijn pakket is binnen gekomen maar ik heb nog niks ontvangen

Na een week wachten nog niets geleverd van een zending binnen Nederland. Nul service!

Al 7 dagen aan t wachten op een zending vanuit Rotterdam naar t midden van het land! Tig keer gebeld. Iedere dag een andere kloten smoes! Niemand weet wanneer t wel geleverd gaat worden.Onacceptabel. En zo Frusterend! En klantenservice van DPD kan niets en doet niets. Lost niets op! En verstrekt flauwekul informatie. Verwachtingen worden totaal niet waar gemaakt.

De levering was prima maar,.......

Mijn pakketje teruggebracht omdat het niet goed was. Een dag later werd hetzelfde pakket weer afgeleverd. Gelukkig was ik thuis en kon ik vertellen dat het terug moest. Ondertussen niets meer van de firam Wolky gehoord wat inhoud dat ik ook mijn geld nog niet terug heb. Heel vervelend ! Ina Limburg

the parcel was not delivered to me!

the parcel was not delivered to me!

Parcel disappeared

The parcel was supposed to be delivered at my place, but they didn't even try to do that and dropped it at a nearby pick-up point. When I got there, the store's owner told me that the package wasn't there, so apparently my parcel disappeared...unless, of course, either the delivery person or the pick-up point owner stole it.

• Would you recommend us? No

Fout neergezet

Het pakje moest links naast het huis geplaatst worden en ze hadden het rechts bij de buren geplaats

Onvolledig en te laat.

Mijn pakket van Tectake zou maandag geleverd worden door DPD, maar er kwam niets, terwijl ik het woensdag al besteld had en donderdag was alle reeds afgeleverd bij DPD. Aan de status veranderde niets tot maandagavond. Dinsdag wordt er slechts 1 pakket geleverd. Tectake gebeld en dan zou het restant wel woensdag geleverd worden. Niets van dat alles. Donderdag werden de overige 2 pakketten geleverd. Ook staat er in mail dat ik wegzettoestemming zou hebben gegeven en ook klopt niet. Mijn telefoonnummer stond op de pakketten, maar dat is voor niets.

Er staat dat mijn pakket is bezorgd maar ik heb niks gekregen..

Pakket 300 meter verderop bezorgd die ik niet ken

Mijn pakket is bezorgd op de Binnenroede 7 dat is 300 meter verderop in de straat, geen idee wie daar woont. Er schijnt getekend te zijn maar heb al 6 keer geprobeerd op verschillende tijden maar lijkt wel of de mensen op vakantie zijn. Kortom geen pakket en gaat ook niet meer op tijd komen. Hoop dat deze sowieso nog komt want die mensen doen nooit open

Vraag dan niet wanneer ik het wil ontvangen

Ik vul vrijdag in om te ontvangen jullie geven geen ****** en leveren een zwaar pakket bij de buren. Echt by far slechtste bezorgbedrijf ooit. Altijd drama met jullie luie bezorgers en medewerkers. Ik weer actief winkels die jullie gebruiken

Groot opvallend pakket voor de deur

Pakket was voor de deur gezet, zogenaamd zoals ik gevraagd heb. Dat heb ik niet gevraagd. Ik zou nooit een pakket voor de deur willen hebben een hele dag! Ik woon in een stad. Het is een wonder dat het er nog stond toen ik thuiskwam.

Top dat jullie naar boven 30 e etage zijn gekomen

ANdere bezorgdiensten leggen alles in de lobby met alle gevolgen van dien.

Slecht

Pakket ligt niet op 163

we waren gewoon thuis

We hebben 's middags vanaf 13.00 thuis gewacht, maar er heeft niemand aangebeld, of zo zacht dat we het niet gehoord hebben. Gelukkig kregen we het pakket van de buren.

Beschadigde doos, bij onbekende buren

Een bezorging bij 'buren' met als adres de mijne. Handig. Uiteindelijk na flink rondlopen pakket achterhaald. Blijkt de doos opnieuw van tape voorzien en flink te zijn ingesneden. Slecht

Waardeloos

Ik heb ingevuld om het pakket op de galerij op de eerste verdieping neer te zetten bij voordeur 35, Maar in de tijd dat het geleverd zou worden stond er niets. Naar de begane grond gegaan en daar stond het pakket onder de trap.

Pakket beschadigd

Vogelvoer besteld. Dit is helaas niet heel aangekomen. Een pak helemaal uitgescheurd. Hele huis onder het vogelvoer toen we het pakket naar binnen haalde. Waarschijnlijk is er met het pakket gegooid. Erg vervelend!

Top gedaan , bedankt

Bedankt

Keurig volgens afspraak bezorgd.

Snel en netjes bezorgd. Niet voor de deur gezet maar keurig bij de buren afgegeven. Top

Netjes op tijd geleverd!

Zoals altijd netjes geleverd conform de neerzettoestemming.

Slechte berichtgeving

Pakket wordt later vandaag (gisteren - woensdag) bezorgd. Later ontvangt u bericht van de chauffeur over het 1 uurs tijdvak … Helemaal niks ontvangen… Vandaag is het pakket bij de buren bezorgd… wij waren wel thuis. Bovendien werd er een pakket bij de buren bezorgd met ons adres maar de naam behoort bij een ander nummer en naam. Heb zelf e.a. afgehandeld.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.