Heel slecht

Pakket is bij de buren bezorgd staat er, maar mijn eigen adres staat er bij en er is ook voor getekend alleen niet door mij! Geen idee waar mijn pakket nu is!

Zeer slecht

Melding is bij buren bezorgt adres is mijn adres dus hoe moet ik nu weten waar het pakket is. Tot 16:40 thuis gebleven want werd tussen 15:30 en 16:30 bezorgt maar geen update of iets Ben niet tevreden

Mijn pakket niet ontvangen

In de mail staat dat mijn pakket bezorgd is op een, als dat nummer 1 moet zijn, klopt dat niet want deze mensen hebben niets in ontvangst genomen

Administratie niet correct

Het pakket is bezorgd op nr. 666 en niet op nr. 664. Doos was beschadigd. Het plastic product gelukkig niet.

Op tijd en afgesproken plek.

Wat wil je nog meer?? En goede communicatie via de mail.

Leon is een geweldige verantwoordelijke bezorger!

Een paar weken geleden had ik hetzelfde pakket besteld maar de positie veranderde niet op de tracktrace. Ik kwam Leon tegen in de straat en vroeg hem hierna . Waarop ik zag dat hij het vervelend vond. Ik ga het voor u uitzoeken zegt hij . Wat bleek , de verpakking wat kapot gegaan en lag al 3 dagen op het depot in Meppel . De volgende dag belde hij hier op zijn route aan . Om te zeggen wat er was gebeurd. Al met al nog nooit zo’n goede service gehad van een pakketbezorger !!!! Hier moeten jullie superzuinig op zijn . Chapeaux!!! Gr René Baltes

Packages are being sent back to the sender!

Because a designated parcel shop stopped working with DPD, all packages are being sent back to the sender after languishing in the depot for weeks. Information from DPD to the receiver is wrong (for instance, that the package has been delivered to my neighbours, while in reality it has been sent back to the sender hundreds of kilometres away). If a parcel shop breaks with DPD, then DPD should find a faster and more user-friendly solution, and not penalize both the sender and the receiver. Please don't let such a situation happen again.

Very bad

where is my parcel? it says it was delivered, but it's not here!! there are always problems with your post office 05112949979320

Goed ..

Bedank netjes informatie en goed bezorg ..

Slecht

Geleverd zonder te laten weten waar en bij wie

Geen pakket ontvangen!!

Slechte site. Geen pakket ontvangen. Het is bij buren? Staat niet bij bij welke…… Oh ja, staat er wel bij……. Check! Oh nee…. dat is mijn eigen adres! Dus, slechte ervaring! Ik verdien daarom wel een vvv.-bon. Misschien vind ik mijn pakket ook nog ergens in de buurt. Wie weet!

Slecht

Word aangegeven dat het bij de buren is bezorgd, maar adres van bezorging is mijn huisadres?!

Erg slecht.

Opschrift email pakket is bezorgd bij de buren omdat ik niet thuis was op het moment van bezorgen. Hoe kan het dat het afleveradres in deze email dan mijn eigen adres is en dat ik getekend heb voor ontvangst?

Slechte ervaring

Ons pakket is niet bezorgd, ook al waren we thuis. We kregen een e-mail met de melding dat het bij de buren was afgeleverd, maar zonder te specificeren bij welke buren (er werd geen adres opgegeven). We weten nog steeds niet waar het is. Zeer onprofessionele service.

Well done

Ik had gevraagd om het bij 1 van mijn buren af te geven en er is ook voldaan aan mijn vraag, dank je wel

huisnummer is 1.01. niet 101

Verkeerd bezorgd! Kijk goed naar het huisnummer!

Zeer slecht

Wij waren niet thuis en er word gezegd dat er op een ander adres is afgeleverd, maar geven ons eigen adres op!Verder word er gezegd dat wij hebben getekend voor ontvangst, dat hebben woj niet, we waren niet thuis weet u nog! Kan nu uitzoeken waar het pakket is gebleven…. Zeer vervelend dit…….

Bij de buren bezorgd maar adres is eigen huis!

De derde keer in 2 weken dat een pakket bij de buren is bezorgd zonder dat het juiste huisnummer is vermeld. Dit is echt ongelooflijk irritant, kan de bezorger hier op worden aangesproken.

Verkeerd afgeleverd.

Ik heb aangegeven dat als ik niet thuis ben het pakketje naast het huis achter de schuifdeur moet worden neergelegd. Het pakketje is vervolgens bij de buren 2 huizen verderop afgegeven. Er staat nergens vermeld bij welke buren (huisnummer) het pakket is afgegeven. Ik vind het zeer onzorgvuldig hoe er wordt omgegaan met (dure) spullen van mij als klant. Er wordt in een tijdsperiode van een uur, op de minuut af aangegeven hoe laat het pakket bezorgd wordt en vervolgens doen jullie maar wat bij de daadwerkelijke aflevering van het pakketje. Dat strookt niet met elkaar.

No package

It says that the package was left with neighbours. It doesn't say with who. I asked neighbours, nobody saw it

Uren te laat

Uren te laat en bezorgd bij buren zonder huisnummer op te geven :(. Moet ik nu maar random gaan aanbellen bij mensen

Track en tracé geeft aan pakket is bezorgd.

Pakket moet bezorgt zijn, maar er is nooit iemand langs geweest. We waren gewoon thuis, maar er is geen bezorger in de straat geweest.

Geen idee waar pakket is.

Was niet thuis. Op mail staat dat het is afgeleverd op mijn adres en dat ik er ook voor heb getekend.

Top ervaring en luisterd goed naar de wensen

Heel blij met de service van dpd, levert altijd snel, accuraat en luistert naar de plek wijze

Pakket niet bezorgd, in mail staat dat bij (niet bestaande) buren is bezorgd

Ondanks het feit dat we thuis waren heb ik een mail gekregen dat het pakket bij de buren is afgeleverd. In onze straat woont niemand met de vermelde achternaam. Via de camera heb ik gecontroleerd: er is niemand aan de deur geweest. Kortweg de bezorgservice is zeeeeer slecht!!! Ikheb dan ook een klacht bij Obelink hierover ingediend.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.