Verkeerde huisnummer

In de mail stond dat het pakket geleverd was op 114. De bewoner daar wist van niks. Vandaag belde de bewoner van 116 aan dat zij een pakket voor mij had liggen. Zou fijn zijn als het huisnummer juist genoteerd werd.

Prima afgeleverd volgens mijn voorstel

zie bovenstaande

heel slecht

Heel laat te horen gekregen dat het pakket bezorgt werd. Proberen te reageren om hem ergens anders of ander tijdstip te laten bezorgen. Dan een mail krijgen dat het pakket is afgeleverd bij de buren. Die 4 weken op vakantie zijn. Pakket is daar gewoon in de prullenbak gegooid. toevallig heb ik het kunnen zien op de camera. ging gewoon om een erg duur pakket. Schandalig gewoon dat zulke mensen mogen werken bij jullie.

Goed gedaan

pakket bezorgd bij de buren wat wij fijn vonden.

Package lost and confirmation email mispelled name and address

To start, I only recieved notifications that my package would be arriving the day of so I could not prepare ahead of time to be home in case there were problems with the delivery. The confirmation message I recieved stating that my package had been delivered not only misspelled my first name, it didn't even include my last name and my house number was wrong. I could not find my package anywhere and I even asked my neighbor whose house number had been mistakenly put down in the confirmation message to help me look for it to no avail. I still don't know where my package is.

Ben tevreden over de verwerking en bezorging van mijn pakket

erg tevreden over de bezorging.

Super blij!

Op tijd, vriendelijke service

Bezorgd volgens afspaak

Met neerzettoestemming in de tuin achtergelaten. Poort netjes weer dicht gedaan.

Slecht

Het pakketje is op een verkeerd adres afgeleverd namelijk op de Inlaat in plaats van de Wetering 2 in Grootebroek

Altijd netjes achter op de tafel toppy

Op tijd

Een goede track en tracé. Ook nog een gepersonaliseerde mail met richtlijn. Top

Niet volgens afspraak geleverd

Ik heb op 29-08-2025 de afleverdatum gewijzigd naar 01-09-2025, omdat ik niet aanwezig zou zijn. Toch is het pakket op 29-08 geleverd. Vraag ik mij af wat heeft het voor zin om bezorgdatum aan te passen als hier toch niets mee wordt gedaan?

Prima alleen maar goede ervaringen met jullie Top!

zoals bovenstaand hoef er niets aan toe te voegen!

Wordt anders bezorgd dan gevraagd.

Ik heb vanmorgen nog in de app geantwoord dat ik het pakket in de tuin wilde laten leggen. Daar wordt blijkbaar niet naar gekeken of de chauffeur kan gewoon niet lezen, dat gebeurt vaker met al die allochtone bezorgers. Nu ligt mijn pakket dus bij de overburen waar we een zeer slechte verstandhouding mee hebben. Jullie worden bedankt, ik ga jullie nooit aanraden aan anderen. Mijn advies: LEZEN!!!

Niet eens geprobeerd

Rot

Niet zo tevreden

Ik kreeg vrij laat te horen wanneer mijn pakket zou worden bezorgd ( 1 UUR VAN TE VOREN ) Ik was toen niet thuis en kon dus ook niets anders regelen. Vervolgens krijg ik mail dat mijn pakket bij de buren op nr. 20 was bezorgd. Dat kan niet want mijn straat nummering gaat maar tot 18. Ben dus even aan het zoeken geweest naar mijn pakket. Was in een straat haaks op mijn straat op nummer 20 bezorgd. U snapt dat ik niet zo tevreden ben

Pakket neergezet zoals afgesproken

Ik heb via email doorgeven dat het pakket ergens neergezet kon worden. Dit is gedaan volgens afspraak.

Netjes op de afgesproken plek gezet

Keurig afgeleverd

Ik geef de chauffeur een groot compliment. Hij heeft een pakket in de gang gezet. Het pakket was vrij groot en zat in een slappe doos, dus heel lastig dragen. Hij zei : ik zet het voor u in de gang, het is haast niet te tillen. Hulde voor de chauffeur, die ook goed op tijd was!

Pakket is afgeleverd bij een dpd servicepunt in posterholt terwijl ik neerzettoestemming heb gegeven

Ik heb aangegeven dat mijn pakket neergezet mag worden. Ik heb via de mail een bevestiging gekregen dat dit is gedaan, echter zijn mijn pakketjes naar een dpd servicepunt gebracht. Bij het dpd punt weten ze niet waar het pakket op dit moment is.

Gewoon alles in orde!

Keurig op tijd geleverd, bij de deur gezet zoals gevraagd via een opgehangen briefje.

Slecht

Krijg een mail dat het neergezet is, mijn buuf gaat direct kijken omdat ik belde kring nu mail. Staat er niets, niets te vinden!!!!

Bezorgen wanneer het ze uitkomt

Bij bestelling duidelijk aangegeven dat het op maandag moest. Bevestigingsmail ontvangen voor zaterdag. Bezorgtijd aangepast. Toch geleverd bij de buren op zaterdag.

Altijd op de afgesproken tijd en plaats geleverd.

De pakket bezorger levert altijd netjes op de afgesproken tijd en plaats bij de voordeur.

Westfields 1410

5688HA Oirschot