Bezorginformatie in app niet actueel

De tracking informatie in de app is verouderd waardoor je niet op tijd weet wanneer, of en mogelijk bij wie het pakket is bezorgd.

Goede levering

Snelle levering en het pakket is op een veilige plek neergezet waar ik had aangegeven.

Op tijd en afgesproken neerzetplek geleverd

Pakket keurig afgeleverd

Neerzet optie gebruik van gemaakt en het pakket is op de juiste plek neer gelegd.

Slecht

Gewoon in het portiek gezet Niet aangebeld

Onbeschoft chauffeur

Onvriendelijke chauffeur zegt niks en komt met luid muziek aangereden.

Onvoldoende

Pakket heeft er lang over gedaan om bezorgd te worden. Waarom krijg ik geen bericht over de bezorgdatum en een indicatie van het bezorgmoment??

Altijd goed een vriendelijk

Fijne medewerkers die kunnen improviseren

Afspraak is afhaalpunt

Zie de afspraak

Waardeloos!

Pakket is 17 dagen " onderweg " geweest om het vervolgens terug te sturen naar de afzender!

Alles perfect

Alles super goed verlopen wij waren niet thuis netjes bij de buren afgeleverd SUPER

Pakket is helemaal niet geleverd

Pakket is niet geleverd op ons Adres want wij zijn op vakantie. De buren hebben ook niks ontvangen. Waar is ons pakket dan nu?

Onwijs fijne service

Blij met de service en het neerzetten voor de deur. Tijdvak ook handig en niet te ruim. Zit je niet onnodig lang te wachten.

Perfect op de hoogte gehouden waneer het pakket geleverd wordt.

Alles perfect te volgen, en netjes via de mail bericht waar het pakket afgeleverd is.

Slecht

Tijd van bezorging werd 25 minuten telaat doorgegeven. De bezorgtijd was al 25 minuten verstreken. 10:50 kwam de mail. Bezorgtijd 10:25 Niet echt handig.

Prima ervaring

Keurig optijd en netjes bezorgd.

Netjes op tijd en volgens de instructie.

Netjes op tijd en volgens de instructie.

Ik mis iets van me bestelling

Het staat dat ik me bestelling heb ontvangen maar ik mis wat

Netjes afgeleverd

Pakket nauwkeurig op tijd geleverd!

De mogelijkheid om zelfs tot het allerlaatste moment door te geven dat het pakket voor de deur geplaatst mag worden, is ideaal!

Duidelijkheid van levering

Bezorger was wel heel opdringerig...4 maal bellen...met amper 10 sec tussen

Op verkeerd adres geleverd!!

Pakket is in de verkeerde straat afgeleverd terwijl in de track en trace stond vermeld dat het bij mij thuis was afgeleverd

Niet ontvangen

Niet ontvangen

Niet duidelijk waar bezorgd.

En het pakket was erg beschadigd.

Westfields 1410

5688HA Oirschot