pakket neergepleurd

zo kan ik ook bezorgen je geeft geen toestemming en toch heb je die gegeven en dan je pakken gewoon voor de deur gooien kapot en snel wegwezen

Goed!

Was helaas net te laat thuis door drukte, maar keurig bij de buren afgeleverd met kaartje in mijn brievenbus !

Snelle en nette levering

Keurig en snel bezorgd. Keurig achtergelaten op de gevraagde plek.

Zeer slecht

Ik was gewoon thuis en uw bezorger is niet aan de deur geweest! Gebeurt niet voor het eerst!

Op de plek en de tijd dat bezorgen moest worden

Topper

Twee dagen thuis gebleven..... pakketje afgegeven bij de buren?!?

Eerste keer waren ze het pakket vergeten in te laden. Ze konden hem niet vinden. Zou de volgende dag geleverd gaan worden. De volgende dag wordt er niet aangebeld of geklopt en ligt het pakketje bij de buren. Ik stond letterlijk bij het raam om de deur te openen, maar hij liep naar de buren.

Geen neerzet toestemming gegeven

Ik heb de mail ontvangen waarin de tijdsindicatie werd gegeven en neerzet toestemming gevraagd werd. Deze heb ik nooit gegeven!!! En toch is mijn pakket voor de deur gezet!!!

snelle levering, goed contact

Prima bezorging netjes op de plek wat ik had aangegeven!

Nette aflevering op de plek wat ik had aangegeven!

Niet acceptabel

Ik heb precieze instructies gegeven over waar het akket achtertelaten. Bovendien zijn er in mijn flat 14 buren. Er is geen reden om het zo ver weg af te geven

Ik was gewoon thuis! Dombo's

Jullie nemen niet eens meer de moeite om aan te bellen?!!!! Ik was gewoon thuis! En nu zijn de buren op vakantie. BEDANKT DPD!

Slechte bezorger

Ik was thuis, er is niemand aan de deur geweest. Status gaf aan bezorgd., maar niks ontvangen.Gebeld naar klantenservice. Moet pakket nr. Invoeren maar krijg niemand aan de lijn, ineens komt de mail met info dat het bij de buren is bezorgd omdat ik niet thuis was (onzin ,ik heb een ring, niemand aan de deur geweest ) Het nr. van de”buren” was een straat verderop, maar daar stond mijn pakketje niet, wel bij hun buren. (Ander nr. dan in bericht) Al met al slechte service

Er staat geen pakket

Geen pakket geleverd en ook niet aangebeld.

Bij de buren afgegeven.

Jullie stellen in de E-mail dat de buren voor ontvangst van ons van pakket getekend hebben. De buren deelden mij mede niet voor het pakket getekend te hebben. Dusver. Vreemd verhaal. Succes ermee.. Groetend E.G.

Slecht

Men gaf aan dat ik niet thuis was, ik was wel thuis en zat buiten voor de deur. Men geeft aan via mail dat het is bezorgd bij een pakketpunt en dat er voor ontvangst is getekend. Daar ben ik geweest maar lag niets.

Super levering

Had een plek aangegeven waar ze hem mochten neerleggen hebben ze netjes gedaan en ook een beetje uit het zicht dus dat is perfect!

Blij dat het op tijd geleverd is....

Heb een mail om 10:48 ontvangen...."Gaat nog één werkdag duren vóór levering..." Dus tijd om boodschappen te doen.... Kom ik thuis, kaartje in de bus... Is het toch dezelfde dag geleverd....bij de buurman op 1 hoog....en die zou ervoor getekend hebben.... KAN NIET!! De buurman was met mij mee boodschappen doen!! Maar ik ben blij dat ik het heb....

Niet geleverd wat besteld is.

15 meter borderrand geleverd, 45 meter besteld en betaald.

Mijn hond en ik hebben de bezorger niet eens gehoord! Heel fijn, en op de afgesproken plek! Super dus!

Goede service en communicatie. Klantgericht

zo als afgesproken

netjes geleverd en op tijd prima

Bestelling van €1.000 kon zo gestolen worden!!

Vervelend dat mijn pakketten van meer dan € 1.000 in de publiek toegankelijke entree van het appartementgebouw worden neergelegd en er niet een 2e poging tot persoonlijk aanbieden wordt gedaan of bij ruren wordt afgeleverd.

Vriendelijke snelle service!

Een vriendelijke bezorger met goede service!

Slecht

Blijf extra thuis om het pakket in ontvangst te nemen, krijg ik een melding dat het naar een pakketpunt is gebracht omdat ik “niet thuis was”. Het is niet eens geprobeerd thuis bezorgd te worden….

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.