Slecht informatie

Geen tot weinig updates gehad over levering, drie kwartier voortijd melding dat ze er tussen 10 uur en 11 uur zijn. Om kwart over tien mailtje dat het pakketje bezorgd is op afgesproken neerzet punt. Bel is nooit gegaan (zat gewoon thuis te wachten) en niks afgesproken, nergens te vinden waar het pakket ligt.

Snelle levering vriendelijke chauffeur

Pakket is geleverd binnen het tijdsbestek. Vriendelijke chauffeur

Uiterst slecht!

Wederom niet geleverd op het juiste adres. Bericht met je pakket is geleverd dank je wel voor je neerzettoestemming. Neerzettoestemming is niet ‘zet het maar neer bij het eerste beste huis dat je tegenkomt’. Medewerker gebeld en die stuurde een foto van waar ‘t stond. Geen idee waar dat is, iig niet mijn huis. Weer een onderzoek naar vermiste pakketten inschakelen en DPD die waarschijnlijk of nooit gaat reageren of door de drukte, weken later. Klacht indienen helpt ook niet, wordt ook nooit wat mee gedaan.

Goede vriendelijke service

De bezorger leverde het netjes af en was zeer vriendelijk.

goed bedrijf

Perfect volgens afspraak

Fouten gebeurd bij levering

Mijn pakket is nooit geleverd,daarvoor nam ik 2× telefonisch contact op met DPD hebben ze alsnog gekozen om het zomaar terug te sturen naar afzender.en dit na 2 weken..ze gingen het met spoed behandelen en naar een parcelshop brengen. Dit was ook niet gebeurd. Ze zijn nochtans na een week aan de deur geweest terwijl ik thuis was en hadden mijn pakket toen ook niet overhandigd.de opvolging via track en verliep ook niet zoals verwacht. Er waren duidelijk dingen misgelopen bij de koerier en begrijp er niets van.jammer

Niet bij de directe buren bezorgd

Wij wonen in een zijstraat van de Zesstedenweg, dit is al de 3e x dat het pakket op de hoofdweg wordt bezorgd. De bezorger rijdt niet de zijstraat in want dat kost teveel tijd en geeft het pakket snel ergens anders af. Teleurstellend deze service. In de ochtend het bezorgmoment nog een dag verschoven maar blijkbaar was dat niet meer mogelijk, als het niet kan moet je ook geen mail krijgen waarin dat mogelijk is.

Fijn de bezorging op de afgesproken plek als ik er niet ben!!

Fijn de bezorging op de afgesproken plek als ik er niet ben!! Ik voel mij nu niet meer schuldig wanneer ik een e-mail ontvang met een datum waarop -waarschijnlijk- een bestelling bezorgd zal gaan worden en het blijkt dat ik op die datum en/of dat tijdstip niet thuis zal zijn. De chauffeur is niet voor niets richting mijn huis gereden met mijn bestelling en ik hoop naderhand niet elders mijn bestelling op te gaan halen.

As agreed

Very good

Very nice and polite person

Delivery ontime. Highly recommended.

Keurig

Aflevering keurig volgens afspraak

Welke neerzet toestemming???

Helaas kon ik door overmacht niet thuis zijn vandaag. Ik had de buren ingeseind en zij wilde hem wel aannemen. Tot mijn verbazing kreeg ik bij levering een mailtje: "Je pakket is geleverd volgens je opgegeven neerzettoestemming". Hoe kan het dat dit wordt gedaan zonder dat ik daadwerkelijk toestemming geef? Dit heb ik NIET gedaan. Is dus maar bepaald door de bezorger dat dat beter uitkwam. Met als gevolg dat ik thuis kom met een half nat geregend pakket voor de deur. Gelukkig was de inhoud nog dicht in plastic verpakt, anders had het regelrecht de kliko in gekund...

C'est un retour à l'expéditeur

Je devais recevoir 2 colis toujours à la même adresse le jour de la réception je reçois un mail pour non délivrance à cause d'une mauvaise adresse... On me propose une redistribution le lendemain à nouvelle adresse je remets la même adresse le livreur m'appelle et me livre le gros colis il m'explique ne pas avoir reçu le plus petit et pense pouvoir me le re livrer ultérieurement sauf que finalement il est reparti à l'expéditeur donc je ne suis pas satisfaite

Uitstekende levering

Goed op de hoogte gehouden

Weer niet goed bezorgd

Ik heb nu meerdere malen aangegeven dat mijn pakket voor mijn voordeur gezet moet worden en NIET afgegeven moet worden bij de buren. Vandaag weer bij de buren afgeleverd. *****ziek wordt ik hiervan. Kan de bezorgen de instructies niet lezen???? Laatst ook zo’n standaard antwoord op mijn klacht gehad. We gaan het bespreken met de bezorger. Tuurlijk. Pffff.

Zoals afgesproken en dank

That’s it

Kon mijn pakketje niet online volgen

Ik kreeg ong 5 uur later bericht dat geleverd was en daarvoor was pakketje nog bij dpd

Goed corect

Bij voordeur geplaatst zoals afgesproken.

Op tijd bij de buren bezorgd, in goede conditie

Zie boven.

Terrible

I specifically asked to leave it in my garage why you deliver it at my neighbor???? Terrible service

• Would you recommend us? No

Paket over hek gegooid op deze waaierige en regenachtige dag

Het Paket over hek gegooid op een dag met rot weer is. ik was gewoon thuis toestemming is als men mijn nummer belt en Paket op een veilige plek bezorgd word maar vooral niet voor een hek van een transport bedrijf dus daarvoor een dikke klacht!!!!! Ben een beetje klaar met jullie als transport bedrijf al veel vaker gehad ook als wij gewoon buiten liepen ergens over een hek heen stappen er ergens neer gooien!!!! Dit kan gewoon niet dus doe er een keer wat aan en misschien mensen in dienst nemen die Nederland kennen scheelt ook!!!

Zeer slecht

Pakket niet afgeleverd op aangegeven plek

Op de afgesproken plaats

Ik kom thuis en het pakketje is geleverd.

Vooraf heb ik een aantal keer een mail gekregen en het pakket is volgens plan geleverd

Westfields 1410

5688HA Oirschot