Afleveren bij de voordeur is niet de centrale hal

Als ik aangeeft dat als ik niet thuis ben (en dat waren we wel want de deur wordt open gedaan) afkeveren bij de voordeur, betekent dat NIET afleveren in de centrale hal!

Op afgesproken plek neergelegd zoals afgesproken.super.

Super ervaring

Pakket bezorgd bij buren terwijl ik thuis was, er is niet aangebeld.

Ten eerste: de afspraak was dat het pakket op 5/8/2025 bezorgd zou worden omdat ik op 4/8 vaak wdg moest. Ten tweede: de bezorger heeft het pakket afgegeven bij de buren terwijl ik thuis was. Hij heeft niet aangebeld en is zelfs niet bij mijn deur geweest, dat blijkt uit de camerabeelden van mijn videodeurbel. En tot slot: er is nooif een tijdslot opgegeven voor de vezorging, alleen een datum.

Top service!!

Op afgesproken plaats met neerzettoestemmimg en afgesproken tijd geleverd. Top.

Op zich prima maar er wordt niet gelezen door de bezorger

Ik had neerzettoestemming gegeven met een duidelijke omschrijving. Nu is het pakket bij de buren afgegeven. Waarschijnlijk omdat er getekend moest worden? Zonder dat dat ergens stond. Ik vind dit erg jammer en onnodig om buren met een pakketje op te zadelen.

niet kunnen lezen!

ik had aangeven dat het pakket woensdag 6 augustus bezorgd kon worden. Aangezien wij niet thuis zijn. Ik heb NIET aangegeven dat het bij de buren afgegeven kon worden en dat werd het vandaag 4 augustus dus wel! Waarom het wel kunnen veranderen maar het niet uitvoeren. Klote bedrijf! review op trustpilot volgt.

Gewoon superrrr

Alles netjes aangegeven nette brengtijden tijdslimiet hoeft geen hele dag thuis te zitten duidelijk beter dan post.nl of dhl met hun zeer ruime bezorgtijd

Ik had m vanmorgen naar morgen gezet ik kan dat pakket niet sjouwen

Van morgen verzet naar morgen omdat ik niet thuis was. Maar het word gewoon genegeerd al eerder meegemaakt met dit klote bedrijf

bezorgd op verkeerde adres

Ik had duidelijk mijn adres doorgegeven en ook de plek als ik niet thuis was. Door oplettendheid van 1 van mijn buren, kwam ik erachter dat het pakket twee huizen verder was neergezet. Bij buren die op vakantie waren.

Duidelijke en accurate informatie

Sukkel van een chaufeur

Ik snap dat die kamelen rijders wel lekker goedkoop zijn maar huisnummers lezen kunnen ze blijkbaar niet. Eerst bij nr 17 plaatsen en een foto nemen....vervolgens bij nr 19 het pakket neergelegd en weggereden..... Er stond duidelijk nr 18 op het pakket en mijn huisnr. is ook duidelijk aangegeven. Zelf dus maar het pakket bij nr.19 weggepakt. Mijn slechte score betreft dan ook niet het pakketdienst zelf maar slechts de bezorging.

Word totaal niet gekeken naar mijn verzoek

Ik heb duidelijk aangegeven onder de airco in de hoek. Wat gebeurd er? Het pakketje ligt bij de buren.

De bezorger is vriendelijk en adequaat en keurig op tijd, ben erg blij met deze bezorger

Verkeerde plek!

Duidelijk neergezet: bij de buren! Is in de blauwe bak gedaan!

Bijna goed!

Ik was op het opgegeven tijdstip gewoon thuis, maar heb de chauffeur niet echt gehoord. De bel doet het niet, maar ik heb een groot raam waarop geklopt kan worden. Verder altijd tevreden!

niet bezorgd

ik heb mijn pakket niet ontvangen en volgens de lijst wel...

Kan niet beter!!

Verkeerde dag

Vanmorgen duidelijk aangegeven dat het morgen bezorgt zou worden.. toch vandaag.. waren dus niet thuis…

Matig/slecht

Blijf er vrijdag voor thuis omdat de leverancier z’n best heeft gedaan voor snel verzenden omdat ik weekend nodig had ivm veel bezoek komt de DPD het niet brengen op de afgesproken tijd terwijl hij aan de overkant in de wijk was volgens bezorg overzicht. Dus matig eigenlijk slecht.

Slechte bezorging

Geen neerzet toestemming gegeven ! Te lui om even binnen bij receptie af te geven.

Op tijd afgeleverd

Iets beschadigd ben erg tevreden

Slechte communicatie en afspraken worden niet opgevolgd

Ik moest de verzender vragen voor inzicht op mijn zending want DPD voorzag mij niet van gedetailleerde informatie over mijn eigen pakket en leek al 3 dagen geleverd te worden. Dan wordt het pakketje eindelijk geleverd krijg ik dit 2uur op voorhand pas te horen. Dan kies ik voor levering op afgesproken locatie (achter de poort) aangezien we aan de grote weg wonen en wordt onze zending van €300+ aan de wegkant voor de voordeur geplaatst ipv achter de afgesloten poort zoals afgesproken. Dit is trouwens niet de eerste slechte ervaring met DPD en ga voortaan ook Webshops die via DPD versturen mijden.

Graag bezorgen op afgesproken plek

Liever onder carport zetten.

Geweldige bezorgservice...attente bezorgster..neem tijd voor klant.Topper

Attente bezorgster..neemt tijd..is gemakkelijk in omgang..Ze is een Toppertje

Slecht

Was de hele dag thuis.