Slecht

Was de hele dag thuis.

Gewoon thuis, toch bij de buren bezorgd

Ik krijg een melding dat het pakket bij de buren bezorgd is, terwijl zowel ik als mijn man gewoon thuis zijn. Zeer slechte service.

zeer tevreden

ik heb mijn pakket heel goed ontvangen en de bezorger was super aardig.

Wat een goede pakketdienst moet doen.

Op tijd afgeleverd door vriendelijke chauffeur!

snel en prima levering

keurig op tijd e op de afgesproken plek neergezet. eenvoudig aan te geven via de mail.

zeer vriendelijk

Zeer vriedelijk

Levering worden altijd netjes afgeleverd. Vind echter op de dag van levering melden dat het geleverd wordt niet zo handig.

geweldig

perfect

Hoezo geleverd…??!!

Opnieuw krijg ik een melding dat mijn bestelling is afgeleverd… geen idee waar. Dus de bezorger krijgt van mij een dikke onvoldoende!

Just in time

Prima logistieke informatie over pakket

Gewoon thuis pakket ergens anders bezorgd

Goededag Ik was gewoon thuis maar het zware pakket werd 7 huis nummer terug bezorgd. Bezorger heeft niet aangebeld dus had ook geen reden om te zeggen dat we niet thuis waren. Is al de zoveelste keer dat ze zeggen dat we niet thuis zijn. Zeker al 10 x gebeurd. Erg ontevreden over DPD.

Briefje door de bus

Mijn dochter was gewoon thuis en zat op het pakketje te wachten! Ineens werd er een briefje door de bus gedaan. Ze heeft geen deurbel gehoord.

Not following agreement

I received notice that the delivery would be made with about 3 hrs notice. I am not at home so immediately changed it via the app to delivery tomorrow. A half hour ago I learned that the two heavy parcels have been delivered to a neighbour. The packs are roughly 20kg each - not someone I want to bother a neigbour with, nor something I want to have to lug about from their house to mine. Not the first time either this happens!

Zeer slecht

Bezorger heeft meerdere pakketten afgegeven op 1 adres zonder te checken of bewoners thuis zijn. Walgelijk slecht

Pakket neergesmeten

Via de deurbelcamera gezien dat de bezorger het pakket heeft neergegooid. Vervolgens aangebeld en weggelopen. Via de mail een leverbevestiging gekregen met daarin een bedankje voor een neerzettoestemming. Deze neerzettoestemming heb ik zeker niet gegeven. Ik ben uiterst teleurgesteld in jullie bedrijf.

Niet geleverd

Ik krijg een mail dat de bestelling is afgeleverd zoals overlegd is, maar ik heb geen bestelling ontvangen

Stond duidelijk bij C

Ze bleven aanbellen bij 18B terwijl er C staat uiteindelijk geluk gehad dat er iemand daar aan het klussen was aangezien er nog niemand woont op b

Ik was WEL thuis

Belt aan en loopt naar de volgende deur.

Netjes afgeleverd en vriendelijke bezorger

Op tijd pakket bezorgd en vriendelijke bezorger

I had changed the date and you ignored it

I changed the date of delivery to a date when I would be home and you completely ignored it. You delivered to my neighbors who then went out of town. So I had to wait longer for my package.

Netjes

Neergezet waar ik het had aangegeven

Nette bezorgster

Pakket is netjes bezorgd.

Pakket door de brievenbus, past niet

Als het niet past. Liever bij de buren. Dan laten uitsteken uit de brievenbus.

said delivered but wasnt

Delivery was submitted to neighbors with signature. But they never received nor signed for it

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.