Het is een chaos bij DPD

DPD liet weten dat het pakket van Fietswaar te Amsterdam op donderdag wordt afgeleverd. Vanwege het werk heb ik een afhaalpunt als alternatieve mogelijkheid opgegeven via de website van DPD. Eind van de dag gaf het afhaalpunt aan dat het pakket niet ontvangen was. Vrijdag naar de klantenservice DPD gebeld. Ik kreeg te horen dat het pakket bij het afhaalpunt is afgeleverd maar dat het pakket niet door het afhaalpunt ingescand is. Dinsdag de week erop kon ik daar weer terecht. Ik raakte teleurgesteld maar ik kreeg van de klantenservice te horen dat ik mij niet zo druk moest maken. Het is maar een pakket! Die dinsdag ontving ik weer een mail van DPD dat mijn pakket niet bezorgd kon worden omdat ik niet thuis was. Bovenaan de mail stond in grote letters dat het pakket bij mijn buren was bezorgd. Uit de mail bleek echter dat het pakket niet bij mijn buren is bezorgd maar bij de buren van Fietsware (de afzender). DPD had het pakket dus nog wel in bezit. Ik heb Fietsware gebeld en dit verhaal aan hen gemaild. Fietsware heeft het fietsonderdeel opnieuw verzonden. Maar op mijn verzoek via een andere pakketdienst. Ik heb het pakket keurig op tijd ontvangen! Er valt nog heel veel te verbeteren bij DPD. In de (digitale) communicatie, de logistiek en de houding van het personeel. Succes!

Kansloze bezorging

2 Sets borden besteld bij Le Creuset. Ondanks dubbele verpakking en super verpakt is het DPD gelukt om de borden beschadigd af te leveren. 2 Hoeken van de doos zijn ingedeukt, en de afdruk van de borden ondanks dubbele karton laag zit in de zijkant van de doos. Daar moet je als bezorger echt je best voor gedaan hebben om dit stuk te krijgen Pffff En weer een klacht indienen, retour sturen en hopen dat de volgende bezorging wel goed gaat.

Jammer

Wegens onverwachte omstandigheden niet thuis op het moment van bezorgen, gelukkig wel 10 minuten later. Breekbaar pakket was voor de deur gezet, op de stoep! Wij hebben geen voortuin. Er is ook niet bij buren aangebeld (te zien op deurbel camera). Mail ontvangen dat pakket wel bezorgd zou zijn bij de buren, waarvan de achternaam niet eens klopte, en dat er voor getekend was. Vervolgens is het ook nog gaan regenen, het regende in de ochtend ook al dus dit was te verwachten. De doos was hierdoor zo nat dat het niet langer had moeten duren of de artikelen waren met het optillen door de bodem gevallen.

Doos kapot en elders geleverd terwijl ik gewoon thuis was

Pakket was beschadigd bij levering en was ook bij de buren afgeleverd terwijl bewoner gewoon thuis was

Prima service pakket netjes bij de voordeur geleverd

Snelle en correct bezorging

Snel, correct en vriendelijke chauffeur.

Niet op juiste plaats geleverd

Neerzettoestemming bij VOORDEUR!!!!!! Pakketje lag beneden in de hal van ons appartementencomplex.

Prima bezorgd

Op tijd en volgens afspraak bezorgd

Er is niks bezorgd. Ook niet op de afgesproken plek. Ik was gewoon thuis.

Slechte service. Er is niks bezorgd. Was gewoon thuis.

Slechte communicatie, pakket geleverd bij buren terwijl ik thuis was

Speciaal thuisgebleven in aangewezen tijdvak. Tracker in de gaten gehouden maar daar veranderde niets. Ook neerzet toesteming geven, toch pakket bij buren verder in de straat bezorgd, kreeg daar pas de volgende dag bericht van

Bezorgd op afgesproken plek

Bezorging net gemist maar lag op de afgesproken plek. Super top.

Schandalig

Schandalige levering: in de avond over het hek in de buitenlucht gegooid terwijl het regende!! Alles nat geworden

Precies volgens afspraak

******en

Ik heb helemaal niet getekend voor het pakket. Asociaal want ikzat na het aanbellen beneden door de chaufeur te wachten op hem en ik heb hem niet gezien.! Het adres wat in de aflevernotificatie genoemd wordt is niet de buren maar zou ik zelf zijn. Maar er ligt ook niets voor mijn deur!! In 1 woord: Asociaal en dat is precies de reden dat ik nooit voor DPD zal kiezen als vervoerder met mijn webshop!

Perfect geregeld

Pakje netjes bij de voordeur gezet En op tijd!!

Prima bezorging!

Netjes neergezet conform neerzettoestemming. Beetje ongezellig, maar voor de bezorger erg efficiënt!

Netjes afgeleverd volgens afspraak

Prettig geregeld via telegraaf webshop en goede aflevering op tijd

Niets ontvangen

Het is al een drama vanaf 11 juli, dpd levert het pakketje 45 minuten met de auto rijden van mijn huis, en ik krijg van de klantenservice dat zij die afstand heus wel in 25 minuten kunnen rijden. Alsof het NIET bezorgen op het afgesproken adres daarmee in orde is....

Niet geluisterd naar de opdracht.

Alternatief plek was plek rondom huis. Chauffeur dus niet goed de instructies gelezen

Pakket is voor bij de weg gezet

Pakket staat voor tegen hek iedereen die voorbij komt kan het meenemen, ik was gewoon thuis, bezorger is niet door het hek geweest heeft niet de moeite genomen om aan te bellen of om pakket op neerzet plaats te zetten dit is nl NIET voor aan de weg

Nette bezorger

Keurig netjes

Slecht

Ik had geen neerzettoestemming gegeven en het pakket ligt ergens anders. Ik weet niet waar.

slecht

pakket is niet afgeleverd, wil graag horen wanneer ik het alsnog krijg

Informatie die niet klopte en een dag later geleverd

Informatie klopte niet met de werkelijkheid. Mijn pakket werd niet geleverd op de aangegeven tijd.

Duidelijke communicatie

Erg fijn om updates te krijgen en een klein tijdslot. En ook wanneer het pakket afgeleverd is.

Westfields 1410

5688HA Oirschot