Zeer servicegerichte bezorger!

Vriendelijke en behulpzame bezorger. Prima ervaring met deze meneer.

Ik woon in Nesselande, bezorging is altijd uitstekend

goede snelle levering

neerzet toestemming geven was perfect uitgevoerd!

Topper

Meedenken met de klant. Houden we van. Een artikel onder de overkapping zetten terwijl wij er niet om gevraagd hebben. Mijn complimenten

Razend snel geleverd!

Kreeg bericht, dat hij uitverkocht was en het nog weken zou duren , maar nee, hij is al bezorgd! Geweldig!

Ik vroeg aan de chauffeur of hij hem op een bepaalde plek wou zetten. En dat heeft hij super gedaan ben heel blij met meneer.

Zoals gewoonlijk slecht

Waarom wordt mijn ZWAAR pakket bij buren aan de andere kant van de straat afgeleverd terwijl ik thuis ben en NIET aan is gebeld. Ook heb ik aangegeven dat ze het pakket voor de deur mogen zetten.

Verkeerd geleverd, as usual

Bezorging aangepast naar volgende dag, en ja hoor: wordt op de verkeerde dag gewoon weer gedumpt bij een pakketpunt. Waarom geven jullie überhaupt de optie om de levering te wijzigen als je toch niet luistert?! Prutsers

Bezorging aanpassen werkt niet

Vanmorgen ontving ik een bericht dat mijn pakket vandaag bezorgd zou worden. Dit heb ik vrijwel direct aangepast omdat wij niet thuis zouden zijn. Vervolgens kreeg ik zojuist het bericht dat het pakket toch bezorgd is, bij de buren. Ik begrijp dat het lastig kan zijn om de planning te wijzigen als deze eenmaal gemaakt is, maar geed deze optie dan niet.

Slecht

Gewoon voor de deur buiten neergelegd Iedereen had het mee kunnen nemen En er was gewoon iemand thuis !!!

Bedankt

Ik had toestemming gegeven om het pakketje bij de voordeur neer te leggen, maar als de bezorger dat niet leest,wordt het bij de buren bezorgd wat ik niet wil. Groet Toos Adriaansen

Slecht, geen tijd v levering

Waardeloos dat het pakketje niet bij de buren is aangeboden.

Goed geleverd! Netjes op de plek gezet heel tevreden.

Mooi kort tijdsbestek track en trace

Netjes bezorgd op de aangegeven plek.

Optijd en kundig geleverd

Via de ring instructie gegeven en goed opgevolgd.

Keurig!

Altijd keurig binnen de afgesproken tijd en op de afgesproken plek

Jammer

Ik had gevraagd het op een veilige plek neer te zetten, nu bij de buren bezorgd waarna ik zware dozen moest tillen. Ik denk dat dit niet de vaste bezorger was want die zet het wel achter in de tuin onder het afdak

Precies in het tijdsvak

Aardige chauffeur, ik was nog thuis terwijl ik aangegeven had dat het in de voortuin gezet kon worden. Meneer zag dat ik thuis was en overhandigde persoonlijk mijn pakket

Hoe kan er staan neerzetbestemming terwijl ik deze niet gegeven heb? Wie past dit aan?

Slecht! Hoe kan het dat ik geen neerzettoestemming heb gegeven maar dit er wel staat?

Niet volgens leveringsafaspraken

Had gevraagd om in mijn tuin de pakketten neer te zetten en instructies voor omrijden aangegeven. Uiteindelijk pakketten voor de voordeur gekwakt aan de openbare weg

Werkte goed via de mail en pakket was netjes geleverd op juiste plek

super service,.. dankjewel

fijn op tijd geleverd en via de mail bevestiging gekregen. helemaal toppie!!

Delay and no communication

Catastrophic experience with very late delivery and no communication

• Would you recommend us? No

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.