zorgvuldig

ik had neerzet optie aangevinkt maar was wel thuis, er werd toch nog even aangebeld en vriendelijk fijne dag gewenst. Gewoon top

Netjes op tijd en vriendelijke bezorger

Alles keurig verlopen

Erg netjes neergezet door de bezorger!

De bezorger heeft zoals aangegeven via de neerzettoesteming netjes mijn pakket in de achtertuin gezet. Ivm voorspelde regen heeft hij er een plank overheen geplaatste welke in mijn tuin lag. Erg goed meegedacht!

Jullie hebben het ongewenst bij de buren bezorgt

Ik had het liever een dagje later bij een pakket punt opgehaald

Prima bezorging

Bij de buren afgeleverd

Slecht

3 keer gewoon thuis. Niet aangebeld. Ook aangegeven dat het in de schuur kan maar ook niet gedaan. Moet nu een eind rijden om pakket op te halen.

1 woord perfect

Besteld en aangegeven dat het zo neer mogen zetten achter het hek en dat is gedaan . Bedankt

Het pakket kwam op tijd aan. Aanbevelen

Netjes

Netjes afgeleverd zoals aangegeven!

Zoals afgesproken

Staat netjes voor de deur

SERVICE SLECHT

Er wordt nooit mondeling gemeld dat er iets binnen is. als we telefonisch in gesprek zijn of met klanten bezig zijn weten we niet dat er doosje achter de deur is gezet. ga niet steeds in de mail kijken of er iets is gebracht (of bij de deur)

Niet volgens afgesproken

Bezorgdag verplaatst. Pakket alsnog bezorgd en dan ook nog bij mensen die ik niet ken

verkeerd geleverd

niets besteld en verkeerd adres

Snel en correct

Duidelijke communicatie over tijd en plek

Nix ontvangen

Kost me een vrije dag. Bericht sturen dat het geleverd is bij de buren en getekend door de buren. Mensen weten van niets

Neergezet zonder toestemming

De mail met daarin de bezorgtijd ontving ik een half uur vóór de bezorging. Bezorger heeft niet aangebeld (wij waren gewoon thuis) en het pakket zonder toestemming onder de carport geplaatst.

Waardeloos!

Mijn pakket is bezorgd in Utrecht bij buren? Ik woon in Alphen aan den Rijn!!!!

Weer ellende met DPD

Twee pakketten zonder toestemming bij overburen afgegeven. Grote probleem, het was de oppas ( de buren zijn op vakantie) die de pakketten heeft aangenomen en de buren blijven twee weken weg. In de pakketten verjaarscadeautjes voor ons kleinkind !!! Leg dat maar s uit als opa en oma zonder cadeautjes op je verjaardag komen !!! Bah,bah,bah...het is altijd ellende met DPD !!

Slecht

Ik geef door dat ik de volgende dag bezorgd wil hebben, het wordt toch die zelfde dag bezorgd, bij de buren! En dan in de administratie melden dat het die volgende dag is bezorgd. Rommeltje

Datum gewijzigd

Pakket is langer onderweg geweest dan verwacht. Geen probleem, kan gebeuren. Ditect de datum van aflevering gewijzigd, omdat ik niet thuis zou zijn. Het gaat om een groot pakket. Nu is het alsnog afgeleverd en nog wel bij de buren. Ik vind het vervelend dat zij hier nu mee opgescheept zitten. Waarom wordt die optie voor datum wijzigingen aangeboden als er geen gebruik van wordt gemaakt!?

Duidelijkheid en goed verzorgd

2e keer fout adres

Niet getekend door mij , afgegeven bij buren op mijn adres !? Dit is al de tweede keer . Elke keer geef ik aan voor neerzettoestemming , maar er gebeurt niks.

Goede keuzes bij levering

Fijn dat je weet binnen welk tijdvak van een uur de bezorging plaatsvindt en de opties die je dan hebt. In mijn geval was dat aanduiding van een veilige plek om goederen achter te laten.

Jammer niet op aangegeven datum

Jammer dat er geen vervolg is gegeven aan mijn verzoek om een dag later te leveren. Nu moesten mijn buren lastiggevallen worden met het zware pakket. Erg vervelend!

Super snel

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.