Net als altijd ben ik heel tevreden

snel geleverd

snelheid goed

Zeer matig

Voor de tweede dag op rij te lui om 2 trappen op te lopen in mijn flat, en het pakket bij mijn onderburen bezorgen, terwijl ik gewoon de hele dag thuis ben geweest. Pakketje weegt nog geen 1,5kg, dus als dat al te zwaar is voor jullie personeel....

Afspraak nagekomen

Pakket neer gezet op de afgesproken plaats. Gelukkig niet bij de buren afgegeven die wil ik daar niet mee belasten.

Heel goed behandeld

Heel goed behandeld

Tot twee keer toe een pakket overal kunnen zoeken

Zonder “‘neerzetservice aan te hebben gevinkt, wordt het pakket lukraak ergens op het 2hectare grote perceel neergezet. Er is een receptie die de gehele dag geopend is, maar schijnbaar is dat een te lastige gedachte voor de bezorgers. Prettige zoektocht.. 1 pakket gevonden, tweede is nog steeds spoorloos

Dik in orde

Pakket stond op de plek

Het is super voor de deur boven neergezet Had het wel aangegeven om het donderdag te brengen dus i

Het is jammer dat de communicatie niet klopte had aangegeven donderdag maar kwam woensdag

De buren waar het pakket is afgegeven zijn al dagen niet thuis.

Doordat ik helaas niet thuis was is het pakket niet geleverd, er was een handtekening nodig voor ontvangst wat dus niet mogelijk was. Dan is het niet ok als het bij buren wordt afgegeven waar ik dus niet vanuit ga als er getekend moet worden voor ontvangst. Waarom zou een vreemde mogen tekenen voor ontvangst van een pakket van iemand anders?? Ik had het gisteren nodig of vandaag uiterlijk en nog reageren de buren niet. Wat heb ik daar aan??

Geen neerzettoestemming gegeven.

Er werd aangegeven dat ik neerzettoestemming heb gegeven. Dat klopte niet.

Goede ervaring!

Handig dat je kan aangeven waar de chauffeur je pakket kan neerzetten! Je weet zeker dat je pakket geleverd wordt!

Niet klantvriendelijk.

Houd geen rekening met wens op andere dag te leveren !!

Hele goede bezorger

De bezorger die nu bij ons loopt doet moeite om het pakket te bezorger Helemaal top

Goed en tijdig bezorgd

Bezorgd op het aangegeven tijdstip. Erg fijn!

Had aangegeven dat het in de papierbak moest

Omdat ik van tevoren had aangegeven dat het pakket in de blauwe papierbak kon. Nu is het toch bij de buren afgegeven. Wat is het nut dan om een alternatieve locatie aan te geven. EC

Slechte communicatie

Ik heb aangegeven dat ik mijn pakket vrijdag geleverd wilde hebben. En het is toch vandaag geleverd bij de buren. Nu moest ik helemaal rijden vanuit maarssen rijden, omdat mijn pakket bij de buren ligt en ik nog niet officieel in mijn nieuwe woning in zeist ben ingetrokken. Ben ik voor niks naar zeist gereden, want de buurman was niet thuis.

Was wel thuis.

Dat DPD in het weekeind niks doet is duidelijk. 5 dagen was mijn pakket in uw bezit. Vind dat heel erg lang.. Als een verzender keuze heeft voor koerier kis ik niet voor DPD.

Foute info

Eerst lees ik dat ik niet thuis was en dat er daardoor niet bezorgd kon worden, maar ik was gewoon thuis. Dan wordt er vervolgens bezorgd buiten de aangegeven tijd.

Slecht voor niets thuis gebleven.

Mijn pakket staat op bezorgd bij de buren. Ik was thuis op dat moment. Er is niet aan gebeld. De buren weten van niks en er is nergens een pakket aan genomen. Het ligt bij de buren op nummer 8_3 dat nummer bestaat niet. Mijn huisnummer is 8 maar op 3 zit een dierenwinkel en daar is niets bezorgd. Waar staat dat lage streepje voor tussen de 8 en de 3? Vindt het een raar verhaal. Dus mijn pakket is niet bezorgd en daar moet ik weer achteraan. Vanmiddag al heel lang in de wacht gestaan en niet geholpen. Waar is mijn pakket?

Goeie bezorging

Verkeerd bezorgd en nu weg!

Ik woon in breda en helaas is mijn pakket bezorgd bij "de buren" in Dongen? Die getekend hebben namens mij? Dat is toch heel raar? Breda is heel groot, en Dongen is hier 30 min vandaan!! Kunnen jullie dit oplossen aub

Nietleuk

Zoveelste keer bezorgd op een heel andere adres. Twee straten verder. Hopen dat die daar wel werkelijk is bezorgd. Noem ik niet echt buren. Krijg ik bericht dat het geleverd is op mijn adres. En dag er getekend is. Nou echt niet. Tekenen doet de bezorger zelf. Vorige keer was die zelfs zes straten verder. Had geluk dat die meneer na drie dagen bij ons de pakje kwam brengen. Ik heb alle buren bij ons aangebeld. Maar niet zes of twee straten verder. Ongelooflijk wat slordig zijn jullie, beetje balen zo.

Heel blij

Perfecte levering!

beetje tape zorgt voor compleet aangeleverd pakket

Pakket is netjes op de aangegeven plek afgeleverd. De doos was geplakt met tape, vermoedelijk omdat deze niet opgepakt is ergens in het proces maar gegooid? Daardoor kwam de inhoud (door het gewicht van de inhoud)door de doos. Gelukkig was het niet breekbaar dus voor mij oké. Vond het daardoor prima opgelost.

Snel en volgens de afspraken. Prima.

Tevredenheid alom

Westfields 1410