Pakket lag voor de deur, zonder toestemming

Mijn pakket van €300 lag voor de deur zonder toestemming. Ik had aangegeven dat het morgen bezorgd moest worden want dan zou ik thuis zijn. Bezorger heeft aangegeven dat het bij mijn buren was afgegeven, ook dat was zonder toestemming. En ik tref mijn pakket van €300 onbeheerd voor de deur aan! De reden dat ik een ander bezorgdatum kies is toch niets voor niets! Waarom bieden jullie die optie aan als jullie er niets mee doen! Ik ben echt kwaad en ontevreden! Prutsers!!!! 0 sterren

Goede communicatie

Keurig

Top dat ik bij en om mijn huis een plek kan aanwijzen waar ze het neer kunnen zetten.

Moest onverwacht weg maar is het pakje keurig bij de buren afgeleverd en dit vermeld via mail en een kaartje in de brievenbus. Ouderwetse service, chapeau!!

Waardeloos!

Ik kan bezorgdatum wijzigen, die pas ik aan, komt een bevestiging van en wat denk je: Wordt vandaag voor de deur gezet bij een buurvrouw! Vrouw kan pakketten niet tillen, andere buurman ziet dit toevallig gebeuren en draagt pakketten bij hem naar binnen! Dus in 1 woord: waardeloos! Ieder zijn vak, maar zorg voor die van jullie!

Slecht

Iedereen en elke bezorger kan ons adres vinden. Enkel DPD bezorgt bij de achterburen. Het enige wat de bezorger moet doen is inzoomen op het gps kaartje en het wordt duidelijk. DPD bezorgers, zorgen ervoor dat wanneer de bezorger vooraf bekend is een bestelling niet doorgaat.

Ik was niet thuis en pakket afgeleverd zoals ik had aangegeven

Fantastisch afgeleverd en de plastic zak die ik had klaar gelegd om het pakket gedaan voor als het zou gaan regenen. Dikke pluim voor de bezorger.

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd Doos was wat rommelig ingepakt Verder prima

Gewoon slechte bezorgers!

Bellen niet aan terwijl je thuis bent. Als je daarnaast de bezorgdatum op tijd aanpast en daar ook bevestiging van krijgt wordt bestelling toch geleverd. Bestelling bezorgd 15 deuren verder. Wat een pannekoeken!

Direct kunnen aanpassen

Heerlijk dat ik tijdens en vanwege mijn werk de bezorging nog kon aanpassen terwijl de bezorger al op route is. Top service noem ik dat !

Kunnen niet lezen

Het blijft lastig. Afleveren in het groene kastje achter. Wat krijg ik te lezen afgeleverd bij de buren! Alleen DPD doet dit. maar schijnbaar hebben zij er schijnt aan..

Totaal niet gelezen wat ik heb geschreven en 100 meter uit de buurt bezorgd

Ik heb duidelijk aangeven dat het pakketje onder het tuinbankje in een kist kon worden gedeponeerd. Vervolgens wordt het daar niet neergelegd en ook niet bij de buren. Het aangegeven adres is aan de overkant en ook nog eens 100 meter uit de buurt. Heel jammer.

Geweldig!!

Zoals altijd zeer tevreden..

Altijd goed

chauffeur rijdt voor mijn neus weg

Slecht, chauffeur rijdt gisteren voor mijn neus weg terwijl ik inmiddels buiten stond. Leek wel of hij bewust de andere kant op keek. Vandaag krijg ik bericht dat het pakket is afgeleverd volgens opgegeven neerzettoestemming. Geen pakket te vinden en ik heb ook geen neerzettoestemming geveven.

Keurig bezorgd

Keurig op tijd bezorgd

snelle en in alle opzichten duidelijk te volgen levering

Het hele verzendprocedé, vanaf aanmelding door leverancier bij DPD, tot aan feitelijke aflevering bij klant verloopt uiterst helder. Zodra zich wijzigingen hebben voorgedaan, bijv het product is onderweg, wordt dat meteen gemeld en is het online zichtbaar. Een andere dag en/of tijd afspreken? Hel pakker elders laten bezorgen (buren, of plekje in/rond huis? Alles kan en is in een oogwenk geregeld. Ben erg onder de indruk, kan ook geen enkele verbe****** aandragen!

Keurig geleverd, op tijd en naar wens.

Altijd op de afgesproken tijd geleverd

Pakketten worden altijd optijd geleverd....altijd binnen 2 dagen, ben zeer tevreden. Dankjewel voor jullie service

Goed afgeleverd

Package delivered to wrong address, I have been home all day.

This is the second time this has happened. I have waited at home all day for this delivery and just received an email saying I was not home. That is not true. Additionally, this driver delivered the package to a completely different building, not even my apartment building lobby.

• Would you recommend us? No

Package delivered to wrong address, I have been home all day.

• Would you recommend us? No

Correct bezorgd.

Afgeleverd op tijdstip volgens mail. Vriendelijke bezorger.

Bij de buren ipv de voordeur

Vanwege de grootte en zwaartte gevraagd om bij de voordeur te leggen. TOCH WEER BEZORGD BII DE BUREN!

Westfields 1410

5688HA Oirschot