Keurig binnen de aangegeven tijd geleverd

Waren gewoon thuis

Waren gewoon thuis. Manmis ongeduldig geweest om te wachten totdat wij de deuropening gedaan hebben.

Goed geïnformeerd

Dpd laat per mail duidelijk weten wanneer ze komen in een niet al te groot tijdvak, erg fijn. Ook kan je makkelijk je bezorg voorkeuren aanpassen wijzigen.

Prettig

Super fijn dat je een klein tijdsblok krijgt zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven

Tweede keer verkeerd bezorgd. Gewoon in de verkeerde straat. Schandalig dom.

Bezorger is niet geschikt !

Top. Precies zoals afgesproken.

Top bezorging

Top geregeld door de chauffeur

Ontzettend vriendelijke en behulpzame chauffeur. Pakket woog bijna 30 kg, dus hulde aan deze chauffeur die het ook nog in mijn gang zetten.

Snel en. correct

Palet was binnen een dag geleverd op de juiste afgesproken plek.

Op tijd, zoals aangegeven!

Prettig om zo bestellingen te doen!

Pakket gestolen door de bezorger. 2de keer bij DPD

Ik ben heel de dag thuis. Ik volg live mee stond nog 5 stops. En bij stop 2 kreeg ik inmiddels een mail met uw pakket is bezorgd bij de buren nr 2 daar in die gebouw woon ik niet eens. Nog steeds heb ik geen terugkoppeling gekregen van DPD. Gelukkig is de afzender hiermee bezig.

Nauwkeurig

Dankzij de live tracking is de bezorging nauwkeurig te volgen. Pakket is ook nog eens onbeschadigd afgeleverd. Kortom helemaal top.

Nog voor mijn verwachte tijd geleverd!

Toppie

Werd niet op de afgesproken datum bezorgd

Ik heb zodra ik de mail binnenkreeg dat die bij DPD binnen is gekomen bezorgd datum veranderd naar 1 dag later. Kreeg mail dat het was gelukt maar alsnog werd die bezorgd…..

Alles gaat volgens afspraak, heel fijn!

De status update is goed te volgen en de bezorging verliep soepel en binnen het genoemde tijdvak

Ptima

Mail is niet te lezen

Ik wilde de verzending veranderen van dag en of tijd maar was niet te doen.

Keurig afgeleverd!

Toen ik thuiskwam, stond mijn pakket keurig op de gevraagde plaats. Heel fijn!

geweldig

top,het lag achter de poort uit de regen ,geweldig

Toppie!

Goede chauffeur en altijd netjes op tijd.

Lekker op tijd

Dpd komt altijd op de afgesproken tijden en legt de pakketten neer op de afgesproken plek. Heel fijn!

Slecht

Pakket is gewoon achter container geleverd, sowieso te laat, terwijl ik had aangegeven het naar een afhaal punt te sturen. Geen enkele communicatie en matige chat

Niet aangebeld

Niet op het doorgeven adres pakket is zoek

• Would you recommend us? No

BIJ DE BUREN GEZET TERWIJL IK AANWEZIG WAS

Ik heb helemaal geregeld dat iemand thuis kwam. Ik heb een extra briefje bij gezet met "Ik ben binnen de deur is open" en nog heeft meneer/mevrouw het bij de buren gezet. En niet eens de buren naast ons die ook open zijn. maar gewoon begin van de straat.

Luie bezorger

Dit is een luie bezorger geweest. Ik ben de hele morgen in de voortuin geweest, duidelijk zichtbaar en aanspreekbaar voor een bezorger!

Westfields 1410

5688HA Oirschot