Tel in dag later bezorgen... Nog steeds zelfde dag.

Ik krijg een mail dat er bezorgd gaat worden op een moment dat ik niet thuis ben. In die mail staat een optie de dag te veranderen. Doe ik dat, wordt er alsnog vandaag bezorgd... Waarvoor stel ik dan in dat het later wordt net bevestiging vanuit jullie ?! Slechte service zeg.

De mail die wij ontvingen is een leugen

Beste DPD, Er werd gezegd dat we niet thuis waren, maar ik was er wel. Het lukte alleen niet om zo snel bij de deur te zijn. Volgens de mail was het pakket bij de buren bezorgd en getekend. Dit klopt ook niet. Het pakket stond bij de voordeur en was dus ook niet door iemand getekend. Ms door de bezorger zelf? Waarom deze leugen? Dit vind ik echt erg. Met vr groet, Mevr de Ruiter

Goed afgeleverd bij de buren.

Tijd van bezorgen duidelijk aangeven.

Pakket netjes op tijd geleverd en duidelijk briefje in de bus

Het pakket was geleverd toen ik niet thuis was, netjes bij de buren die ervoor hebben getekend. De bezorger had keurig een briefje in de bus gedaan met waar het pakket voor me klaar lag.

slecht

bezorgd op verkeerd adres

Geweldig !

Nette en vriendelijke bezorger!

Heel te vreden.

Nette levering

Netjes optijd goede communicatie

Wij hadden aangegeven dat we de bestelling op 31-7 wilden ontvangen en het niet voor de deur geplaatst wilden laten worden. Deze datum stond in de gegevens. Op 29-7 is de bestelling geleverd en voor de deur geplaatst. Als zout in de wond het bericht: fijn dat we de bestelling voor de deur mochten leggen; scheelt de chauffeur een rit. Verdere uitleg voor beoordeling 1 lijkt ons overbodig.

Slecht

Mijn pakketje is bezorgd bij de buren op nummer 28, ik woon zelf op nummer 28 en ik ben de hele tijd thuis heb de bus zien aankomen maar er heeft niemand aangebeld.

De pakketjes zijn niet in de pakketkist gelegd, maar op de aanhanger in de regen.

We krijgen best veel pakketten. Daarom heb ik een kist gemaakt waar dit in gelegd kan worden als we niet thuis zijn. Om de een of andere reden willen is chauffeurs hier nog geen gebruikt van maken.

Heel erg slecht

Zwaar pakket besteld, ivm tillen thuis laten afleveren. Heel de tijd thuis geweest (ik zie notabene dpd voorbij rijden zonder dat zij stoppen). Vervolgens blijkt wederom het pakket te zijn afgeleverd bij een nabijgelegen ophaalpunt, en dat met de mededeling dat ik niet thuis was. Helaas is dit niet de eerste keer bij DPD. Vorige keer telefonisch contact gehad met dpd, maar helaas heeft dat gesprek geen gewenst effect gehad. Ik laat met een reden het pakket bij mij thuiskomen en pas mijn agenda erop aan. Mijn ervaringen met dpd zijn tot op heden nog nooit succesvol geweest, erg spijtig!

Vooraf aangekondigde bezorging, optie voor neerzettoestemming, ging goed.

Prima. Hoefde niet eens een account aan te maken om het te regelen

Mooi op tijd

Precies op de plek neer heet zoals aangegeven

Was wel thuis

Ik was thuis zat op het balkon toen de auto kwam deze reed gewoon weer weg. Het zware pakket extra thuis laten bezorgen vanwege rugklachten maar moest het nu afhalen bij afhaaldepot. Daarna lag er een briefje in de brievenbus dat ik niet thuis was. Wat een zeer slechte bezorging.

Slechte communicatie

2 x door gegeven dat ze het donderdag moeten brengen. Nu zitten de buren 2 dagen met een groot pakket in huis.

Slecht

Ze leveren het af bij buren die nooit open doen. Neem het dan mee naar een pakket punt. Ik heb mijn spullen nodig !

Nooit aangebeld en gewoon pakketje gedumpt bij “de burden” op 800m afstand Waardeloze bezorgservice! En dit is niet de 1e keer dat dit gebeurd

Lag op de aangegeven plek

Pakket is niet bezorgd

Ik ben mijn pakket kwijt en het zou morgen bezorgd worden

Prima en netjes afgeleverd

Verzorger heeft het netjes in de box gedaan. Top!

Niet bezorgen bij de buren

Ik heb in de app van DPD een andere afleverdatum aangegeven omdat ik niet thuis ben. Dit is ook bevestigd en nu wordt het bezorgd bij de buren. Ben ik niet blij mee.

Belachelijk slecht

Ik ben er speciaal voor thuisgebleven, maar er is bij mij niet eens aangebeld, dus toen is het bij de buren bezorgd, die ik hier niet mee lastig wil vallen. Eerder/bij een ander pakket had ik overigens de bezorgdatum gewijzigd, zodat ik zeker wist dat ik thuis zou zijn, maar toen heeft de bezorger het ook op de oorspronkelijke datum bij de buren afgegeven, die ik hier niet mee lastig wil vallen. Ik heb hier ook geen toestemming voor gegeven. Dit is abominabele dienstverlening.

Wij waren niet thuis, pakket op de afgesproken plek gezet. Heel fijn.

Wielki pozytyw

Solidna firma . Polecam