Belachelijk slecht

Afgeleverd in een straat waar ik niet woon en niet dichtbij is. Aangegeven dat het op nummer 7 moet zijn en dat was ook niet waar. Pakket lag totaal uit elkaar en miste slechts 1 ding.

Neerzettoestemming genegeerd

Omdat ik wist dat ik op het vermoedelijke tijdstip van bezorging niet thuis zou zijn, had ik gisteren op de site al neerzettoestemming gegeven. Desondanks is mijn pakket bij de buren bezorgd. Erg vervelend, want ik kies niet voor niets voor de optie neerzettoestemming.

waardeloos

Pakket gaat retour zonder enige poging tot aflevering.

Voor de 2de keer mijn pakket niet bezorgd

Voor de 2de keer gaat t weer mis . Hoe is dat toch mogelijk.

Slecht

Was gewoon thuis. Brief in de brievenbus bij de buren bezorgt. Kan ik alles nog gaan tillen met 4 zwaar zakken kattenbakvulling.

Slecht

Ik vroeg om het morgen op een ander adress af te leveren maar in plaats daarvan is het bij de buren bezorgd. Heel vervelend.

Zeer slecht

Pakket niet bezorgt op 15A bestaat hier nl niet is aan begin van de straat afgegeven aan mevr waarvan haar tuin grenst aan oranjestraat en huis staat in julianastraat mensen hadden zich zelf bij mij gemeld vind dit niet kunnen was ook gewoon thuis

Chauffeur neemt de moeite niet om te bellen

Thuis vanuit het raam de chauffeur aan zien komen, hij stapt uit de bus bij de buren, ik maak aanstalte naar beneden te gaan, moet even reageren op m’n dochter, kom beneden bij de deur, briefje in de bus. U was niet thuis. De chauffeur heeft niet eens de moeite genomen om te bellen en bij voorbaat het pakketje al bij de buren neergezet.

Altijd snelle en goede bezorging vriendelijke bezorger ook

niet bij eigen huis bezorgd

Als we thuis zijn dan ook graag bij ons huis bezorgen, niet bij de buren

Betrouwbaarheid

Dpd doet wat het belooft

Bedroevend.

Zonder neerzettoestemming in de papiercontainer geknikkerd.

Laat pakket achter op veilige plek met goede instructie

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd op de afgesproken plaats binnen het aangegeven tijdvak. Fijn. Dank.

Fijn dat het bij de buren is afgegeven en duidelijk bij wie ik moet zijn

Echt fijn

Afgesproken plek , fantastisch

Pakket voor de deur, zogenaamd niet thuis

Ik kreeg een email dat ik niet thuis was en het pakket bij de buren was afgeleverd terwijl ik thuis op het pakket aan het wachten was. Na het zien van de email lag het pakket voor de deur van mijn appartement. Volgens de email zou het bezorgd en getekend zijn door mijn buurman, welke op dat moment niet thuis was. Op deze manier worden er hier in de omgeving erg veel pakketten gestolen. Ik vind dit een erg slechte service.

Slaat nergens op dit

Ik ben thuis ik zie de bezorger heel snel voorbij me huis rijden en krijg ik een mail dat het bij de buren licht de bezorger heeft geen moeite gedaan om bij mij thuis aan te bellen of uit de auto te stappen

Niet goed

Ik had een neerzet optie aangegeven, toch is het pakket bij de buren bezorgd. Dat is niet oke

Package was retour to sender

This is the second time it has been returned to sender for no reason. Since I wasn't home, I changed the delivery to a parcel collection point, where it never arrived, but was returned to sender. I don't recommend it.

Niet geleverd op de afgesproken datum en beschadigd

Ik had een afspraak gemaakt voor 29 juli, is geleverd op 28 juli. Doos ook niet achter het hek neergezet, maar in het zicht. Ook zwaar beschadigd.

Stom en lui!

Ik zit de hele dag nestjes op mijn pakket te wachten, waar ik ZELF VOOR MOET TEKENEN. Wat doet de bezorger? Stopt bij het eerste huis in de straat en geeft het pakket dood leuk aan de buren. Niet eens geprobeerd om bij mij aan te bellen!!!! Krijg ik een mail met dat het bezorgd is terwijl ik zelf beneden zit! Ongelofelijk stomme en luie bezorger. Het is een duur pakket en dan verwacht je dat er ZOALS BELOOFD gehandeld wordt.

Niet te beschrijven hoe slecht mijn ervaring met DPD is!!

Pakket nog altijd niet ontvangen: 1e keer: bericht dat ze ‘s avonds tussen 22.13 en 00.13 zouden komen, om 23…. bericht dat het bezorgd zou zijn: NIET dus (ik was thuis en wakker en op mijn camera ook niemand in de buurt van mijn huis geweest). Door tussenkomst leverancier pakket onderzoek: pakket nergens te vinden… Door leverancier opnieuw gestuurd: 1x iemand aan de deur geweest, maar ondanks neerzettoestemming pakket weer meegenomen. Toen heb ik maar een afhaalpunt geselecteerd, maar daar is het pakket nooit afgeleverd; wel een berichtje dat ze het daar niet konden bezorgen en er geen mogelijkheden zijn om dit pakket te bezorgen?? Vandaag (1,5 week later) ineens een mail met bericht dat pakket bezorgd is met neerzettoestemming zonder aankondiging vooraf. Echter ook nu weer: NIET WAAR. Er is wederom NIEMAND bij mij aan de deur of in de buurt van mijn huis geweest die geprobeerd heeft iets te bezorgen, hetgeen ik gelukkig op de video’s van mijn camera kan zien. Er klopt dus echt helemaal niets bij deze bezorgdienst!

The guy left the package without even trying to call my door, I was home the whole time. This is absurd, what kind of service this is, it would literally take him 10 more seconds to call my doorbell and leave the package. Maybe you as a company should put lower goals for the drivers so they don’t do this type of things, or try to find another solution, this is not the first time when it happens.

• Would you recommend us? No

Voldoende

Dit was géén buur zij ingang korte raam 41 er staat dat er voor is getekend maar dat is niet gebeurt met vriendelijke groet Annet Rademaker

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.