Het pakket is binnen de tijd op op aangegeven plek bezorgd.

Ik ben goed op de hoogte gehouden voor het bezorgen van het pakket. Het pakket is op afgesproken plaats en binnen de aangegeven tijd bezorg.

Pakket mocht gewoon neergezet worden.

Nu op maandag krijg ik pas een mailtje dat het bij de buren is. Gelukkig waren de buren eerder met een berichtje.

VALT NOGAL ERG TEGEN.

ik was wel aanwezig en de praktijk was open. de chauffeur heeft in het VERLEDEN, toen de praktijk ook open was, geen moment gewacht en bij de buren afgeleverd. TOESTEMMING IN GEVAL VAN AFWEZIGHEID INLEVEREN OP NR45 OF NR 47. ENVOLGENDE NRS. NB. GEEN POST BEZORGEN BIJ ASSO BU BUUR OP NR 41. (AL VAKER PERSOONLIJK AAN DPD CHAUFFEUR BENADRUKT). NB HET PAKKET IS TOT OP HEDEN NIET DOOR ONS ONTVANGEN: OMDAT DNR 41 NIET REAGEERT OP DEURBEL EN OF VAAK ER NIET IS. EN ZICH NIET BEKOMMERT OM HET DAN AAN DE BUREN TE GEVEN DIE ALTIJD ALERT ZIJN.

Package was not delivered, not even to the neighbors as suggested.

The package wasn't delivered. It was left with a neighbor according to the app, but there's no record of that. So my package is missing.

• Would you recommend us? No

Mijn pakket lag buiten een gehele nacht

Ik krijg een mailtje dat mijn pakket bij de buren was bezorgd. Ik was weg voor een dag dus 24 uur later komt de buurman bij mij langs. Heeft het pakket de gehele nacht buiten bij de buurman gelegen. Het was dus nooit bezorgd maar gewoon neer gelegd zonder dat iemand het aannam. De doos is hierdoor dus ook nat geworden en bijna het pakket zelf kapot gemaakt. I Dit slaat echt nergens op. In de situatie dat mijn buurman niet thuis is, moet het niet zo zijn dat het pakket voor de deur van mijn buurman wordt neergelegd.

Geweldig ! Zoals afgesproken !

Het is fijn om erop te kunnen vertrouwen dat je pakket veilig en zorgvuldig wordt afgeleverd, ook als je zelf niet thuis bent.

Niet op datum geleverd

Op de website wordt maandag aangegeven. Levering vindt plaats op zaterdag vóór de maandag. Niemand thuis. Afgeleverd bij de ongewenste buren zonder overleg. Buitengewoon irritant.

Yes met dpd!!! alleen maar goede ervaringen al jaren lang zakelijk en privé

Had m’n pakketjes een maandag pas verwacht maar de leverancier en dpd hebben en top prestatie geleverd echt snel en echt top service 30 min van te voren nog een berichtje achtergelaten voor de bezorger (ik was niet thuis)en yes hij heeft het perfect gedaan en heel vriendelijk kan je van p.n.l. Niet zeggen Ga zo door hoop dat meer bedrijven dpd diensten gaan gebruiken

Er is niets bezorgd!

De hele dag thuis geweest en niemand gezien. Ook niet via ringdeurbel. Volgens de bezorger heeft hij mij gemist en het pakket bij de buren afgegeven. Welke buren? Want zij weten van niets! Dus, waar is mijn pakketje nu?

Pakket is helemaal niet geleverd!!

Ik had neerzettoestemming gegeven, krijg een bericht dat het pakket geleverd is, maar het is nergens te vinden! Schandalig

Prima. Snelheid

Prima levering en goede antwoordmails

Nooit aan huis geweest gewoon uit luiheid bij ander punt afgegooid

Nooit bij het adres lang geweest waar het bezorgd zou moeten zijn…

Niet bezorgd

Mijn pakket zou bezorgd zijn bij nummer 5 maar die weten van niks. Het zijn goede buren dus ik geloof ze. Waar is mijn pakket? Overigens was ik ook gewoon thuis toen het ‘bij de buren’ bezorgd is en is er nooit aangebeld.

Snelle vriendelijke levering

Op tijd en vriendelijk!

Altijd goed

Je wordt goed op de hoogte gehouden. Het pakket wordt op de afgesproken dag en tijd afgeleverd. Ben zeer tevreden over de diensten van DPD

Waardeloos

Pakketje stond voor de deur van de buren. Het was niet afgegeven, laat staan dat er voor getekend is.

Verkeerde adres

Niet afgeleverd op het juiste adres maar 100m verderop terwijl we thuis waren, Dit zijn niet de buren heel ander adres Hoop dat hier wat mee gedaan wordt.

Had gevraagd bij de voordeur, wordt bezorgd voor het hek

Ik had gevraagd het pakket te leveren bij de voordeur, de bezorger legt het pakket voor het hek terwijl het poortje open is. Bij de voordeur ziet niemand het pakket staan, voor de poort wel

Keurig tot onder het afdakje bezorgd

Ik had als niet-thuis verzoek 'achter de poort opgegeven, mar de bezorger had het zelfs mogelijk verder gebracht onder het afdakje. SUPER

Supersnel

Zeer goed!

Helemaal tevreden over levering!

Supersnel geleverd en werd helemaal op de hoogte gehouden.

Verkeerde adres geleverd

Pakket was op een andere Maasdijk 9 geleverd een dorpje verder nl Giessen

Package dropped to someone else

I don't like the fact that the package was dropped off ro someone else. I need that package. And it's difficult to reach it. No body is there. I need to go go there every time.

keurig op tijd en op de juiste plek. Top!

Keurig op tijd en op de afgesproken plek. Top!

Westfields 1410

5688HA Oirschot