Heel slecht

Geen neerzet toestemming ooit gegeven. Zetten alles onbeheerd neer. Nu mail gekregen, neergezet. Er staat niets!!

Geen toestemming

Ik heb geen neerzettoestemming gegeven...

satisfactory, but the driver did not carry the box up to my apartment

Even though I did not select a safe drop off place, the driver left it inside the entrance, downstairs, instead of bringing it up to apartment.

Goed gehandeld

Aangegeven om het pakket neer te laten zetten op afgesproken plek. Dit ivm een zwaar pakket voor de bezorger en ik niet thuis kon zijn op dat moment. Netjes neer gezet, was makkelijk door te geven. Zo ben ik blij als klant maar ook de bezorger.

Perfecte service

Altijd vrolijk, correct en op tijd!

Bezorging tot in de gang. Geweldige service. Mooi op tijd.

Keurig op tijd maar niet geluisterd

Ik wist dat ik er niet zou zijn tijdens de aangegeven bezorg periode. Ik had daarom aangegeven om het pakket op de voorstraat te zetten. Ik was maar een uurtje weg en ik heb daar camera beveiling. Toch is het pakket naar de buren gebracht die vervolgens niet thuis zijn en ik tot de volgende dag kan wachten dat ik het pakket heb. Gewoon een beetje jammer

Perfect afgeleverd op de afgesproken plaats

Op bezorgtijdstip even niet thuis. Toch pakket afgeleverd op de afgesproken plek.

Er stond al bezorgd melding maar ik had nog niks ontvangen.

Ik zat te wachten op pakket en toen ik in mijn mail keek stond er bezorgd terwijl ik nog niks had ontvangen. Uiteindelijk is pakket later pas bezorgd doormiddel van in mijn hand drukken van pakket waarbij pakket pijnlijk tegen mijn buik werd geduwd. Al met al dus niet echt positieve ervaring.

goede service.

ik wilde dat ze allemaal zo waren.

Vriendelijke jongen die het pakket bij de deur afleverde

Behulpzame jongen

Pakket is niet ontvangen

Pakket is niet ontvangen terwijl wordt aangegeven van wel. De gehele daag was ik thuis en niks ondekt.

super makelijk

je hoeft niet thuis te blijven

Pakket beschadigd lamp onbruikbaar

Geachte heer/mevrouw, Graag wil ik een klacht indienen over de bezorging van een pakket dat vandaag bij ons is afgeleverd. Het betreft een bestelde lamp waarvan de doos bij ontvangst duidelijk beschadigd was. Na het openen van de doos bleek de lampenvoet stuk. De lamp is hierdoor onbruikbaar. Wij voegen foto’s van zowel de verpakking als de schade toe. Wij zijn zeer teleurgesteld dat het pakket in deze staat bij ons is afgeleverd. Gezien het gewicht en de omvang van de lamp vermoeden wij dat er tijdens het transport niet zorgvuldig met het pakket is omgegaan. Wij verzoeken u vriendelijk, maar dringend, deze klacht in behandeling te nemen en ons te laten weten welke stappen u zult ondernemen om herhaling te voorkomen. Met vriendelijke groet, Marjolein Coppoolse

Correcte en vriendelijke levering

Spullen werden op de aangegeven wijze geleverd op een vriendelijke manier.

Slecht

Pakket niet geleverd!

Belachelijk

Ik was wel thuis en het pakket lag bij 6-1 ipv 6hs zoals in jullie mail vermeld. Jullie service wordt er niet beter op

Hele dag thuis en niemand aan de deur geweest

Niemand aan de deur geweest

Puur slecht en compleet niet klantgerichte dienstverlening.

Na 8 seconden toegangsdeur tot appartementcomplex geopend, maar voor “mijnheer” de luie bezorger duurt dat te lang, verdomd het om sowieso een 2e keer aan te bellen. Zit al bijna in de bestelbus om weg te rijden, maar ziet toevallig een begane grond buurman die het pakje wel wil aannemen. Ik zie dat alles door de gang ramen op de 1e verdieping, ben rollator/rolstoel afhankelijk, klop daarom nog hard op de ramen, maar “mijnheer” geeft aan damt hij het aan de buurman gaat afgeven en dat ik het daar maar moet ophalen. Dit gedrag heeft dit heerschap al diverse malen geflikt. En dan een mailtje sturen dat ik niet thuis was en niet afgeleverd kon worden….een gotspe!! Het liefst rent hij na 2 seconden terug in de bus en heeft hij z.g. weer een pakje gedaan en lekker snel verdiend zo. Alleen nog even dumpen einde dag en route bij pick-up point en klaar is Kees. Het is schandalig en daarbij zijn overigens dpd en dhl vier handen op een buik !! Allebei slecht. Ik zal de product leverancier ook op de hoogte stellen en verzoeken mijn spullen voortaan met PostNL te laten vervoeren.

Netjes afgeleverd en droog weggelegd.

Goed en netjes afgeleverd.

Slecht

Had gevraagd om het pakket bij de voordeur neer te zetten Woon in een flat op de 5e etage en het pakket stond in de gemeenschappelijke hal waar iedereen het pakket had kunnen meenemen

Goed geregeld

Vriendelijk personeel

Goede levering en netjes weggezet in tuinhuis.

Goede levering netjes weggelegd.

keurig geleverd.

Altijd netjes neer gezet en indien nodig naar binnen getild.

Prachtig op tijd en keurig neergezet achter!

Prachtig op tijd en keurig achter het hek neergezet!!!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.