Vriendelijk en beleefd

Netjes en vriendelijk en mooi op tijd.

Gewoon zoals het hoort, perfect

Perfect te volgen en precies op tijd.

Niet volgens afspraak

Nog voor dat ik bericht krijg over de geplande leverdatum zie ik dat het pakket al is afgeleverd met neerzet toestemming namens mij. Ik heb nergens toestemming voor gegeven, er was nog geen levering ingepland. Ben nog niet thuis en hoop dat het pakket er nog staat.

Slecht

Alweer was er iemand thuis maar wordt het pakketje uit gemakzucht gedumpt bij een DPD afhaalpunt.

Altijd niet thuis bericht

De bezorger brengt het pakketje altijd direct naar het afhaalpunt en geeft dan aan dat de chauffeur geprobeerd heeft de bestelling te bezorgen maar dat ik niet thuis was. Zeker vandaag was ik thuis, had de haldeur open zodat ik de voordeur kon zien en de deurbel gecontroleerd. Na het mailtje hoelaat het bezorgd wordt is er altijd binnen een half uur een nieuwe mail met het niet thuis bericht.

Ok

Is goed

Delivered to my neighbour while I was home

Not even try to ring my bell, as usual…

• Would you recommend us? No

Ik was wel thuis, er was een wegomleiding

Het pakket is nu op 25 minuten rijden bezorgd, terwijl we gewoon bereikbaar zijn ondanks een wegopbreking. En we waren ook aanwezig.

Top, op tijd geleverd op de afgesproken plek

Fijne bezorging! De bezorger was precies op tijd en heeft het pakket netjes neergelegd wat ik in de app had aangegeven.

Het een negen geweest als het voor de deur en achter de container had gestaan.

Pakket bezorging, daar heb ik niet zo een goede ervaringen mee.

Ze zijn niet bij ons geweest

Ben de hele dag thuis geweest en daardoor weet ik dat ze niet zijn geweest. Dit is al vaker voorgevallen dat ik ze voorbij zie rijden en dan een mail krijg dat ik niet thuis was

Graag mijn complimenten aan de DPD-bezorger, die de moeite nam om helemaal om te lopen en het pakket

Geweldige service: bezorger liep om en legde het pakket netjes in de achtertuin, met duidelijke mails steeds goed op de hoogte gehouden.

Pakket was niet bij de buren

Volgens het emailbericht zou mijn pakket bezorgd zijn "bij de buren" omdat ik niet thuis was. Echter was dit niet het geval. Bij aankomst zag ik mijn pakket namelijk voor mijn voordeur liggen, met een scheur in de verpakking?

Netjes op tijd en droog bij de buren afgeleverd!

Correcte aflevering

*****

Very good service nice

Deze keer geweldige

Ze bestaan aardige sympathieke bezorgers van de DHL Al had ik thuis neerzetten gezet belde hij toch netjes aan en helpte mij zelfs het zware pakket binnen te zetten Met recht een 10 voor die man/bezorger!!

Wat een verschrikkelijk ruk bedrijf is dit!!!!!

Wanneer komt er een dpd bezorger die eens de moeite neemt om DAADWERKELIJK een poging te doen om te bezorgen?!?!?! Standaard bij dpd is nml oh een flat weet je wat flikker het wel bij een afleverpunt neer!!!! Jullie zouden je kapot moeten schamen iedere keer het zelfde verhaal. U was niet thuis. PROBEER DIE GODVERGETEN BEL EENS IN TE DRUKKEN!!!! Ik ga ook WEER een klacht indienen. De zoveelste!!!! En dan betaal je 6.95 bezorgkosten!!!! Tis gewoon een echt k*tbedrijf!!!!!!!

Pakket niet geleverd / zoek

Helaas - deze levering is niet aangekomen. De zending zou in een afhaalautomaat worden geplaatst, echter het pakje is daar nooit aangekomen. Op mijn navraag bij DPD wordt ik verzocht contact op te nemen met de verzender van het pakket (een respectabele webshop waar ik regelmatig zonder problemen bestelling plaats). Nu krijg ik ruim een week na melding van vermissing bericht van DPD dat het pakket vandaag bij mij thuis zou zijn neergezet. Helaas, ook dat klopt niet - we hebben vandaag niemand gezien .... Meestal gaat het goed met DPD, deze keer niet. Vandaag dus een negatieve review: vooral over de wijze van afhandeling (doorverwijzing naar verzender ipv eigen onderzoek) en communicatie (onjuiste meldingen). In de tussentijd hou ik hoop dat het pakje nog boven water komt natuurlijk

Product geleverd op plek zoals ik aangegeven heb.

Bezorging was qua tijd slecht te volgen. De dag stond er wel, maar tijd niet. Dus wist niet wanneer ik hem moest verwachten. Hierdoor heb ik gekozen voor ‘neerzet toestemming’ in mijn achtertuin (om de hoek). Dit is keurig door de bezorger gedaan. Dank!

Niet blij

Bij mijn buren afgeleverd, terwijl ik het niet aangevinkt heb. Ben hier niet blij mee, omdat ik hierdoor al veel pakketten kwijt bent geraakt.

Keurig neergezet op de aangegeven plaats

Nette levering

Netjes en op tijd afgeleverd

Mijn pakket is gebracht bij de buren, terwijl ik thuis ben.

Ik heb niet aangeven dat mijn pakket bij buren geleverd mag worden. Daarnaast was ik gewoon thuis en is er niet eens geprobeerd om mijn pakket bij me af te leveren. Erg slordig en vervelend.

Ik was net thuis, toen de chauffeur aanbelde en toen ik opendeed keek hij ook even naar de neerzetplek. Echter, daaaar hoefde het pakket dus niet neergezet te worden en ik kreeg het pakket overhandigt door een super kwieke en vriendelijke bezorger. Alles prima! Dank je wel.

waardeloos

pakketje is heel lang onderweg geweest, antwoord op de vraag wanneer het zou komen krijg je niet. bedrij is erg klantonvriendelijk, zou dpd echt niet meer willen gebruiken

Westfields 1410

5688HA Oirschot