Prima alleen maar goede ervaringen met jullie Top!

zoals bovenstaand hoef er niets aan toe te voegen!

Wordt anders bezorgd dan gevraagd.

Ik heb vanmorgen nog in de app geantwoord dat ik het pakket in de tuin wilde laten leggen. Daar wordt blijkbaar niet naar gekeken of de chauffeur kan gewoon niet lezen, dat gebeurt vaker met al die allochtone bezorgers. Nu ligt mijn pakket dus bij de overburen waar we een zeer slechte verstandhouding mee hebben. Jullie worden bedankt, ik ga jullie nooit aanraden aan anderen. Mijn advies: LEZEN!!!

Niet eens geprobeerd

Rot

Niet zo tevreden

Ik kreeg vrij laat te horen wanneer mijn pakket zou worden bezorgd ( 1 UUR VAN TE VOREN ) Ik was toen niet thuis en kon dus ook niets anders regelen. Vervolgens krijg ik mail dat mijn pakket bij de buren op nr. 20 was bezorgd. Dat kan niet want mijn straat nummering gaat maar tot 18. Ben dus even aan het zoeken geweest naar mijn pakket. Was in een straat haaks op mijn straat op nummer 20 bezorgd. U snapt dat ik niet zo tevreden ben

Pakket neergezet zoals afgesproken

Ik heb via email doorgeven dat het pakket ergens neergezet kon worden. Dit is gedaan volgens afspraak.

Netjes op de afgesproken plek gezet

Keurig afgeleverd

Ik geef de chauffeur een groot compliment. Hij heeft een pakket in de gang gezet. Het pakket was vrij groot en zat in een slappe doos, dus heel lastig dragen. Hij zei : ik zet het voor u in de gang, het is haast niet te tillen. Hulde voor de chauffeur, die ook goed op tijd was!

Pakket is afgeleverd bij een dpd servicepunt in posterholt terwijl ik neerzettoestemming heb gegeven

Ik heb aangegeven dat mijn pakket neergezet mag worden. Ik heb via de mail een bevestiging gekregen dat dit is gedaan, echter zijn mijn pakketjes naar een dpd servicepunt gebracht. Bij het dpd punt weten ze niet waar het pakket op dit moment is.

Gewoon alles in orde!

Keurig op tijd geleverd, bij de deur gezet zoals gevraagd via een opgehangen briefje.

Slecht

Krijg een mail dat het neergezet is, mijn buuf gaat direct kijken omdat ik belde kring nu mail. Staat er niets, niets te vinden!!!!

Bezorgen wanneer het ze uitkomt

Bij bestelling duidelijk aangegeven dat het op maandag moest. Bevestigingsmail ontvangen voor zaterdag. Bezorgtijd aangepast. Toch geleverd bij de buren op zaterdag.

Altijd op de afgesproken tijd en plaats geleverd.

De pakket bezorger levert altijd netjes op de afgesproken tijd en plaats bij de voordeur.

Great, friendly and trustworthy delivery guy… thanks!!

Netjes neergezet op de juiste plek!!

Nooit neerzet toestemming gegeven!!!

Belachelijk. Ik ben gewoon thuis en heb nooit (!) neerzet toestemming gegeven on het pakket beneden bij de brievenbussen van het appartementencomplex te dumpen. De bezorger is duidelijk te laks on even aan te bellen en netjes naar de voordeur te lopen. Dit kan echt niet en gebeurd sinds enkele maanden, desondanks mijn klachten.

Er is NIET aangebeld

We hebben een slimme belsysteem waarbij we kunnen terugkijken wie heeft aangebeld op welk tijdstip. Ook als iemand aanbelt en als we niet thuis zijn. Bovendien waren we gewoon thuis op het van tevoren aangegeven tijdstip. Op deze hele dag heeft niemand aangebeld. Dit hebben we gezien op het belsysteem. De bezorger heeft het pakket ergens afgeleverd dat geen directe buren zijn. Maar wel in de nabije omgeving. Dit bedrijf is in het weekend gesloten.

Helemaal top

Mooi op tijd netjes neergezet

Niet adequaat

Ik heb een portiektrap naar mijn voordeur met een hek. Dat had ik opengezet op een kier en mijn bel doet het en ik was thuis. Dus de koerier is niet op mijn verdieping/galerij geweest. Een onvoldoende voor de bezorging dus.

Uitstekende levering van groot pakket

Kon afleverplaats nog op laatste moment via de site opgeven, omdat we onverwachts niet thuis waren en het flink ging regenen. Grote doos met basgitaar luidspreker box is onder ons afdak gezet en was bij thuiskomst helemaal droog! Ook kwam het pakket één dag eerder dan aanvankelijk was opgegeven. Dat vonden we ook fijn.

Slecht

In de mail stond dat pakket bezorgd zou worden tussen 11:06 en 12:06. Ben er de hele dag voor thuis gebleven. Briefje met telefoonnummer op de deur geplakt met verzoek mij te bellen dan kom ik naar beneden, omdat de deurbel defect was. Pakket om ongeveer 17 uur bij huis verderop inde straat bezorgd en mij NIET gebeld. Moest ik zelf pakket ophalen en naar boven tillen. Zak hondenbrokken van 10 kg. Ik woon alleen, ben 80 jaar en heb Parkinson. Flink balen dus!!!

Keurig netjes op tijd bezorgd op aangegeven plek!

Uitstekend bezorgd op de aangegeven plek!

Oplichters en leugenaars

We doen open en hij geeft het af bij de buren

Communicatie niet helemaal effectief.

Ik had aangegeven het pakket bij de deur te zetten ivm niet thuis. Het is echter bij de buren afgegeven. Ook goed, maar niet wat ik had gevraagd. Evengoed bedankt.

goed geregeld

Perfect!

Perfect afgeleverd op de afgesproken plaats. Ik zeg een dikke 10!

Westfields 1410

5688HA Oirschot