Op tijd en keurig bezorgd

Afspraak

Netjes op afgesproken dag bezorgd

Snel, goed en goede prijs

snel, goed en goede prijs

Ingevuld pakketpunt werd ineens neerzettoestemming

Ingevuld pakketpunt werd ineens neerzettoestemming en 's avonds laat vond ik het voor de voordeur op de grond terug.

Heel goed!

Pakketje op verwachte tijd en aangegeven plaats bezorgd.

Bezorgplek aangeven heeft geen zin.

In de mail kon je aangeven of het bij de buren afgegeven kon worden of bv een plek rondom huis. Ik heb keurig aangegeven waar de bezorger het pakje kon neerzetten ( gewoon bij de voordeur!) en toch wordt het bij de buren afgeleverd! Stuur dan geen mail met opties als je er niks mee doet!!

zeer slechte afleverservice

volgens het emailbericht dat ik op 08/09/‘25 pm 16:00 uur ontving is het pakket op verkeerd adres, door volkomen onbekend persoon ondertekend. het lijkt of de chauffeur haast had om van het pakket af te komen ( kwalijke houding ) dienstdoende chauffeur zou ter verantwoording moeten worden geroepen!!

Top geregeld, ziet er netjes uit

Netjes op tijd geleverd.

Perfect afgeleverd

Omdat wij wat later thuis waren, stond de chauffeur voor een gesloten deur. Hij heeft het pakket netjes bij de buren afgeleverd. Van DPD Pakketservice kregen wij keurig een mail op welk huisnummer het pakket bezorgd werd. Prima service

Op tijd geleverd!

Mijn pakket is keurig op tijd geleverd, alleen ik had een neerzetinstructie gegeven en die is niet opgevolgd: het pakket is bij een andere buurman bezorgd, terwijl de andere buurman er op zat te wachten. Dat vind ik dan heel vervelend voor beide buren.

Echt niet prettog

Mijn pakket is namelijk niet bij de buren bezorgd maar gewoon voor de deur gezet. Waar alle andere buren en passanten m’n pakket kunnen zien en pakken.

Niet gebeld aan de deur!

Voor derde keer in laatste weken buren kregen mijn pakket! Uw medewerkers hebben moeite aan bel te drukken!

Niet oké.

Ik was gewoon thuis en er is niemand aan de deur geweest we hebben camera’s hangen niets te zien.. Nu bij de buren, die niet thuis dus ben zeer benieuwd wie er getekend heeft en waar mijn pakket nu is..

Alleen had ik als neerzettoestemming gegeven dat het pakket in de blauwe klik gedaan kon worden maar lag het voor de deur. Vriendelijke groet, Bernard.

Super info en nette levering

Over hek gegooid bij buren

Mijn pakket is over het hek gegooid bij de buren en ik kreeg een briefje in de bus perongeluk bij nummer 114 gebracht. Ik vind dit echt niet normaal hoe er met mensen hun spullen omgegaan wordt en het is oh sorry

Niet afgegeven op ingesteld ophaalpunt

Meteen nadat ik de melding kreeg dat het pakket vandaag zou worden bezorgd en ik zag dat ik op dat moment niet thuis zou zijn, heb ik in de App aangegeven dat ik het op een ophaalpunt in de buurt wilde ophalen. Ik kreeg de bevestiging dat het dan morgen daar opgehaald kon worden. Prima geregeld. Eenmaal thuisgekomen zag ik dat het pakket bij de buren was afgegeven. Huh? Niet prima uitgevoerd. Afgeven bij de buren wilde ik dus helemaal niet. Wat is dan het nut van opgeven waar je het pakket wilt ophalen? Ik kies er toch duidelijk voor dat ik het niet bij de buren wil laten bezorgen maar zelf wil ophalen op het afhaalpunt? Zal wel weer een vergissing zijn van de bezorger, maar dat gaat er bij mij niet in.

Aflevering

Ik heb vaak aangegeven dat het op een ander buren/afleveradres had moeten afgegeven worden, nu is het bij buren terecht gekomen, wat niet zo erg is, maar door omstandigheden zijn wij zelf er nu niet, dus in de toekomst hoop ik dat beter wordt nagekeken waar ze de pakket moeten afleveren

A csomagot a megbeszélt helyre rakta!❤️

Megvagyok elégedve renben meg kaptam a csomagom!

een dikke tien voor de pakket bezorger.

ik had de mail gemist en was niet thuis er staat een zwarte box voor de deur voor kleine pakketen en bezorger heeft het daar in gedaan. een dikke duim voor pakketbezorger.

Niets geleverd.

Hoe kun je mij een mailtje sturen dat het is afgeleverd terwijl er niemand aan de deur is geweest ( camera bij voor en achter deur ) . Heb gebeld met klantenservice ben erg benieuwd hoe dit wordt opgelost. En of de chauffeur hier nog iets van gaat horen.

Wat een bende.

Aangegeven dat ik mijn pakket bij een dpd punt af wil laten leveren. Wordt vervolgens zogenaamd bij mijn buren afgeleverd en die hebben niks ontvangen.

Niet goed.

Via mail kon ik bezorgdatum wijzigen, dat gedaan. Wie schetst mijn verbazing dat dat dus niet het geval was. Bij toeval waren we wel aanwezig, er is niet aangebeld terwijl de auto gewoon op de oprit stond. Bij buren afgegeven terwijl dat dus niet de bedoeling was; al met al veel is dus voor verbetering vatbaar. Ook geen mail gekregen met verwachte bezorgtijd.

helemaal top

eerste keer niet thuis. nu volgens afspraak bij de voordeur afgeleverd.

Geleverd in de verkeerde blauwe bak

Duidelijke instructies en dan nog bezorgd in de blauwe bak van de buren

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.