Zoals gevraagd

Neergezet, zodat het vanaf de weg niet te zien is, maar vanuit onze RING-deurbel wel! Perfect zoals gevraagd dus!

Op de aangegeven tijd en plaats netjes afgeleverd

Perfect afgeleverd

Het pakket is keurig netjes en op tijd afgeleverd. Het werd perfect aangekondigd dat er een pakje onderweg was. Van begin van bestellen tot het einde kon ik de weg van mijn pakket prima volgen. Net zoals altijd bij DPD trouwens. De bezorger was zeer vriendelijk en correct. Ik ben totaal tevreden

Ik ben voor de tweede keer gewoon thuis!

Mijn vorige pakket en huidige pakket wordt steeds bij de eens gezinswoning afgegeven met de melding je was niet thuis. Ik woon in een appartementencomplex aan de andere kant van de straat! De bezorger is helemaal niet bij mij geweest het is ‘m te eel moeite! Nu moet ik steeds mij pakket gaan halen totaal ergens anders niet bij mijn buren dat is namelijk nr 53 en NIET nr 2. Moet met een steekwagen flink stuk lopen. Zal fijn zijn als jullie de. Zorgers hier op aanspreken. Dit kan niet de bedoeling zijn. Durf bijna niets meer te bestellen ben slecht ter been! Dus 1 ster. Zeer slechte service!

Keurig geleverd op de aangegeven plek.

Goed en betrouwbaar

Correcte bezorging,goed geïnformeerd wanneer de bezorging plaats vindt En zeer betrouwbaar

Bezorgd zoals afgesproken.

Buiten de deur gezet zonder toestemming

Bij thuiskomst trof ik het pakket bij de voordeur. Niet zo blij mee. Vervolgens lees ik in een mail dat dit mogelijk was vanwege mijn 'neerzettoestemming'. Die ik helaas nooit gegeven heb. Hele slechte reclame voor DPD.

Waar is mijn pakket

Het pakket is niet bezorgt

Ik heb 2x doorgegeven een andere datum m

Helaas is het pakket bij de buren bezorgd terwijl ik direct heb aangegeven een alternatieve bezorgdatum te willen. Ook de status klopt dan niet in de track and trace: bezorging niet gelukt. Andere bezorgdiensten lukt het wel om dit op orde te hebben

Goed geleverd!

Alles heel goed geleverd!

Uitstekend 10

Levering verliep conform mijn wens die ik middels een briefje bekend had gemaakt

Zeer onhandig

We zorgen er altijd voor dat we thuis zijn als er een pakketje komt, maar als je 2 uur van tevoren pas het tijdvak in de mail krijgt dan is het niet meer te regelen. Gelukkig kregen we in de mail de optie om de bezorgdatum te wijzigen dus deze heb ik direct omgezet naar een andere dag. Ik kreeg de melding dat de wijziging succesvol was. Eenmaal thuis (5 uur later) treffen we de pakketten toch voor de voordeur aan, terwijl we géén neerzettoestemming hadden gegeven. Tevens waren de pakketten en inhoud beschadigd. Als consument willen we ons heel graag aanpassen aan de bezorging maar op deze manier is dat erg lastig. We hopen dan ook dat het systeem (waarbij de bezorgdatum en tijdvak slechts 2 uur vooraf wordt gedeeld) kan worden herzien. Dit is namelijk niet de eerste keer dat ons dit gebeurt bij DPD en het lijkt ons ook erg vervelend voor de bezorgers om steeds een dichte deur te treffen.

Betrouwbaar!

Geleverd zoals afgesproken. Erg fijn

Duidelijke informatie over mijn pakket.

3 uur later bezorgd en verpakking beschadigd

Ruim 3 uur later bezorgd en de verpakking was beschadigd

Pakket is afgeleverd op niet bestaand adres

Ik was thuis maar het pakket is niet aangeboden. Mijn naaste buren wonen op 33A (35A bestaat niet) maar zij hebben geen pakket ontvangen. Volstrekt onduidelijk waar mijn pakketje gebleven is.

Doen wat er gezegd wordt

En een aardige dame bij het ophaal centrum

Slecht

Niet bezorgt het is altijd met DPD het zelfde verhaal mijn pakket liegt ergs waar we geen idee hebben waar dat is

It would have been good if the package hadn't arrived damaged.

Usually, everything is fine, but every time I order pellets, they arrive damaged. This time, the carton is also damaged.

Niet neergezet wat ik vroeg

De chauffeur heeft het pakket zomaar ergens neer gezet zonder dat ik dat op deze manier had gezegd! Een half uur later en alles was zeik nat geworden! Ondanks hetgeen ik had gevraagd kon het niet nageleefd worden!

Uitstekende service!!!

DPD heeft het vlot en netjes bezorgd, uitstekende service!!!

Slecht

Ik was niet thuis. De koerier had het bij een buurman achtergelaten. Ik wilde het pakket ophalen, maar de buurman zei dat het er niet was. Ik moest de hele straat afzoeken, want de koerier kon niet eens het juiste huisnummer invoeren – een mislukking.

op de juiste plek neergezet

Prima bezorgdienst

Westfields 1410