Niet bezorgt bij de buren

Mijn pakje lag gewoon in de tuin en was niet bezorgt bij de buren gelukkig was het maar een plant

Top communicatie

Met DPD weet je direct waar je aantoe bent met betrekking tot levertijd en aanpassingen naar eigen wens zoals neerzet toestemming.

Slecht

Ik heb een mail gekregen dat het pakket tussen 9-10u bezorgd zou worden, toen een mail dat het pakket met neerzettoestemming is neergelegd bij de voordeur.. ook al is er die tijd iemand thuis geweest, ik heb géén pakket gevonden bij de voordeur én we hebben geen DPD bus zien langskomen. Hierna DPD gebeld en zij heeft er een melding van gemaakt.. verder niks meer van gehoord..... heel vreemd.

Glas

een glazende was stuk. maar dat kan gebeuren.

Mijn pakket is niet bezorgd

Er staat dat mijn pakket is bezorgd, maar ik ben bij bijna alle buren geweest, en die hebben het niet aangenomen.

Onbeleefde bezorger

Voor de tweede keer deze week is het pakket bij de buren afgeleverd. Wederom was de bezorger niet ergvriendelijk naar de buren toe. Hij mopperde dat ie van zover moest komen en ik niet thuis was, terwijl buurvrouw direct daar was zodra bus stopte. Vorig bezorger was top, altijd vriendelijk en goede zin. Helaas heeft hij een andere route gekregen. Dpd algemeen is wel goed, maar deze bezorger mag voor mij en mijn buren wegblijven, wat een chagrijn

Snel, vriendelijk en binnen tijdvak

Pakket kwam precies aan het begin van het tijdvak wat doorgegeven was, wat ook maar een uur was. Ook het tijdvak was snel doorgegeven, in tegenstelling tot bij andere diensten waar je pas hoort hoe laat de bezorger komt als je ze al gemist hebt of het tijdvak al loopt. Bezorger was heel vriendelijk!

Goede levering

Netjes op tijd.

Altijd top

Altijd top bedankt

Niet volgens afspraak

Bij de voordeur het pakket neerleggen ondanks de toestemming het in de stal neer te leggen vanwege regenbuien is niet volgens afspraak.

In het geheel niet bezorgd volgens de neerzettoestemming

Het pakket is niet bezorgd volgens de neerzettoesteming in onze tuin maar in het naastgelegen appartementencomplex in de pakketbox van hun.

Slechte service

Zeer slechte service! Eerst raken jullie mijn pakket kwijt. Bij navragen krijg ik een onbevredigend antwoord, doordat de bezorger het pakket niet goed heeft aangemeld bij een pakketautomaat. Na onderzoek blijkt dat het pakket "kwijt" is. Na 4! maanden krijg ik een bezorgmelding, dat mijn pakket volgens de neerzetinstructie is afgeleverd, maar 1) heb ik nooit een neerzetinstructie gegeven 2) pakket is dus weer "kwijt" want ik heb geen afhaalcode voor de pakketautomaat (waar het afgeleverd zou moeten worden) en het pakket is ook niet op mijn adres afgeleverd. Dus nu moet ik en mijn leverancier WEER opzoek naar m'n pakket..

Teleurgesteld

Er was de hele dag iemand thuis. Het pakketje zou tussen 14.25 en 15.25 uur geleverd worden. Nu heb ik om 17.36 uur een mail ontvangen dat het pakketje bij de buren is geleverd, omdat ik niet thuis zou zijn. En dan ook nog 3 blokken verder i.p.v. ergens naast of tegenover ons huis. Ik heb nog de tijd genomen om via de camera te kijken of de bezorger aan de deur is gekomen. Dat is niet het geval. Het is te begrijpen dat de bezorger later is, maar om dan aan te geven dat wij niet thuis waren en ons pakketje ook nog zover te leveren is onacceptabel. Liever te laat mijn pakket, dan de schuld bij mij leggen en vervolgens mijn pakketje een halve straat verder droppen. Hopelijk wordt bovenstaande in de toekomst niet meer op deze manier opgelost.

Niet ontvangen

Ik heb mijn pakketje niet ontvangen terwijl ik wel de melding krijg dat het op de afgesproken plek is bezorgd. Heb overal gezocht maar niks.

Niet aangebeld en bij buren bezorgd

Beste, Wij waren thuis en hebben geen deurbel gehoord. Pakket is dus bij buren bezorgd wat niet nodig was.

Blij met de bezorging

Superfijn dat het pakket bij mijn buren bezorgd is

Pakket geleverd bij “buren”

Mijn pakket is afgeleverd bij een appartement wat leegstaat. Er schijnt ook voor getekend te zijn, maar door wie is me een raadsel want er woont niemand.

Netjes en op aangegeven tijdstip geleverd.

Pakket is netjes afgeleverd op de aangegeven tijdstip. App is makkelijk te gebruiken.

Keurig

Keurig netjes neergezet bop de afgesproken plaats.

Top bezorger..

Bezorger belde me omdat hij dacht dat ik boven was en dat ik de bel niet gehoord had. Ik was op een ander adres maar we hebben afgesproken om het pakket neer te zetten zodat ik het later op kon halen. Topservice.....

Colis non reçu

Colis annoncé comme livré et le point relais ne l’a pas réceptionné. J’attends ainsi toujours mon colis qui est d’une certaine valeur ! J’ai sonné mais j’ai eu plus de 10 minutes le répondeur sans finalement aucun retour à 0,30 euros la minute. Le service est tres très médiocre.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Fijn als een bedrijf zich aan de gemaakte afspraak houdt

Pakket was netjes op tijd en op de afgesproken plek neergezet. Kom via live tracking precies zien waar de bezorger was.

Eerste dag packet zoekgeraakt. Maar klantenservice heeft mij hier bij goed geholpen

Bezorger heeft pakket bij de buren gedumpt, terwijl de ontvanger thuis zat te wacht

Ik ben de hele dag thuis geweest, er is niet aangebeld bij mij en ik krijg om 17 uur het bericht dat mijn pakket neergezet is bij de buren. En ik maar netjes wachten, en nu heb ik heb geen pakket, want de buren zijn niet thuis. Hondsbrutaal dit!

Westfields 1410

5688HA Oirschot