De bezorger is niet eens langs geweest

Zit de hele dag thuis te wachten op het pakket. Met live tracking gevolgd en bezorger is niet eens in de buurt geweest. Heeft vervolgens het pakket ook nog op een plek afgeleverd dat totaal niet in de buurt is. Wat een onzin is dit zeg!

Netjes bezorgd in container

Ik was niet thuis en had gezegd in container bezorgen. Het lag netjes in de container en vond het super leuk dat ik nog briefje vond in me brievenbus met goed weekend! Super lief hartstikke bedankt!

Pakket stond keurig achterin mijn tuin

Tevreden

useless!!!

where ius my pachage!! it was not delivered

Volgens afspraak geleverd! Super!

Volgens afspraak! Heel fijn!

Niet op aflevertoestemmingsplek

Het pakketje is niet op de afgesproken plek neergezet en is onduidelijk waar het wel gebleven is. Ik heb direct na de melding dat het afgeleverd is gekeken.

Netjes en op tijd... Goede communicatie.

Absolutely unacceptable service !

DPD courier on my route has proven themselves to be lazy, unprofessional, and careless. The past two days (and earlier) they’ve dumped my parcels at a neighbour’s house—even when I was at home, waiting for the delivery. No knock on the door, no attempt to ring the bell, not even a card left. Just pure disregard for their basic responsibility. This isn’t “convenient,” it’s sloppy. Delivering to someone else’s property without consent is not only frustrating but also irresponsible and risky. What if the neighbour isn’t trustworthy, or simply isn’t around? My parcels contain items I paid for, and it’s their job to hand them to me—not whoever happens to live next door. This reeks of laziness and shows a complete lack of professionalism. If a courier can’t be bothered to carry out the most fundamental part of their job—delivering to the correct address—then they shouldn’t be trusted with people’s goods at all. I’ll be avoiding DPD going forward, and I strongly advise others to do the same unless they enjoy chasing down their own deliveries from neighbours.

Zeker

Afgeleverd op verkeerd adres

Afgeleverd in Vlissingen ipv Rotterdam

Beter dan beloofd

Op maandag besteld, pas op donderdag verzonden, verwachte levering maandag, net ma het weekend. DPD wist het toch nog voor het weekend te leveren. Top!

“Gegeven neerzet toestemming”

Mail: De chauffeur heeft je pakket van DHL Supply Chain zojuist geleverd volgens de gegeven neerzettoestemming. Maar ik heb geen neerzettoestemming gegeven, en er ligt geen briefje in mijn brievenbus waar dat pakket dan nu moet zijn en het staat ook niet in de mail. En dus weer een DPD pakketje zoek. Ja, maar waarom ben ik dan ook niet thuis? Omdat je half uur van te voren een mail stuurt met een bezorg window van een uur.

Gewoon volgens afspraak

Goede App en communicatie!!!

Wederom gaat het fout ik vraag om het bij de deur te zetten

Vorige pakket was ik kwijt is ergens in de straat geleverd terwijl ik heb aangegeven zet het voor de deur neer Nu gebeurt hetzelfde.

slecht

was thuis heb auto weg zien rijden . chauffeur wil geen moeite doen om huisnummer te vinden.

Bezorger niet aan de deur geweest

Hoewel ik thuis was, heeft de bezorger de pakketten direct bij de buren afgegeven, zonder eerst bij mij aan te bellen. Ik weet dit omdat ik hem de pakketten bij mijn overburen zag afleveren, en vrijwel meteen daarna een mail ontving dat de bezorging was voltooid. Een dag eerder had dezelfde bezorger nog pakketten bij mij afgeleverd. Toen ik hem vroeg of hij zijn steekwagen even in de gang wilde zetten omdat de paketten zwaar waren, weigerde hij dat. Dit zou voor hem geen enkele belasting voor zijn lichaam hebben gehad of extra tijd hebben gekost. Deze medewerker van DPD is niet behulpzaam en bovendien niet vriendelijk.

Hoe moeilijk kan het zijn

In da garage is niet er voor, voor iedereen zichtbaar

Pakket is geleverd zeggen ze maar is niet thuis gekomen

Neerzet toestemming gegeven maar pakte niet geleverd Wij hebben een camera en er is geen pakketje ergens geleverd

Top geleverd.

Keurig geleverd en op tijd. Helemaal top

Leugenaars

Hoe kan het dat mijn pakket tussen 28 aug en september geleverd moest worden in een pakketautomaat niet geleverd is. En dan liegen dat jullie aan de deur zijn geweest terwijl jullie het bij een pakketpunt moesten afleveren dus niet eens in het bezit van mijn privé adres zijn. Daarbij beschik ik over een camera waardoor ik bewijzen kan dat er NIEMAND aan mijn deur is geweest. Nu heb ik voor verzendkosten moeten betalen welke ik niet terug krijg omdat jullie te beroerd zijn om netjes en op tijd een pakket af te leveren wat een baggerbedrijf zeg walgelijk.

Bezorging

Prima bezorgd .

Er werd aangebeld en mijn pakket werd gelijk bij de deur gelegd zoals aangegeven. Wegens dat ik helemaal van de zolder na beneden moet komen is dit ideaal om zulke opties te hebben.

Snel en duidelijk via de mail

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.