Volgens planning

Netjes op tijd en de afgesproken plaatsen het pakketje neer gelegd

Top,

Volgens planning, geen fratsen en een heel vriendelijke chauffeur!

Gewoon top !

Als je een account hebt krijg je goed inzicht in de pakketten die onderweg zijn. Ook kun je persoonlijke voor keeten opgeven, waardoor het nog beter werkt. Gewoon top !

Slecht

Er is aan gebeld aan de ingang beneden maar er is niemand aan de deur geweest. Pakket staat als bezorgd. Nou niet dus. Telefonisch pakt hij het pakketnummer niet. Ook hoor je geen wachttijd. Ik dacht dat dhl slecht was maar dpd helaas nog slechter.

pakket niet aangeboden en teruggezonden.

Pakket werd niet aangeboden aan mijn adres en teruggezonden .

Alles volgens afspraak geleverd

netjes en komt afspraak na

na veel ellende met andere partijen eindelijk een waar ik op kan vertrouwen. enkle uren voor levering verzoek ingediend achter poort te plaatsten en dit was ook uitgevoerd. daarvoor hartelijk dank. pakket in goede kwaliteit ontvangen.

Vriendelijke bezorger kwam op aangegeven tijd

Pakje zat netjes ingepakt en was er al snel . Alleen had graag een dag van te voren een mailtje gehad met track en trace, dan had ik er rekening mee kunnen houden! Ik kreeg de mail een uur voor levering waardoor mijn pakje bij de buren is geleverd .

Pakketbox aan de gevel maar bezorger is blind

Blijkbaar is de pakketbox niet groot genoeg. Iedere keer levert dpd bij buren wat ik absoluut niet op prijs stel. Daarvoor de pakketbox maar dat is blijkbaar teveel moeite.

Op bezorgtijd niet thuis. Pakket keurig afgeleverd op aangegeven plaats. Gewijzigde afleverplaats zonder problemen kunnen doorgeven.

Niet afgeleverd terwijl thuis ben

Volgens jullie info afgeleverd bij nr 20, maar zij hebben niets. Waar is mn paklet

Had gevraagd of het voor de deur kon gezet worden. Zo super.

No call no show

Dit is nu de tweede keer dat ik thuis zit te wachten op de pakket en gewoon niet aan de deur gebeld wordt, niet eens geprobeerd, en krijg ik een bericht dat de pakket bij een ophaalpunt staat omdat ik "niet thuis bent". Onzin.

Bezorgd zoals afgesproken!!!

Pakket is zonder contact met de buren vol in looproute tegen de buitendeur gezet.

Slecht, want als het pakket door iedere willekeurige voorbijganger had meenemen geweest . Dan had ik een fijne dicussie gehad met de verkoper die er niets aan kan doen

keurig op tijd

Een hele goede ervaring met de plaats die ik had aangewezen

Prima op tijd zoals vermeld was.

Dogshit.

Why deliver my package 2km away from my address? Yesterday i got a 20kg canister delivered to a neighbour but this i have to go get 2km away? Why not take it to Amsterdam? It's only a train ride away

• Would you recommend us? No

Op tijd bezorgd op de afgesproken plek, netjes gedaan door de bezorger.

Netjes afgeleverd door de bezorger

De slechtste bezorger ooit

Wordt afgetekend door bezorger zonder dat je het pakketje hebt ontvangen

Prima, geen klachten

Doen wat ze moeten doen.

Niet geleverd

Krijg bericht dat t geleverd is maar ik zie niets bij de afgesproken plek

Er is niet aangebeld, pakket direct naar buren

Wederom een slechte ervaring met DPD. Dit keer hebben ze niet eens aangebeld maar pakket direct naar de buren gebracht. De tracker is erg onduidelijk en geeft niet echt aan waar de bestelbus is.

Slecht

Ben hele dag thuis geweest nu ligt mijn pakket bij de meest vieze vrouw in deze appartementen. Nee ik ben niet blij!!

Westfields 1410

5688HA Oirschot