Was wel thuis

Ik was wel thuis heb de route gevolgd en zag dat de bezorger hier niet is aangekomen!

Pet!

We waren wel thuis. Nr.50 op het park Pakket is echter bij de receptie afgegeven

Zoals altijd op de afgesproken tijd en plaats geleverd

Ik heb goede ervaring met DPD wat betreft levertijd en plaats van bezorging, ik was helaas op het moment van bezorging niet thuis i.v.m het uitlaten van hond met hoge nood.

Zeer slecht

Al de zoveelste keer dat ze ons pakket gewoonalle paketten denk ik in de kortr molenstraat 7 afleveren. Ze staan notabenen voor mjjn winkel om de weg over te steken. En is echt al de zoveelste keer. Wij zijn een winkel en tot 17.00uur open.

Goede update en snelle bezorging.

De verpakking heeft wel wat deukjes. Bezorging op de afgesproken plek.

Prima !!!!!

Alles is geleverd zoals ɓeloofd is. Ik word hier blij van

Geqoon volgens planning!

Niet tevergeefs wachten, Niet niets horen, gewoon geleverd binnen aangegeven tijdvak. Super!

Volgens afspraak

Volgens afspraak aan geleverd

Meest beroerde bezorgpartij

Niet voor de deur achtergelaten terwijl wel aangegeven. Totaal niet aangebeld maar wel zeggen dat je niet thuis bent. Zeer slecht

Pakket bij buren bezorgd, terwijl ik gewoon thuis was

Ik kreeg een mail dat ik niet thuis was en dat het pakket bij de buren is bezorg. Ik was gewoon thuis, had geen muziek o.i.d. aan en had de bel echt wel gehoord. Dit is al de tweede keer dat dit voorkomt, alsof de bezorger tijd wilde besparen door het direct maar bij de buren af te geven. Heel vervelend, want nu zijn de buren al 2 dagen niet thuis en ik heb het pakket hard nodig voor mijn kind...

Super snel geleverd

Doen wat afgesproken is en op tijd aanleveren. Grote klasse waarvoor mijn dank.

Super goed en zeer tevreden

Pakket bij de buren afgegeven dat ik had laten weten met een briefje op mijn brievenbus Super

Slecht

Pakket op een voor mij totaal onbekend adres afgeleverd. Moet nog zien of ik het ooit in mijn bezit jan krijgen

Lading beschadigd

Ik heb gevraagd het pakket op een specifieke plek te zetten. Het stond elders én op de zijkant. Op zich prima dat bezorger een alternatieve plek neemt, maar er stond duidelijk op de doos "breekbaar" en pijlen om de bovenkant aan te geven. Er zaten planten in, die zijn nu gekneusd. Niet zo prettig...

Perfect afgeleverd

Was niet thuis maar netjes bij de buren geleverd

Slecht

Gisteren wordt het pakket gewoon niet geleverd ivm niet thuis, hoezo niet thuis?! Vandaag wordt het letterlijk over de schutting gegooid. Honden hebben het pakket kapot gevreten. Blijkbaar teveel moeite om 3 meter verder te lopen. *Ja bewijs op camera. En dit is niet de eerste keer! Als het pakket te zwaar of te groot is wordt er ook gewoon gezegd dat er niemand thuis is. Terwijl ik er speciaal voor thuis ben!

Is niet bij buren afgeleverd en getekend

Wij zouden niet thuis zijn volgens bezorger. Maar waren dat wel,toen wij openmaakte stond het pakket voor de deur en bezorger stapte net in de bus. Ik krijg daarna mail dat we niet thuis waren en het bij de buren op nr 46 afgeleverd is en voor getekend is. Dit klopt niet want die eas ook niet thuis. Beetje vreemd dan he.

Teleurgesteld

Ik heb een plek aangegeven waar het neergelegd moet worden wat voorheen steeds gedaan is maar nu is het bij de buren afgeleverd waar ik niet om gevraagd heb!!!! Was niet de bedoeling om mijn buren hier mee lastig te vallen. Jullie hebben een mooi systeem zodat het aangegeven kan worden maar moet de chauffeur ook beter opletten‼️

Info klopt niet

Ben thuis. Krijg bericht bij buren afgegeven met mijn adres erbij. Busje staat nog voor mijn deur. Paket zo in voortuin neergezet.

Neerzettoestemming wordt genegeerd

Als ik neerzettoestemming geef verwacht ik ook dat het wordt opgevolgd. Ik heb aangegeven dat het pakket op een bepaalde plaats mocht worden neergelegd. Ik zie op de deurbelcamera dat de bezorger daarnaartoe loopt, het pakketje niet neerlegt op de aangewezen plaats, maar het weer meeneemt en het vervolgens aan de buurman geeft.

Goed.

Jullie voldoen niet aan de belofte om te leveren op het afgesroken tijdstip

Dom wachten

Prettige bezorging

Goede ervaring.

Goed geregeld

Komen op tijd en vriendelijke chauffeur's

betrouwbaar

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.