Prima track en trace, snelle levering

Prima track en trace, snelle levering

Informatie en Levertijd is goed

Tevreden

Wederom niet op afgesproken plek

Al meerdere keren slechte ervaringen met DPD. Neerleggen bij de voordeur betekent hier vaak “ in de centrale hal neergooien” of bij buren 8 verdiepingen lager. Elke keer weer balen als DPD vervoerder blijkt de zijn van de betreffende bestelling.

Slecht

Er is helemaal niks meer gezet. Ben de hele tijd thuis en heb camera beveiliging. En er is niemand geweest

ik heb niets ontvangen

Volgens mail is mijn bestelling geleverd, echter ik heb niets ontvangen. Pakketnummer 05212015151451 AM Music De Buorren 49 8408 HJ Lippenhuizen m gr Alma Muller [email protected] 0512364140

Altijd volgens tijddchema geleverd.

De man die het pakje brengt is altijd vriendelijk en op tijd. Super tevreden.

Pakje voor de deur zonder toestemming

Nu al de tweede keer. Op de site staat dat ik neerzet toestemming heb gegeven, maar dat klopt helemaal niet. De eerste keer heeft mijn pakketje 36 uur buiten in de regen gelegen voor de deur.

top

netjes bij onze buren want wij konden het nr niet meer veranderen en helaas waren wij verhinderd top ben zeer tevreden

Aflevering

Aan de straat bij het hek neergezet! Gevraagd om het bij de deur neer te zetten. Iedereen kan het op deze manier v aan de straat zetten dus meenemen !

Doos weer beetje open

Nu al bezorgingen gehad. 6 weken geleden was de doos open en stuk. Miste ook 1 artikel. Gister bezorgd en doos was weer een beetje open.

Heel slechte bezorging

Wij zijn de hele dag thuis en dan vind ik het niet terydat het pakket bij iemand anders bezorgd wordt Ronduit schandalig

Altijd netjes op tijd en uit het zicht gezet bij neerzet toestemming

Perfecte levering binnen de aangegeven tijd op de door mij aangegeven plek. Dankjewel,

Afgeleverd betekend niet afgeleverd

Een onleesbaar sms’je. Opnieuw inplannen betekend betalen. Kom op zeg.

Zoals gevraagd

Neergezet, zodat het vanaf de weg niet te zien is, maar vanuit onze RING-deurbel wel! Perfect zoals gevraagd dus!

Op de aangegeven tijd en plaats netjes afgeleverd

Perfect afgeleverd

Het pakket is keurig netjes en op tijd afgeleverd. Het werd perfect aangekondigd dat er een pakje onderweg was. Van begin van bestellen tot het einde kon ik de weg van mijn pakket prima volgen. Net zoals altijd bij DPD trouwens. De bezorger was zeer vriendelijk en correct. Ik ben totaal tevreden

Ik ben voor de tweede keer gewoon thuis!

Mijn vorige pakket en huidige pakket wordt steeds bij de eens gezinswoning afgegeven met de melding je was niet thuis. Ik woon in een appartementencomplex aan de andere kant van de straat! De bezorger is helemaal niet bij mij geweest het is ‘m te eel moeite! Nu moet ik steeds mij pakket gaan halen totaal ergens anders niet bij mijn buren dat is namelijk nr 53 en NIET nr 2. Moet met een steekwagen flink stuk lopen. Zal fijn zijn als jullie de. Zorgers hier op aanspreken. Dit kan niet de bedoeling zijn. Durf bijna niets meer te bestellen ben slecht ter been! Dus 1 ster. Zeer slechte service!

Keurig geleverd op de aangegeven plek.

Goed en betrouwbaar

Correcte bezorging,goed geïnformeerd wanneer de bezorging plaats vindt En zeer betrouwbaar

Bezorgd zoals afgesproken.

Buiten de deur gezet zonder toestemming

Bij thuiskomst trof ik het pakket bij de voordeur. Niet zo blij mee. Vervolgens lees ik in een mail dat dit mogelijk was vanwege mijn 'neerzettoestemming'. Die ik helaas nooit gegeven heb. Hele slechte reclame voor DPD.

Waar is mijn pakket

Het pakket is niet bezorgt

Ik heb 2x doorgegeven een andere datum m

Helaas is het pakket bij de buren bezorgd terwijl ik direct heb aangegeven een alternatieve bezorgdatum te willen. Ook de status klopt dan niet in de track and trace: bezorging niet gelukt. Andere bezorgdiensten lukt het wel om dit op orde te hebben

Goed geleverd!

Alles heel goed geleverd!

Westfields 1410

5688HA Oirschot