Niet geleverd

Krijg bericht dat t geleverd is maar ik zie niets bij de afgesproken plek

Er is niet aangebeld, pakket direct naar buren

Wederom een slechte ervaring met DPD. Dit keer hebben ze niet eens aangebeld maar pakket direct naar de buren gebracht. De tracker is erg onduidelijk en geeft niet echt aan waar de bestelbus is.

Slecht

Ben hele dag thuis geweest nu ligt mijn pakket bij de meest vieze vrouw in deze appartementen. Nee ik ben niet blij!!

1e keer niet gelleverd

Er is geen poging gedaan om te leveren en ook niet een 1uur vooraf bericht gestuurd;wij hebben een video deurbel en mijn vrouw is bijna altijd thuis(ze krijgt sowieso een ping op haar telefoon als er iemand voor de deur staat)dus teleurstellend

Goed in orde

Goed in orde

Slecht

Ik was thuis. Maar er is niet aangebeld of geklopt. Ik heb de bus nog zien wegrijden.

Zet hem midden op straat plaats van in de tuin weet niet wanneer voordeur tuin is

Heb neerzet toestemming gegeven voor in de tuin en zet hem gewoon voor de deur neer heb de beelden ervan

Gewoon thuis maaar niet afgeleverd

Gewoon thuis maar niet afgeleverd, twee straten verderop bij buren bezorgd omdat ik niet thuis zou zijn

Nutteloze track and trace

Eerst zou mijn pakket bezorgd zijn. Terwijl er niks was bezorgd. Pas de dag erna werd deze melding gecorrigeerd en zou het opnieuw bezorgd worden die dag. Weer geen pakket. En nu nog altijd geen update over wanneer het wel komt. Hele slechte bezorgservice ivm concurrenten zoals dhl en post nl. Helaas kan ik niet kiezen wie mijn pakket bezorgd. Anders nooit meer dpd voor mij

Topbezorger

Bezorger doet precies wat ik vraag. Helemaal goed!

Netjes bezorgd op de afgesproken plek.

Buitengewoon slecht

Ik (86) ben gewoon thuis, er wordt gebeld ik druk de deur van het appartementencomplex open. De bezorger is te beroerd om met de lift naar naar nr. 65 op de 7e etage te komen en geeft het pakket af bij, zo hij het noemt 'buren,' die ik niet ken en ergens op de begane grond op nr. 19 wonen. Dit is geen Bolcom. service, dit is lamlendig en inacceptabel gedrag.

Keurig volgens de afspraak geleverd

Keurig in het tijdspad conform afspraken geleverd. Niets op aan te merken.

Fantastisch!!!

Altijd aardig en het wordt zelfs binnen gebracht!

Een visitekaartje voor DPD

Aardige jonge dame, netjes aanbellen, keurig afgeleverd! Nogmaals bedankt voor de service.

Super slecht

Mijn pakket was ergens in de buurt bij iemand voor de deur neergezet. Niet bij mij en niet op een huisnummer dat enigszins overeenkomt met het mijne. Gelukkig kwam een betrouwbare buurvrouw dit pakket met haar fiets brengen. Kortom super slechte levering

verschrikkelijk

mail gekregen dat pakket bij de buren zou staan. blijkt gewoon bij ons tegen de voordeur te zijn gezet. zichtbaar voor de hele stad. geluk dat hij er nog stond

alleen maar fijne ervaringen met DPD

DPD bezorgd pakketjes met veel zorg, zorgt dat het altijd op de juiste plek komt en doet ook de moeite om het daarna bv bij de buren te bezorgen.

Snelle en goede levering ? En ook keurige chauffeur

DPD heeft goede info via E-mail en app en levering was echt TOP

Alles goed

Het is allemaal heel goed verlopen

Neerzet toestemming gegeven, alsnog bij de buren en waar is de rest

Neerzet toestemming gegeven alsnog bij de buren. Waar zijn de overige pakketjes gebleven

Snel

Nette snelle levering en op de afgesproken plek top

Rotbedrijf

Ik heb nota bene voor beide pakketten een ander zorgmoment ingevoerd en alsnog bezorgen jullie het bij de buren!!!! Dit is elke keer zo!!! Super irritant, met name bij zware pakketten! Ik dien ook een klacht in want dit kan echt niet hoor!

Helemaal top!

Snelle levering. Pakket netjes op de afgesproken plek neer gezet. Top service

Westfields 1410

5688HA Oirschot