Op de afgesproken plek maar…..niet onder het afdak, dus natgeregend.

Hele goede service

De chauffeur heeft het pakket precies volgens mijn voorkeuren afgeleverd

Netjes bezorgd

Netjes op de afgesproken plek

Prima bezorging met Track en trace

Prima bezorging met opvolging van bezorgadvies. Top gedaan team van dpd.

Ok

Verpakking grotendeels opengebroken, product geheel gebroken.

Pakket was opengebroken en daarna met wat tape vastgeplakt. Inhoud (glazen magneetband) was in duizend stukjes gebroken.

Dit keer prima op tijd bezorgd

Pakketje netjes op de afgesproken plaats bezorgd, en binnen het gestelde tijdspad.

Goede communicatie vooraf

Ik kreeg regelmatig een mailtje met de voortgang, en op de bezorgdag waren we helaas op de kleinkinderen passen, dus verzocht ik het pakje onder de carport te leggen. Het lag op de voorruit van onze auto, zodat ik het niet kon missen! Prima actie !

Ik ben gewoon thuis!

Wanneer was die er dan? Ik ben thuis en zit bij het raam. En buren zijn niet thuis. En daar moet pakket liggen.

Heel slecht

Pakket is helemaal beschadigd

Har mijn pakket vandaag nodig bij de buren was de juiste optie

Goede ervaring

Pakket is nat geregend

Het pakket is bij de voordeur neergezet in de regen. Dus het is kletsnat geworden, ook de inhoud. Volgens de E-mail met het bericht dat het pakket was afgeleverd stond dat ik neerzettoestemming heb gegeven. Daar weet ik niets van. Pakketjes worden altijd bij de buren afgegeven als ik even weg ben.

Pakket goed ontvangen, wel vanaf de straat zichtbaar, dat is jammer, plek zat en zonder moeite leuge

Jammer dat het van de straat af erg zichtbaar is, zonder extra moeite zou het ook gelegd kunnen worden waar niet zichtbaar is! Maarja...zal wel teveel moeite zijn...

Package is missing

Not the first time this has happened. STOP leaving packages with neighbours, just bring them to a service point and I'll pick it up. So annoying

• Would you recommend us? No

Keurig op de afgesproken plek en een briefje in de brievenbus

krijg pakket niet mee

ik had bericht in mijn email dat ik mijn pakket kon afhalen, ik stuur iemand naar die winkel en er wordt gewoon gezegd "kom morgen maar terug" en dat was het, hij wilde niet eens tussen de pakketten kijken?? ik vind dat niet echt een goede service, mijn pakket ligt er, het bericht is er, maar je krijgt het niet mee, dat is erg vreemd. ik hoop dat ik mijn pakket morgen dan maar krijg.......

Slecht

Er zou getekend zijn? Door wie? Adres nummer 7 is op vakantie. Wij waren gewoon thuis. Er is niet aangebeld. Graag een kopie van de getekende pakbon. Ik stuur dit dan door naar de aangaande bedrijven.

Zeer slechte ervaringen tot 2x toe bij DPD, bezorgen bij de buren terwijl ik de hele dag thuis was of deponeren in de Centrale hal van het appartementengebouw met kans op diefstal.

Belachelijk

De afstand tussen mijn adres en waar het pakket is afgeleverd is 300 meter. Bij mensen die mij helemaal niet kennen vanwege de grote afstand

Toppie Top!

Het pakket werd geleverd volgens afsprak: juiste tijd en plaats. Super fijn!

Super service

Zouden meer vervoers bedrijven aan moeten werken zodat een chauffeur niet voor niks rijd.

Super afgeleverd mooi op tijd

Goede ervaringen met DPD.

Prima !

Goede ervaring , prima service

In mijn beleving kan het niet beter, maar daar zult u het niet mee eens zijn, schat ik in!!

Ik en geen liefhebber van verplichtingen!!!

Westfields 1410

5688HA Oirschot