Did not even try to deliver

They just left the package at the neighbours, without even ringing our doorbell. And this is the second time in a row, they did the same just yesterday

• Would you recommend us? No

Alles duidelijk

Goed werk

Snel en aardig en correct levering

Goed geleverd op de door mijn aangeven plek.

Mooi bezorgd bij de buren erg netjes

Keurig email gehad met bezorgtijd Was helaas niet thuis dus bezorg bij de buren helemaal toppie

Geweldige bezorging en netjes op tijd

Ik hoefde niet lang te wachten en werd zo netjes neergezet geweldige bezorging!!!

Vers bad

Pas livré au bon endroit Pas venu jusque chez moi alors que j'étais présente Colis boîte déchirée 2 semaines de Livraison Document de passage non complété Point relais à 6 km de chez moi. Vraiment pas top du tout comme service et ce n'est pas la première fois! Vraiment pas contente du service DPD ! Si je demande une livraison chez moi ce n'est pas pour courir après mon colis. Je suis une personne handicapée et de plus j'ai payé une livraison donc le service doit être impeccable

• Would you recommend us? No

prima bezorging

helemaal goed.

Pakket kwijt

Niet aangebeld, ergens anders geleverd zonder melding.

Zegt gew op st te zij. Is niet geweest camera uitgelezen hij staat er niet op

Raar op te zeggen pakket afgeleverd terwijl de persoon niet op de camera staat ! De camera uitgelezen maar geen pakket dienst !

Jammer

Bijna alle blikken met voer waren beschadigd en ingedeukt. Van 1 blik was zelfs het hele deksel eraf. Kortom....ben hier niet blij mee. Groetjes Dick Hilbelink

Onjuiste berichtgeving

De berichtgeving over de bezorging van mijn pakket klopte van geen kant. Er stond 'bezorgd bij de buren op nummer 6', maar het pakket was in de steeg naast mijn huis gelegd. Niet zo handig met fotoboeken, die kunnen namelijk niet zo goed tegen de regen. Ook kwam het bezorgbericht pas een dag later in mijn mail.

Volgens afspraak bij de voordeur gezet

Volgens afspraak bij de voordeur gezet prima gegaan

Pakket bezorgd bij buren

Pakket kon gewoon aan de geadresseerde worden bezorgd, daar dat deze gewoon thuis waren!

Wordt altijd netjes naar boven gebracht

onduidelijk waar pakket is

omgezet naar andere dag(28-8) en op website staat geleverd maar in toekomst op 28-8 dus. was bij de overbuurman afgegeven maar kon ik nergens terugvinden

Ik was niet thuis maar het pskket is keurig bij de buren bezorgd

Goed is goed

Top ervaring

Erg netjes, goed en conform afspraak

Pakket is afgeleverd zoals afgesproken op de juiste plek

Heel geregeld een update ontvangen over de levering van mijn pakket. En afgeleverd zoals het beloofd is.

Voor het gemak bij buren begane grond bezorgd en bezorger doet valse melding dat ik niet thuis was

Voor het gemak bij buren begane grond bezorgd en bezorger doet vervolgens valse melding dat ik niet thuis was.

Ronduit slecht

Het is al de tweede keer dat ik aangeef het pakketje op een andere dag te willen ontvangen en mijn pakket wordt dezelfde dag bij ''de buren'' bezorgd. Vervolgens is het pakket niet vindbaar.

Zeer goede bezorging

de bezorger heeft het pakket op de afgesproken plek afgeleverd en mooi op tijd. Pluim voor de bezorger

Heel slecht

Ik heb een pakketje besteld. Ik heb s’ochtends een e-mail gekregen waarin stond dat hij was afgeleverd en dat er op het adres werd getekend. Dit verbaasde mij aangezien er helemaal niemand thuis was om deze tijd dus kon er helemaal niemand het pakketje aannemen. Het pakketje is ook niet te vinden.

Changer de métier

Vous êtes incapable de livrer un colis alors que j'en reçois 4 à 5 par semaine C'est affligeant

Verkeerd adres geleverd

Verkeerde adres geleverd