Heel slecht

Het pakje is beschadigd afgeleverd waarbij ook de inhoud beschadigd is. Daarnaast is het bij de buren afgeleverd maar mijn eigen huisnummer vermeld als afleveradres. Hierdoor moest ik alle buren in de straat aflopen om te vragen of zij toevallig mijn pakje hadden

Ik heb geen neerzettoestemming gegeven

Het pakket stond voor de deur, ik krijg een mail met ‘door de door jou gegeven neerzettoestemming’, maar die heb ik nooit gegeven, dus dit vind ik slecht.

slechte bezorging

zijn niet geweest bij een ander adres bezorgt

Wat mij betreft nooit meer DPD

Mijn pakketten stonden vandaag urenlang voor de voordeur. Wij hebben geen voortuin, dus ze stonden letterlijk op de stoep waar iedereen langsloopt. Ik was op werk dus kon ze niet aannemen, dus dan maar lekker urenlang voor de deur gestaan waar iedereen ze mee had kunnen nemen. Walgelijk.

Er was geen neerzettoestemming, verkeerde adres bezorgd

Het pakket moest naar een ophaalpunt. Daar is die niet gekomen. Er staat dat het pakket bezorgd is met neerzet toestemming, die heb en zal ik nooit geven. Eerst zegt dpd dat het adres niet klopt terwijl alles goed was opgegeven. Om vervolgens het pakket bij mij thuis onbeheerd achter te laten en te sjoemelen met een niet bestaande neerzet toestemming. Ik ga absoluut morgen even met jullie bellen zodat deze onterechte toestemming achterhaald kan worden.

Ik ben zeer tevreden

Ik heb een box en daar doen ze het niet in

Ik heb een box voor pakketten Een grote En dan bezorgen ze het bij de buren. Er hangt een melding bij de deur dat het in de box moet. Jammer dit

Zeer teleurstellend

Omdat ik niet thuis was is het pakket bij mijn buren afgeleverd. Er werd alleen niet gecommuniceerd bij welke buren. Met dank aan de buurtapp ben ik er toch achtergekomen, maar het is toch maar een kleine moeite om het huisnummer van het afleveradres te communiceren?

Bezorger belt niet aan

Ik stond in de keuken en hoorde de brievenbus klapperen. Een briefje met we hebben je gemist. Toen ik de deur opende zag ik de bezorger nog achter de bus langs instappen

szybko i bezproblemowo

Pakket perfect afgeleverd , niks mis mee .

Ondanks de neerzet toestemming was ik toevallig thuis. Bezorger heeft het netjes afgeleverd en een foto van het pakket gemaakt. Vriendelijke bezorger, top!

Echt complimenten!!

Aangegeven dat wij toestemming gaven om het pakket neer te zetten. Aangegeven dat de tuin de perfecte optie was. Deze bezorger is zelfs omgereden om het pakket in de achtertuin onder de overkapping te plaatsen. Extra moeite gedaan, echt top!! Bedankt ☺️

Pakket netjes achtergelaten op de afgesproken plek.

Tegen kozijn aangezet

Ik snap de verwarring “voor de deur”. Liever toch voortaan tegen de stenen muur naast de deur of voor de deur op de grond, en niet tegen de kozijnen.

Pakket was niet op pakket was niet bij de buren op Hazeleger 7, zoals in de mail was doorgegeven

Waardeloze levering. Volgens de mail zou het pakket bij de buren liggen. De buren had het pakket alleen nooit ontvangen. Verder nagevraagd en niemand in de buurt te hebben. Bij toeval zag ik het pakket onder een plant in onze eigen voortuin liggen.

Niet instructie opgevolgd

Aannemers zijn aan het werk geweest niemand gezien en zou het bij de container neerzetten. Is een zwaar pakket zodat ik dit niet zelf ergens moest gaan halen

Netjes op tijd

Vriendelijke bezorger

Probleemloos

Snel en accuraat, keurig vd voortgang op de hoogte gehouden.

Weer een slechte ervaring met DPD

Kamerplanten besteld, zaterdag zouden ze bezorgd worden. Dit is hun reis geweest: Vrijdag tm maandag in het sorteercentrum. Dinsdag bericht DPD, pakket gaat retour afzender. Dinsdagiddag plotseling toch bezorgd. Planten die ruim 4 dagen opgesloten in een doos hebben gezeten zijn niet meer op zn mooist. Weer een slechte ervaring met DPD.

Precies binnen aangegeven tijd en op juiste plek, zoals aangegeven, geleverd.

Ik was net te laat thuis, gelukkig bij de buren afgegeven zodat ik niet speciaal naar een ander afhaalpunt hoeft! Top

ik wil mijn pakket niet bij de buren hebben

ook niet als ik afwezig ben. vooral als het om waardevolle spullen gaat

Chauffeur is altijd heel netjes

Waardeloos

Ik zit gewoon thuis te wachten, heb neerzettoestemming gegeven om het neer te zetten bij de wonin aangezien ze 4 uur eerder zouden komen. Kan gebeuren dat ze het niet halen. Maar kom dan niet met de smoes we hebben het bij de buren afgeleverd.

Westfields 1410

5688HA Oirschot