geen pakket ontvangen

Er mag bij mij voor deur worden geplaatste, maar er is helemaal niets geleverd dus ook niet op de neerlegplek. Dat is gewoon voor de deur maar niet te vinden.

Nog erger dan ik dacht.

Gewoon dumpen bij de DPD winkel. Wordt tijd dat er professionaliteit in jullie systeem komt. Dit noemt men FLUT

Andere bezorgdag aangegeven maar toch bezorgd op niet thuisdag

S morgens een mail gekregen dat het pakket op 2 september bezorgd zou worden. Aangezien we niet thuis zouden zijn een andere dag opgegeven, nl 3 september. Bevestiging gehad. Toch op 2 september bezorgd en in de live tracking staat bezorgd op 3 september terwijl die dag nog moet komen

Rima op tijd en op de vaste plek neer gezet

Makkelijke bezorging

Alles word duidelijk aangegeven en je kan alles makkelijk aanpassen en volgen

Prima zo !

Vlot en snel aan huis gebracht.

Bezorgd op een plek waar niemand is?

Ik was gewoon thuis en zou een pakket verwachten maar het is afgeleverd bij de buren blijkbaar, maar daar was niemand thuis. Weer lekker vaag weer dit hoor! En dat terwijl het gewoon de portiek naast de buren is dus het kan niet zo zijn dat mijn deur “onbereikbaar” was. Achterlijk bedrijf

Vriendelijk en net afgeleverd.

Geweldige chauffeur/bezorger

Geweldige chauffeur/ bezorger

Ik hoop dat dit niet waar is

Ik heb de bezorging vanmorgen vroeg naar morgen verplaatst en kreeg dat bevestigd. Nu ontvang ik bericht dat het volgens neerzet instructie is afgeleverd. Ik mag hopen dat dit niet waar is!!! De neerzettoestemming is van een andere keer toen ik snel thuis zou zijn. Ik ben er nu pas vanavond en er staat dan nu voor veel geld buiten!!!

Uitstekende service

Pakket keurig netjes en uiterst vriendelijk geleverd!

Neergezet toestemming.

Dankjewel voor het neerzetten van het pakket op de afgesproken plek.

Makkelijk,

Lekker makkelijk, en duidelijke afspraken zo, perfect ja toch ;-) wij zijn er blij mee, bedankt!!!.

Netjes bezorgd

mooi op tijd bezorgd en netjes afgeleverd

Afgeleverd bij de buren

Het pakket is 2 deuren verder afgeleverd, zonder dat ze bij ons aan de deur zijn geweest…

Vriendelijke en behulpzame bezorger

Ik kan tijdelijk mijn arm niet gebruiken, de bezorger zette het pakketje daarom meteen binnen. Heel prettig!

Beter dan verwacht (waar ik ook al blij mee geweest zou zijn)

Ik was niet thuis en was al heel blij geweest als het bij de voordeur achtergelaten/neergezet zou zijn, maar de bezorger heeft verder gekeken en het in een andere bak, uit het zicht van de straat,weggelegd, terwijl het een best zwaar pakket was.....top!!

Waardeloos service

Mail gekregen met pakket bezorgd volgens neerzet toestemming. Pakket nergens te vinden…klantenservice duurt een eeuwigheid. Medewerker is niet in staat om ook maar enige hulp te bieden. Niets kan, moeilijk moeilijk. Waardeloze ervaring in z’n geheel

Goed neergelegd op neerlegplek

Zoals gevraagd.

makelijke functie dat je een droplocatie kan afspreken.

t de afgesproken tijd, maar minstens 1 uur eerderr.

Pakket is bij niemand afgeleverd. De persoon op nr.. 55 bestaat niet, want die is overleden!!! Ik was thuis op de aangekondigde en afgesproken tijd. Pakket is gewoon uren eerder in de hal gedumpt.

Netjes en zoals afgesproken.

Prima en optijd geleverd

waardeloos

wordt niet eens aangebeld pakket wordt gewoon gedumpt

Op de aangegeven tijd bezorgt. Heel tevreden met de levering!

Snel en zorgvuldig geleverd. Zelfs even over de drempel gezet, was nog al zwaar voor mij. Net operatue gehaf, dus erg aardig.

Pakket kapot binnengekomen

Voor de 4e maal een pakket geleverd gekregen van Zooplus met kattengrind en eten voor de katten. 1e maal was het buiten de poort geplaatst en dus nooit gezien. Daarna meerdere keren een kapotte levering ontvangen. Zakken kattengrind kapotte, andere inhoud beschadigd. Vandaag dus weer een kapotte levering ontvangen. Begrijp dat het pakket zwaar is maar elke keer de zakken kapot geleverd krijgen vind ik niet oke

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.