Niet op de afgesproken plek geleverd

Ik heb neerzet toestemming gegeven op een afgesproken plek die heel veilig is en hier is niet naar geluisterd

Waarom

Ik was thuis en er is niet aangebeld

Ik kreeg vanochtend tijd door en dacht, o dan ben ik precies bij de fysio. Je kon neerzet gegevens neerzetten. Zie de auto net wegrijden en pakketje staat op aangegeven plek. Top!

Over deze bezorger ben ik super tevreden

Deze bezorger ben ik super tevreden over

slecht bezorger niet bij het appartementgebouw geweest

Slecht, ik was gewoon thuis en de bezorging "bij de buren" is aan de andere kant van de straat

Was top!

Snel en helder

Supersnel geleverd en op de afgesproken plek.

WRONG ADRES DELIVERY

Delivered to the wrong address to the wrong person never even tried to deliver at the right address. I don’t know what the hell is wrong with these people but they need to start reading the address is better. How dare you literally give my package to a different person to a different

Fijne track en trace en bezorger zet zware dozen voor mij over de drempel/voordeur.

Erg goed

Beter dan post.nl k krijg m'n pakje op tijd binnen.

Levering is uitstekend gedaan. Bedankt chauffeur!

Uitmuntend

Altijd netjes en correct

heel goed !

goed te volgen en goed personeel

Leverdatum onjuist

Leverdatum aangepast, maar wordt gewoon bij de buren geleverd. Dit gebeurt regelmatig, Of levering komt helemaal niet als je thuis zit te wachten!

Prima afhandeling

Prima geregeld . Pakketbezorger kon de straat niet in en heeft pakket aangeboden aan iemand in de straat en die heeft het keurig gebracht. Ik kreeg ook bericht waar het afgeleverd was.

Netjes afgeleverd op de afgesproken plek

Gewoon netjes op tijd geleverd volgens afspraak. Vriendelijke chauffeur.

Hervorragend

Immer schnelle und pünktliche Lieferung

Pakket kwijt

Het is bezorgd bij iemand anders omdat ik zogenaamd niet thuis was ( was ik overigens wel) En bij het adres waar het nu is afgeleverd en getekend, staat mijn naam en adres. Maar ik heb niks ontvangen.

Gewoon goed

Er staat afegelverd met handtekening maar wij waren niet thuis. Dus welk nr is afgeleverd en bij wie?

Bij de buren?

Bij de buren bezorgd, maar dan wel mijn adres er bij zetten. Ik heb nu geen idee waar mijn pakket is

Top chauffeur, erg vriendelijk!

Niet bezorgd

Volgens bericht is pakket afgeleverd maar dat is niet gebeurd

Westfields 1410

5688HA Oirschot