Gewoon goed

Er staat afegelverd met handtekening maar wij waren niet thuis. Dus welk nr is afgeleverd en bij wie?

Bij de buren?

Bij de buren bezorgd, maar dan wel mijn adres er bij zetten. Ik heb nu geen idee waar mijn pakket is

Top chauffeur, erg vriendelijk!

Niet bezorgd

Volgens bericht is pakket afgeleverd maar dat is niet gebeurd

Neerzet toestemming

Ik heb nooit neerzet toestemming gegeven??!

Top bezorging

Altijd optijd met afleveren er werd aangegeven tussen half 11 en half 11 en het is net half 11 en het pakket is al geleverd

Goede duidelijke levering, netjes afgeleverd

Goede communicatie, goede snelle levering en na communication bij afleveren

Heb nog geen pakje ontvangen

Ik heb nog niks ontvangen en ik wil dat de leveringsvoorwaarden persoon het op het juiste adres komt afzetten want ik kan niks vinden heel de straat afgegaan en niks gezien. Wat een bende zijn dat daar bij jullie

Pakket neergezet in portiek zonder neerzet toestemming

Ik kreeg de melding dat mijn pakket "bezorgd bij de buren op nummer 203". Vervolgens staat het pakket in het portiek. Zichtbaar voor iedereen en iemand die hem wil kan hem zo meenemen! Hier worden regelmatig pakketten gestolen. Dus heb geluk dat hij er nog stond!

Alles oke

Alles oke

Bezorger heeft mij direct verdtaan en hreft het opgelost

Ongelofelijk, slordig, onbeheerd pakket voor deur gedumpt wij waren op vakantie!!!!

Ongelofelijk, slordig, onbeheerd pakket voor de deur gedumpt door jullie, wij waren op vakantie!!!! Mijn dure apparaat is voor de deur gedumpt, dit zagen wij op de ring deurbel vanuit onze vakantie bestemming! In de mail staat dat het pakket buj de buren lag klopte niet na verificatie!

Geen leuk ervaring

Het pakketje voor de deur is gelaten, niet bij de buren. Ik vind heel erg wat gebeurd.

Alles goed te volgen en op tijd geleverd op de afgesproken plek. Compliment.

DPD is de beste pakketdienst!

Mijn pakket wordt altijd op het goeie adres afgeleverd aangezien ik nog wel een verwarrende adres heb Ook al geef ik aan leg maar voor de deur neer zorgen ze er altijd voor dat het toch nog een beetje afgeschermd ligt voor zowel het weer als voor mensen egte toppers DPD heb ik nooit wat over te klagen vergeleken PostNL en DHL kunnen Misschien een cursus volgen bij DPD dan leren ze eindelijk fatsoenlijke pakketjes bezorgen ga zo door toppers

Balen dat ik pas 3 dagen later bericht krijg dat het pakket bij de buren ligt.

Het pakket zou bij de deur gezet worden maar is in plaats hiervan bij de buren bezorgd. Die mogelijkheid kon ik niet aanvinkrn. Pas 3 dagen later kreeg ik de mail dat het pakket bij de buren lag.

Pakket niet geleverd

Dpd heeft mijn oude postcode gekoppeld aan mijn nieuwe adres. Ik zie dat op tijd en bel de klantenservice die het voor me aanpassen. Week later krijg ik bericht dat het pakket voor de deur is gezet. Ik kan zien dat er niemand id geweest, er staat ook geen pakket. Ik kijk vervolgens naar de track and trace waaruit blijkt dat het pakket retour afzender is. Ik bel klantenservice, die laat weten dat de oude postcode er nog staat en dat het adres dus niet klopt en dat het retour afzender is gegaan. En dan moet ik zelf maar met de afzender regelen dat het pakket nogmaals verstuurd wordt. Ik ben woest

Perfect geleverd op de afgesproken plaats!

Voor de 2e keer is er geleverd, de doos is voor de 2e keer beschadigd

Er wordt gesmeten met de dozen

Aan de buurman afgegeven

waardeloos

Ik kon niet wachten op de pakketbezorger. Ik had echter een briefje op de deur geplakt waar het pakket geplaatst kon worden. (naast de deur onder de slangenhaspel, niet zo moeilijk toch?) Onderweg kwam ik de bezorger nog tegen. Deze aangesproken en gevraagd of hij het pakket voor mij bij zich had. Dat had hij. Omdat ik op de fiets was en het om een te groot pakket ging heb ik hem nog een keer duidelijk uitgelegd waar hij het pakket kon plaatsen en dat het briefje op de deur hing. Thuisgekomen zag ik tot mijn verbazing dat het pakket bezorgd was bij de buren. Maar bij welke buren stond er niet bij. Ik ben inmiddels bij 10 buren rond om mij heen geweest, Deze hebben allemaal geen pakket pakket voor mij ontvangen. Vraag is dus : op welk adres is dit pakket bezorgd. Ik ben hier inmiddels al enkele uren mee bezig en baal hier echt van. Hoeveel moeite is het om het pakket op de aangegeven plek te leggen of om aan te geven op welke adres het bezorgd is???

Pakket is er niet

Zou bij de buren liggen maar adres van de buren is mijn adres. Wel link voor beoordeling goed zichtbaar maar niet klantenservice.

horrible

delivery was only presented once even if i registered an option for second delivery (and confirmed it by phone). And so delivery is now returned back to vendor without any second chance for us to receive it....

• Would you recommend us? No

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.