Pakket niet geleverd

Dpd heeft mijn oude postcode gekoppeld aan mijn nieuwe adres. Ik zie dat op tijd en bel de klantenservice die het voor me aanpassen. Week later krijg ik bericht dat het pakket voor de deur is gezet. Ik kan zien dat er niemand id geweest, er staat ook geen pakket. Ik kijk vervolgens naar de track and trace waaruit blijkt dat het pakket retour afzender is. Ik bel klantenservice, die laat weten dat de oude postcode er nog staat en dat het adres dus niet klopt en dat het retour afzender is gegaan. En dan moet ik zelf maar met de afzender regelen dat het pakket nogmaals verstuurd wordt. Ik ben woest

Perfect geleverd op de afgesproken plaats!

Voor de 2e keer is er geleverd, de doos is voor de 2e keer beschadigd

Er wordt gesmeten met de dozen

Aan de buurman afgegeven

waardeloos

Ik kon niet wachten op de pakketbezorger. Ik had echter een briefje op de deur geplakt waar het pakket geplaatst kon worden. (naast de deur onder de slangenhaspel, niet zo moeilijk toch?) Onderweg kwam ik de bezorger nog tegen. Deze aangesproken en gevraagd of hij het pakket voor mij bij zich had. Dat had hij. Omdat ik op de fiets was en het om een te groot pakket ging heb ik hem nog een keer duidelijk uitgelegd waar hij het pakket kon plaatsen en dat het briefje op de deur hing. Thuisgekomen zag ik tot mijn verbazing dat het pakket bezorgd was bij de buren. Maar bij welke buren stond er niet bij. Ik ben inmiddels bij 10 buren rond om mij heen geweest, Deze hebben allemaal geen pakket pakket voor mij ontvangen. Vraag is dus : op welk adres is dit pakket bezorgd. Ik ben hier inmiddels al enkele uren mee bezig en baal hier echt van. Hoeveel moeite is het om het pakket op de aangegeven plek te leggen of om aan te geven op welke adres het bezorgd is???

Pakket is er niet

Zou bij de buren liggen maar adres van de buren is mijn adres. Wel link voor beoordeling goed zichtbaar maar niet klantenservice.

horrible

delivery was only presented once even if i registered an option for second delivery (and confirmed it by phone). And so delivery is now returned back to vendor without any second chance for us to receive it....

• Would you recommend us? No

Leuke bezorger

Menselijke ervaring

no parcel received - please conract me asap

Have not received the parcel. Please contact me immediately!

• Would you recommend us? No

Slecht

Geen bericht wanneer of hoelaat wr bezorgd zou worden. We waren niet thuis, zou bij buren afgeleverd worden : op mijn eigen adres en er zou getekend zijn. Er is door niemand getekend. Ik vind het geen betrouwbaar bedrijf. Jammer!

Helemaal volgens afspraak

Netjes optijd geleverd

Op tijd en de juiste plek

Er is geen pakket bezorgd!

Heb helemaal geen pakket ontvangen! Zoek het maar weer uit waar het is!

Niet op afgesproken tijd en plaatst

Krijg een mail dat het tussen 11 1n 12 uur geleverd zou worden en dan meld ik dat het ergens neer gelegd mag worden. Dan word het pas om 18 uur geleverd en bij de buren afgeleverd. Totaal niet wat er afgesproken was.

Wordt niet aangebeld, zetten duur pakket in algemene ruimte.

Krijg een bericht met dat het pakket bezorgd is met “neerzettoestming”. Ten eerste, dit heb ik niet gegeven. Ten tweede, was ik gewoon thuis en is er niet aangebeld.

Verwarring over wat mijn pakket is

Via mail omschrijving dat er gebruik is gemaakt van neerzettoestemming. Dat zou fijn zijn geweest, echter in brievenbus en briefje dat pakket op boomstraat 31a in Posterholt is, 8 km hier vandaan. En ondertussen staat pakket op bezorgd.

Snelle bezorging en vriendelijke bezorger

Zeer vriendelijke bezorger en een zeer snelle bezorging.

Pakket afgeleverd bij de buren, maar nergens terug te vinden

Bezorger is geweest, maar ik heb niemand gesproken terwijl ik wel thuis was. De melding was dat het pakket bij de buren is bezorgd. Maar dat bleek niet zo. Tot 4x toe gebeld met de klantenservice en daarbij 4 verschillende adressen doorgekregen waar het pakket zou moeten zijn. Bij geen van alle adressen ligt mijn pakket. Ook al kreeg ik de garantie dat bij het laatst genoemde adres het 100% zeker zou liggen want er was nét een update geweest. Nou helemaal niet dus. En nu heb ik geen pakket, niemand weet waar het is gebleven. Dus.......wat een drama

Gewoon wéér niet bij mijn voordeur gezet

Pakket is weg, terwijl jullie aangeven dat hij is geleverd

Niet goed.

Pakket is een week onderweg geweest. Waarom weet ik niet. Afgeleverd bij buren, terwijl ik daar geen toestemming voor heb gegeven. Had liever gehad, dat bezorger nogmaals langsgekomen was.

Geen briefje maar een email.

Ik wil mijn vorige actie verwijderen. Kennelijk geen briefjes meer maar een email. Dat werkt ook goed maar die kwam later binnen. Fijn dat het wel werk ook via de mail.

?????

Paket is niet aan de deur bezorgd !!!!!!????

Uiteindelijk goed gekomen.

Het 1e bezorgmoment was waardeloos. Heel de middag thuisgezeten voor niets. Bezorging was mislukt, maar de werkelijkheid was dat er nooit iemand was geweest. Op de klacht die ik indiende is goed gereageerd. Het 2e zorgmoment is gelukkig goed afgelopen. Deze keer heb ik niet zitten wachten. Pakket is keurig afgeleverd op de manier die ik had gevraagd.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.