Niet goed.

Pakket is een week onderweg geweest. Waarom weet ik niet. Afgeleverd bij buren, terwijl ik daar geen toestemming voor heb gegeven. Had liever gehad, dat bezorger nogmaals langsgekomen was.

Geen briefje maar een email.

Ik wil mijn vorige actie verwijderen. Kennelijk geen briefjes meer maar een email. Dat werkt ook goed maar die kwam later binnen. Fijn dat het wel werk ook via de mail.

?????

Paket is niet aan de deur bezorgd !!!!!!????

Uiteindelijk goed gekomen.

Het 1e bezorgmoment was waardeloos. Heel de middag thuisgezeten voor niets. Bezorging was mislukt, maar de werkelijkheid was dat er nooit iemand was geweest. Op de klacht die ik indiende is goed gereageerd. Het 2e zorgmoment is gelukkig goed afgelopen. Deze keer heb ik niet zitten wachten. Pakket is keurig afgeleverd op de manier die ik had gevraagd.

Ontzettend slecht

Ik heb de afspraak bewust verplaatst en mijn agenda omgegooid naar een dag, waarbij ik het pakket zou kunnen ontvangen. Ik ben hiervoor de hele dag op kantoor geweest. Het pakket is niet aangeboden maar direct naar een "punt" gebracht.

Ondanks dat ik thuis was, heeft de bezorger niet aangebeld.

Ik was thuis en was netjes aan het wachten op mijn pakket zoals de aangegeven tijd. Ik kreeg plotseling ineens een melding met dat mijn pakket was bezorgd. Ik rende naar de deur om te kijken of de bezorger daar stond, maar nee.. Vervolgens krijg ik een mail dat de bezorger heeft proberen aan te bellen en ik niet thuis was dus het maar is bezorgd op nummertje 47!? Ik liep gelijk naar de buren om te vragen of ze mijn pakket hebben voor mij en raad eens.. ZE WAREN NIET THUIS!! Waar is in hemelsnaam mijn pakket?? Waarom is er niet gewoon bij mij aangebeld? Waarom zeggen jullie dat jullie aangebeld en ik niet thuis ben terwijl er niet is aangebeld en ik netjes zat te wachten? Ik wil graag per direct iemand spreken en dat ik gebeld wordt om een klacht in te dienen. Wat een slechte service!

Altijd strak op tijd binnen een acceptabele 1 uur marge.

Ik ben thuis en pakket is bij facilities van ander complex afgegeven

DPD heeft vandaag niet aangebeld bij mij, ik was thuis. Het pakket is bij een facility point afgeleverd van een ander appartmenten complex. Ons gebouw heeft geen contract met hen en dat is bekend bij DPD Gebeurt vaak uit luiigheid dat pakketten meteen naar het service point van de buren gaat, lekket makkelijk.

Vreemd, slechte levering

Er werd gezegd dat ik niet thuis was. Ik was echt wel thuis. En het paste ook nog in de brievenbus. Zij hebben het bij de buren afgeven, welke buren? Een nr.had wel fijn geweest. Nu moest ik alle buren aflopen voor een pakketje. Slordig.

arrived timely and in good condition, but communication could be better

everything was great, except the live tracking wasn't really accurate. the package was left in front of my door without me receiving a call even though i was waiting at home, which surprised me. not complaining, not having to talk to the delivery person is preferable.

Top geleverd zoals aangegeven!

Vlot geleverd, goede service

Keurig op tijd mail ontvangen over de aflevering, mogelijk om zelf plaats te kiezen, waar het pakket kan worden achtergelaten, heel fijn.

Altijd goed geen klachten

Nette bezorging

Keurig netjes op tijd zoals aangegeven live app Netjes afgeleverd op de afgesproken plek

Niet gehouden aan gewijzigde afspraak

Ik had de bezorgdatum veranderd naaf morgen. Is het alsnog bij de buren afgeleverd.

Afspraken over bezorgen

Wat heeft het voor een nut, om aan de klant te vragen voor een alternatief bezorging of plaatsing om het huis, als DPD dit toch niet doet. Zelf als je aangeeft dat je op bepaalde huisnummers geen pakjes wil of kan afgeven!! Mvg

Ben er een beetje klaar mee

Pakket is bezorgd op nr. 20 Ik was gewoon thuis hoor en ik woon notabene op 144. Of de chauffeur kan niet lezen of hij had er gewoon geen zin in.

Perfect op tijd geleverd zoals stond vermeld op de Site

Keurig op tijd, helaas was mijn vrouw in de tuin bezig en ik aan het boodschappen doen. Pakket was enigszins beschadigd, maar gelukkig was de inhoud ok.

Totaal ruk

Bij de buren in de zwarte bak voortuin buren zelf niet thuis!!!

Klopt niet

Ik ben gewoon thuis en ik heb geen neerzet toestemming gegeven.

super snel!

sneller dan het licht dit keer!

Pakket niet afgeleverd

Eerst is het pakket onvindbaar. Daarna ontvang ik een e-mail dat het pakket totaal ergens anders is afgeleverd. Zeer slechte informatie wordt verstrekt en geen mogelijkheid om met doe te communiceren.

Westfields 1410

5688HA Oirschot