Bij de deur gezet

Goedemorgen, Het pakket is zo bij de deur gezet van de school. Terwijl wij niet aanwezig waren.

Vriendelijke bezorger

Zeer slecht

Ik moest langs meerdere buren om te achterhalen waar mijn pakket lag. Zou fijn zijn als er een briefje in de bus lag bij welk nummer mijn pakket lag. De app gaf aan dat de bezorger nog onderweg was.

Snel en correcte bezorging

Pakketje werd snel en correct bezorgd.heel handig is ook de optie neerzet toestemming, waarbij je ook aanwijzingen voor de bezorger kunt geven.

Waardeloos bedrijf

Nog even over het pakket van €200,- die afleverd is bij de buren die op vakantie zijn. Er staat in de mail dat de buren het ontvangst document hebben getekend. Hoe dan ??? En dan nog zeggen dat het snel en veilig bij de buren is afgegeven. Hoe dan ???

Product niet geleverd

Product niet geleverd

Pakket bezorgd op adres wat niet bestaat

Beste lezer, Ik heb het bericht ontvangen dat mijn pakket niet bezorgd kon worden omdat ik niet thuis was. Onwaar, ik was thuis, sterker nog ik ben thuis gebleven om pakket in ontvangst te nemen. Nu staat er in jullie bericht dat pakket bezorgd is op Sportlaan 5 in Pijnacker. Nu blijkt dit adres er niet te zijn. Wel nr 1 t/m 4 en 6 t/m 7. Nr 5 is geen bestaand adres in Pijnacker !!!! Hoe nu verder. Ik hoor graag van jullie. Saskia van Burgh 0644211309

Kut

Pakket ergens anders, maar er staat niet waar

Teleurgesteld

Ons pakket lag op de post vakken bij een ander huis, andere ingang. In de mail stond dat het bij de buren van dit en dit nummer afgegeven was, maar dat was niet waar. En het was niet eens bij ons trappenhuis buren. En ik ken die mensen helemaal niet. Stel dat hij verloren was. Ik vind dat de postbode niet zomaar een pakket op de trap mag laten liggen. Tenminste afgeven in iemands handen. En ook niet aan iemand van een ander huis afgeven!

Slordige bezorging

Gaan met weinig zorgvuldigheid om met de pakketten. Verkeerde adres bezorgd en achtergelaten op “de afgesproken” plek terwijl er geen plek is afgesproken. Vervelend voor de bedrijven die deze partij inschakelen om hun pakketten zorgvuldig af te laten leveren bij hun klanten. Met het gevolg dat het niet wordt afgeleverd met alle mogelijke schade.

Belazerd door dit waardeloze bedrijf

Iemand anders heeft op een ander adres voor mijn pakket getekend terwijl de bezorger mijn adres heeft opgegeven. Nu onbekend waar het pakket is gebleven.

Bij buren afgeleverd, goed bedacht dpd man

ik was even weg, maar bode bedacht dat buurman wel zou aannemen. Dus onverwacht toch nog gekregen in plaats van twee dagen later. Dank je wel, John uit Tilburg.

Verkeerd bezorgd

Het werd bezorgd op nummer 216 ipv 212. En zelfs buiten! Met een briefje dat het buiten lag bij 216! Zij kwamen er de volgende dag pas achter, dus nat geregend! Niet echt heel handig!

Terrible service

Always problems Never on time, never in right place and around 50% of delivery is lost. If they give it to neighbor against my will, I have never received number of house.

• Would you recommend us? No

Pakket zou bij de buren zijn, nergens te vinden

En we waren zelf ook gewoon thuis.

Er wordt beweerd dat ik het heb ontvangen

Ik ontvang het bericht dat ik mijn pakket heb ontvangen, terwijl dat niet het geval is Daarna ontvang ik een mail dat mijn pakket is neergezet omdat ik een neerzet toestemming heb gegeven. Dat is nooooit gebeurd Hondsbrutaal en ik heb dus niks. Da’s een hele dure grap!

Pakket verkeerd bezorgd

Mijn pakket is verkeerd bezorgd. En juist als het om zo'n groot en duur pakket gaat, is dat wel vervelend.

Op tijd en een vriendelijke bezorger

De orchideeën werden op tijd bezorgd en het pakket is perfect geleverd.

Goed dat je een plek mag aanwijzen en top dat de chauffeur het ook daadwerkelijk daar neerlegt......

Netjes geleverd op de juiste plek

Prima bezorgd

Goed communicatie, en nagekomen

Slecht

Ik had aan DPD doorgegeven dat het maandag bezorgd moest worden omdat we er zaterdag niet zouden zijn. Komen ze toch en waar het afgeleverd is weten we niet.

Bizar we hebben schade omdat pakket weg was

Neerzettoestemming is al twee keer ingetrokken. Nu moest ik speciaal rijden om het te pakken zaterdag werken wij niet.

ik heb geen toestemming tot neerzetten gegeven

ik wil niet dat het voor de deur word neergezet vanwege weg nemen van het pakket breng het dan bij buren met een briefje in de brievenbus

Westfields 1410

5688HA Oirschot