Ik heb geen pakket

Ik heb geen pakket ontvangen en onze buren ook niet. Daarnaast zijn wij een bedrijf waarbij je binnen kan lopen of aan kan bellen. Ik heb begrepen dat het terrein waar wij op zitten dit vaker heeft en al meerdere klachten heeft ingediend over de bezorging van pakketjes. Ik heb dit pakket dringend nodig en ik weet nu dus niet waar het pakket is.

Zeer slecht .niks geleverd

Jullie schrijven mij pakket 8s vanmorgen afgeleverd. Was niemand thuis. Ik zelf ben hele dag thuis geweest. Pakket zou achterom in serre afegeverd zijn en voor getekend. Dit is alles niet gebeurd. Niemand op camera achterom gezien. Dus leugen.

Levert altijd netjes optijd. Bedankt.

Altijd netjes op tijd geleverd. Bedankt.

Heel slecht

Pakket was bij de buren (2 huizen verder op in de straat) in de voortuin gegooid. Gelukkig heb ik een lieve buurvrouw die het pakket kwam geven. Maar dit kan niet. Ik vind dit een zeer slecht.

Niet op de afgesproken plek

Als ik toestemming geef om als afgesproken plek" in de tuin" aangeef en ze zetten het doodleuk bij de voordeur en ook nog beroerd zijn om aan te bellen. Dan word ik niet vrolijk van.

Niets ontvangen

Op dit adres niets ontvangen

Uitstekend werk!

Door omstandigheden moest het bezorgadres aangepast worden. Best ingewikkeld om dit met de app te doen. Uiteindelijk lukte het en had ik 2 keer contact met de klantenservice. Wegens een computerstoring konden die mij ook niet goed helpen. Uiteindelijk ontving ik mijn pakket 2 dagen later met neerzet toestemming. Dat was bij mij niet bekend. Al met al is het toch goedgekomen.

Komen afspraken niet na

Levertijd aangepast direct na ontvangst email, maar compleet geregeerd.

Which neighbor has my package???

Which neighbor has my package??? No note has been provided

slecht

zou niet thuis zijn geweest de eerste keer. tweede keer het kleine pakketje gewoon in de brievenbus

UITSTEKENDE SERVICE

Pakket is snel en helemaal volgens afspraak geleverd en ik ben prima op de hoogte gehouden

Alles goed verlopen. Leuk bezorger

Vriendelijke goede service

Gewoon goed niks op aan te merken

Waardeloze klantenservice

Klantenservice vertelt onzin en doet niks

Goede communicatie

Mijn ervaring met DPD is goed

Klote

Pakket aangegeven dat ik het 1 dag later zou ontvangen. Aangegeven niet bij buren afleveren. Wordt het toch bij de buren af gegeven. En een dag te vroeg.

Bezorgen leest de instructies niet

Neerzet toestemming gegeven. Met daarbij vermeld het pakket in de voortuin achter de heg te plaatsen. Bezorger heeft dit niet (goed) gelezen en het pakket, t.w.v. 100,-, vol in het zicht, voor de deur neer gezet. Gelukkig stond het er nog toen ik thuis kwam (ruim 4uur later). De doos was ook flink gescheurd. Dit was wel dicht getaped.

Zeer onbeleefd, antwoord ga je pakket maar zelf halen

Deur opengedaan, pakket afgeleverd bij de buren zegt de bezorger. ga zelf maar halen. Slechte service!

Waardeloos

Pakket kon niet bezorgd worden. Zou naar aflever punt gaan. Vervolgens word t zomaar retour afzender gestuurd. En nu ineens is t afgeleverd met neerzettings toestemming, die ik NIET heb gegeven en dus ook niet weet waar t pakket is

Prima bezorging en geïnformeerd worden

Alles top

Packet by neighbours

I don’t give any permission to leave it by the neighbours, last packages like this I get stolen from somebody. I was expecting to put it on pick up point, so I’m not really happy at all. Please make sure, this is not happening, its disturbing me now and hope I will find it there. Have a nice day Jakub Princ

Niet overeenkomstig afspraak zoals in deze mail aangegeven

Het is fijn dat het pakket is afgeleverd, maar er is geen neerzettoestemming gegeven en het pakket is (WEDEROM) niet bij ons afgeleverd (1A) maar bij het bedrijvencentrum (1) verder op. Onbegrijpelijk dat dit maar niet goed wil gaan ondanks dat we nu zelfs in de berm een bord hebben staan. ERG VERVELEND.

Slecht

Ik kom beneden en de bezorger gaat gewoon tekeer alsof ik 1 of ander kleinkind bent. Waar ik zie dat ik stuk ouder dan hem ben. Hij komt mij uitleggen dat ik binnen 2 minuten beneden moest zijn. Hoe dan? Ik woon op 9 hoog. En zo ga je niet met mensen om. Als je te laat bent is niet mijn schuld. Ik moet op lift wachten en met de trappen ben ik ook niet het snelste, ik denk hij verwachte dat ik kon vliegen naar beneden blijkbaar. Ik ben van mening dat tijdens het solliciteren, de vraag erbij moet zijn om geduld te hebben met mensen in flats, mensen slecht te been, mensen met een beperking en etc. Anders een andere soort baan verder zoeken.

I don't received nothing

They send a email telling they let the package but it's not here

• Would you recommend us? No

Vreselijk

De bezorger zegt dat ik niet thuis was (dat is juist). Vervolgens wordt beweerd dat men het pakketje bij mij thuis heeft afgeleverd en dat ik daarvoor getekend heb (terwijl ik niet thuis was). Ik ben bang dat ik ben opgelicht.

Westfields 1410

5688HA Oirschot