top bezorging

omdat ik in eens weg moest heb ik snel toestemming gegeven om het pakket op een bepaalde plek achter te laten toen ik thuis kwam lag het precies op de aangegeven plek top gedaan

Zwarte bak is niet zwarte container...

Prima op tijd bezorgd, maar in zwarte container. Huh? Instructie luide zwarte bak naast garage bij tuindeur. Eerste keer dat een bezorger dat interpreteert als 'zwarte container voor de garage 5 meter verwijderd van de tuindeur' Komt bij dat de plastic bescherming om de doos heen op verschillende plaatsen gescheurd was. Gelukkig was ons afval in de zwarte container droog.

Slecht

Net een mail ontvangen dat er niemand thuis was. Ik ben gewoon heel de dag aanwezig. Niemand is aan de deur geweest. Dit gebeurd vaker.

Mooi op tijd

Plek niet helemaal juist. Over het hek ipv over de heg in de voortuin.

Prima ervaring

De bezorger heeft het pakketje keurig op de afgesproken plaats gelegd

Zeer slechte communicatie!

Telefonisch niet te bereiken, mail wordt niet beantwoord, slechte service. Nu krijg ik bericht pakket afgeleverd aan de voordeur; maar er staat NIETS! Al jaren laten B-Post en Post NL leveringen aan de voordeur achter, nog NOOIT is er een pakket "verdwenen"! Vreemd dat nu bij DPD mijn pakket zou gestolen zijn? (ik woon in een zeer veilige buurt!)

Komt afspraak niet na

Ik had zodra ik een tijdvak kreeg gebruik gemaakt van de optie om dit op een andere dag te laten bezorgen. Nu is het alsnog op de dag gebracht waarop ik al aangegeven had dat dit niet uitkwam. Waarom dan überhaupt de optie geven om te herplannen? Lager dan 1 kan ik niet geven.

Bedankt voor de service

Fijn dat ik het pakketje bij de buren op mag halen. Goed geregeld

Zette het op afgesproken plek neer belde netjes aan en zo werd alles vastgelegd door mijn ring deur

Volgens afspraak met zorg geleverd

Netjes afgeleverd, op de afgesproken plaats

Keurig neergezet

Fijn dat als je niet thuis bent de bezorger het pakket toch af kan leveren op deze manier.

Vriendelijke bezorger!

Vriendelijk bezorgd pakket ontvangen

Levering in twee keer

Zending, bestaande uit 6 pakketten uit Italië, werd in twee keer geleverd, waarbij de tweede levering niet werd aangekondigd. Gelukkig was daarmee de levering wel volledig.

Pakket bezorgd op ander adres.

Pakket is bezorgd op Sweelincklaan 65 volgens bezorginformatie. Dit adres bestaat niet, het pakket is bezorgd op Zilverakkerweg 65. Of de navigatie is dusdanig verouderd of er wordt een app gebruikt waarbij de locatie Sweelincklaan niet correct staat weergegeven. Daarbij kan de bezorger lezen dat hij in de verkeerde straat staat.

Vaste bezorger

De vaste bezorger komt altijd op de juiste tijd aan.

Op afgesproken plaats neer gelegd,daar waar anderen het weleens laten af weten

Altijd Goed

Altijd goed DPD Zuidoost

Geen enkele problemen wort netjes neergezet op de plek waar je vraagt

Thanks so much for everything.

The staff is very helpful.

Helemaal goed geregeld

Comfortabel

Geruiloos, punctueel, op afgesproken plek

Slecht!

Ik heb kattengrind besteld dat doe ik altijd. Nu word het gewoon aan de overkant van de straat gebracht een heel stuk verderop. Ik ben zwanger ik mag niet zwaar tillen! Ik bestel niet voor niks. Als dit nog een keer gebeurd ga ik contact opnemen met bitiba en vragen of ze met een andere pakketdienst kunnen werken, want dit is geen normale gang van zaken.

Zeer vertrouwd

Snel en vertrouwd afgeleverd

Slecht

De bezorger had een buur gevraagd of hij het daar neer mocht zetten “omdat hij anders zo ver in het winkelcentrum moest lopen” (????). Gisteren had hij er ook al geen zin in want hij had ons ‘gemist’.

Precies op tijd

Pakket werd binnen de afgesproken tijd afgeleverd! Helemaal prima!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.