Volgens afspraak

slecht

Ik ben thuis en ik heb een e-mail ontvangen. Mijn pakket is aangekomen, maar ik heb het niet ontvangen. Hoe kan dat? Dit is geen goede service. 05308804688326 Pakketnummer

Gewoon goed

Uitstekend gedaan

Waarom maak je bezog afspraken

Waarom in godsnaam kan je een bezorg afspraak maken als daar niet naar gekeken word!!!!!!!!

Mijn pakket is niet bezorgd

Volgens jullie gegevens is mijn pakket bezorgd, maar ik heb nooit iets ontvangen. Ik kan jullie telefonisch ook niet bereiken. Heel slecht!

Precies zoals afgesproken!

Precies zoals afgesproken!

Bezorger die niet oplet

Pakket afgeleverd drie deuren verder terwijl wel thuis was en dan melden afgeleverd bij de buren

Worst delivery experience ever

My package was never delivered and even if I had multiple exchange with the help desk it was sent back to the sender without trying to deliver it to me. Your team at the help desk didn't so it's job, your what's app account doesn't work and your website don't allow to manage the delivery. A NIGHTMARE.

• Would you recommend us? No

Pakket is niet bezorgd.

Op de aangegeven tijd was ik thuis maar is de dpd niet langs gekomen. Opeens krijg ik een melding met dat mijn pakket bezorgd is, bij mij? Maar er is niks. Een 20 minuten later is het bij mn buren bezorgd. 2 straten verderop staat aangegeven in de app. Helaas heeft de mevrouw die ik hiervoor lastig val geen flauw idee waar het over gaat en ze heeft zeker niet getekend voor ontvangst. Dit is niet oke dpd.

Tevreden

Geleverd volgens afgesproken tijd. Tevreden over de service.

Netjes op tijd en vriendelijke chauffeur

Precies aan het begin van de levertijd en vriendelijke chauffeur.

Slecht

Geprobeerd de levering naar een andere dag te verplaatsen, kreeg steeds een foutmelding. Nu is ons pakket zonder afspraak opeens voor de deur afgeleverd.

Dat de chauffeur vriendelijk is

en het op de eventuele op de afgesproken plek neer legt. Alleen is het ver weg als ik naar een afgiftepunt moet gaan van DPD

zeer slechte bezorgdienst

Mailtjes gekregen dat het pakket bij de buren bezorgd is. nergens te vinden. buren weten van niets Dan een mailtje dat het pakket bij een DPD punt ligt. Ook zij weten van niets Geprobeerd DPD servicedienst te bellen en na 20 minuten wordt er niet op genomen. Leverancier gebeld en weten het ook niet. Leverancier zegt dat het pakket in de tuin van de buren is neergelegd !!!!!!!!! Hoe krijg je het verzonnen

Snel en correct

Duidelijk te volgen en snelle levering

Nice and neat!

A huge pack delivered with professionalism and perfect timing.

Heel tevreden!

Keurig op de afgesproken plek afgeleverd.

Super service, pakje geleverd bij de gevraagde plek. Super, top, zeer tevreden

Onduidelijk, maar het is goed gekomen

Het zal fijn zijn als ik 8 uur voor dat het pakketje komt ik een mail krijg hoelaat het komt. Bijv tussen 12.00 en 14.00 en dan 2 uur vantevoren voren de mail die jullie wel hadden gestuurd over een wat preciezere tijd. Gelukkig is het bij de buren bezorgd en kreeg ik uiteindelijk daar een mail over

Verkeerd afgeleverd pakket

Pakket is afgeleverd op een compleet ander adres en complex dan waar ik woon. Niet eens bij de buren of bij een pakketpunt.

Mijn pakket is op straat gevonden

Normaal geen probleem Deze keer is mijn pakket op straat gevonden

Pakket niet bezorgd

Pakket niet bezorgd op huisnummer 1, buren weten ook van niets

Ik ben niet tevreden

De ervaring die ik had was zeer slecht! De bezorger geeft aan dat die bij onze buren heeft bezorgd, terwijl die duidelijk eerst bij ons aan belde en blijkbaar doos ergens beneden gegooid heeft die er niet meer was toen ik naar beneden liep!! Echt schandalig.. als ik geen stel kon geven had ik dat gedaan..

Slecht

Pakket is geweigerd op de Alexanderstraat 104 in Doetinchem. Dit pakket zou terug naar bol.com/vidaXL gestuurd worden. Mevr. J. Vogels heeft haar handtekening hier voor gezet. Tot mijn stomme verbazing staat vandaag dpd bij mij voor de deur en levert dit pakket bij mij af. Daar ik nog een pakket van dpd zou ontvangen dacht ik dat dit parket zou zijn. Vandaar mijn verwaring ander had ik dit parket geweigerd. Met vriendelijke groet H. RAS

Is niet neergelegd.

Op de ringbel terug gekeken, er is geen dpd geweest en het pakket is nu dus kwijt!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.