Parcel NOT RECEIVED

We have Not been asked to give a safe place for divery and we have not received any delivery

• Would you recommend us? No

Pakket niet ontvangen

Mail ontvangen dat mijn pakket bezorgd is bij de buren. Ten eerste waren mijn huisgenoten en ik gewoon thuis ten tijde van bezorging. En ten tweede staat in de mail dat het bezorgd is bij de buren, terwijl er mijn adres staat aangegeven bij de bezorging. Mijn buren hebben niets ontvangen. Nu heb ik geen idee waar mijn pakket gebleven is.

Afgeleverd bij welke buren?

In de la omschrijving staat: afgeleverd bij de buren op nummer 26. Maar nummer 26 dat ben ik zelf. Ben inmiddels bijna al mn buren afgeweest, maar niemand heeft het pakketje. Wat nu?

netjes gedaan mooi optijd

prima service

zeer slecht, pakket niet bezorgd

Volgens de trackinginformatie zou mijn pakket bij de buren van nummer 14 zijn afgeleverd. Echter, mijn buurvrouw, die op leeftijd is, heeft aangegeven dat de bezorger naar haar deur liep, maar dat voordat hij daar was, een onbekende vrouw het pakket van de bezorger heeft ontvangen. Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Ik verzoek u met klem om dit incident snel te onderzoeken en mij te informeren over de status van mijn pakket. Tevens verwacht ik dat u de nodige stappen onderneemt om te voorkomen dat dergelijke fouten opnieuw plaatsvinden.

Ik had aangegeven dat het pakket op 22-8 bij de achterdeur kon worden neergelegd.

Jullie volgen de klantenwensen niet op.

Top! Zoals afgesproken.

snel geleverd cf planning

Waardeloos

Pakket is überhaupt niet geleverd!!

Op tijd geleverd met neerzettoestemming. Geweldig dat neerzettoestemming kan!

Snelle en klantvriendelijke bezorger

De levering is heel snel en de bezorger brengt ons zware pakket netjes bij ons aan de huisdeur in de flat.

Slecht

pakket bezorgd bij buren? Klopt niks van, pakket is 800 meter verder bij een wild vreemde van ons bezorgd.

Bedroevend

Mijn pakket heb ik gevolgd met de app myDPD . Vlak voor de levering bij het pakketpunt stopt de informatie. Hier wordt de klant in de steek gelaten. Zoek het maar uit. De klant moet maar contact opnemen met de leverancier. Dus de klant wordt eigenaar gemaakt van het DPD probleem. Klantenservice is zeer slecht bereikbaar. Mijn advies, kruip eens in de huid van de klant.

Tevreden met bezorgen!

Tevreden met bezorging!

Slecht

Niet boven bij mijn voor deur gewoon ergens onder neer gelegd

netjes afgeleverd in de tijd die genoemd werd

Verkeerd adres bezorgd

De chauffeur kwam achteruit de Frankrijkstraat inrijden, dat is bezijden de Monacoweg. Daarna zag ik hem weer wegrijden zonder dat hij bij ons aangebeld had. Wij waren beiden thuis. Vervolgens krijgen wij een mailtje dat het pakket bezorgd is, maar niet bij ons. Ik zag daarna de auto weer rijden en ben daar achteraan gerend. De chauffeur was in de België straat. Ik heb hem gevraagd waar hij het pakket afgeleverd had, de chauffeur antwoorden dat hij het afgegeven had op de Monacoweg 7 omdat hij aangebeld had op nr. 11 maar die waren niet thuis volgens hem. Ik ben daarop naar de Monacoweg 7 gegaan om mijn pakket op te halen maar die wisten van niks. Ik ben toen maar naar de Frankrijkstraat 11 gelopen en die waren inderdaad niet thuis, dus daar had hij aangebeld. Vervolgens ben ik naar de Frankrijkstraat 7 gegaan en daar stond mijn pakket. Kortom een hoop gedoe omdat de chauffeur het pakket verkeerd bezorgd had.

Volgens afspraak op tijd

Keurig onderhouden de carport

In een woord prima

Zeer tevreden over handelen van chauffeur

Wij hebben een pakketbox naast het huis. Chauffeur die kwam bezorgen heeft direct de aanwijzing op de voordeur gelezen, foto van gemaakt en pakket in de box gedaan. Snel en goed gehandeld.

Opletten welk huisnummer

Het is al een paar keer gebeurd dat een pakket in onze pakketcontainer geplaatst is. Deze staat op Engelandweg nr. 10. Ik geef aan "receptie", Engelandweg 12, maar dat is blijkbaar moeilijk te lezen.

Vlotte communicatie

Deze bezorgdienst doet ook echt wat ze beloven

Goede levering

Doordat ik kan aangeven waar het pakketje neergezet mag worden hoef ik niet thuis te zijn. Meestal ben ik op dat tijdstip aan het werk. Voor de chauffeur net zo prettig want die hoeft dan niet nog eens het pakketje naar een afhaalpunt te brengen. Scheelt weer tijd.

Slecht

Dit is het vijfde (!) pakket in een paar weken dat zogenaamd niet bij mij bezorgd kon worden. De pakketjes zouden bij een pakketpunt in de buurt bezorgd worden en dat gebeurde dus niet. Ze werden teruggestuurd naar de verzender. Het adres van het bezorgpunt veranderen lukt niet. Waardeloos!!

Westfields 1410

5688HA Oirschot