Goede levering

Doordat ik kan aangeven waar het pakketje neergezet mag worden hoef ik niet thuis te zijn. Meestal ben ik op dat tijdstip aan het werk. Voor de chauffeur net zo prettig want die hoeft dan niet nog eens het pakketje naar een afhaalpunt te brengen. Scheelt weer tijd.

Slecht

Dit is het vijfde (!) pakket in een paar weken dat zogenaamd niet bij mij bezorgd kon worden. De pakketjes zouden bij een pakketpunt in de buurt bezorgd worden en dat gebeurde dus niet. Ze werden teruggestuurd naar de verzender. Het adres van het bezorgpunt veranderen lukt niet. Waardeloos!!

Er is niets geleverd!

Ondanks een afleverbevestiging is er geen pakketje gelerd.

Geweldig neergezet

Hel keurig bij de voordeur geplaatst

Bezorgers komen de afspraken goed na bij het neerzetten van het pakket.

Goede communicatie en nakomende afspraken.

Zoals afgesproken op een fijne plek

Zoals afgesproken

doos voor deur gezet, niemand thuis

Bij thuiskomst ontdek ik dat mijn pakket twv 80 euro voor de deur is gezet en niet bij bijv. de buren is afgeleverd. Niet bepaald blij met deze gang van zaken.

Service !!

Tijdig en netjes afgeleverd op plek zoals afgesproken. Vriendelijke chauffeur bezorger.

Heel netjes

Pakket is keurig achter het huis neergezet, achter de poort. Keurig!!! chapeau voor onze bezorger!!!

Slecht

Er staat dat mijn pakket is geleverd bij de buren. Vervolgens ingevuld afgeleverd en ook getekend mijn eigen adres. En ik heb niks ontvangen. Nu vermoed ik mijn pakket kwijt te zijn!!!!

Netjes geleverd op de juiste plaats

Mailtje ontvangen voor levering kwam mijn niet uit gewijzigd in de afgesproken plaats

super service van de bezorger.

Via de website kreeg ik nog geen bezorgdag, bij thuiskomst stonden de dozen keurig over het hek aan de zijkant van het huis. Super.

Altijd netjes

Netjes bezorgd,binnen de gestelde tijd en geen schade

Geweldige service!

En fijn dat het pakket op de afgesproken plaats gezet kon worden

Fijn dat je neerzet toestemming kan geven, jammer dat ze het niet op de juiste plek doen.

Mooi neergezet onder de carport

De schoonmaakdoek is op tijd en goed afgeleverd.

Exact op tijd en op afgesproken plek afgeleverd

Deze bezorger bezorgt zorgeloos

slecht

er stond geen nummer bij van welke buren

Vlot en vriendelijk

Zoals hier boven, vlot en vriendelijk

goede communicatie

goede communicatie wordt gedaan waar ik om vraag

Pakket is geleverd bij mij thuis!!!

Hoe kan hier staan dat ik niet thuis was en pakket bij de buren staat.... Ik heb de bezorger persoonlijk te woord gestaan en het pakket is op mijn verzoek bij de deur neer gezet.

Niet aangebeld

Ik was gewoon thuis en mijn pakket is ergens anders afgeleverd. Er is nooit bij mij aangebeld. Na 1x zou ik hier niet moeilijk over doen, maar DPD heeft nog NOOIT bij mij aangebeld. Het gebeurt iedere keer weer.

Ook nog even mijn vrouw geholpen om het voor haar te zware pak binnen te zetten top!

Prima, geheel volgens afspraak en op tijd geleverd.

Prima, geheel volgens afspraak en op tijd geleverd.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.