Vriendelijke dame, en mooi op tijd geleverd.

Was home & parcels are lost

Was home, got message i wasnt so it was delivered at a “different adress” which shows my own. So now my parcels are lost

Geen pakketje ontvangen

Ben de hele dag thuis geweest. Lingestraat 19 Oost-Souburg. Mail gekregen pakket afgeleverd Lingestraat 15. Ook daar de hele dag iemand thuis geweest. Maar ook geen pakket afgeleverd

I don't have my parcel.

It's not a first time when i don't get my parcel. This service is terrible!!!

• Would you recommend us? No

Pakket is geleverd bij compleet andere straat - niet aangegeven

Pakket was kwijt terwijl we thuis zaten te wachten kregen we een melding dat het bij de buren bezorgd is. Buren hadden niks ontvangen. Toen achter het busje aangerend in de wijk en die herinnerde zich ineens dat hij het bij een hele andere straat in de wijk had afgeleverd. Dus bevestigingsmail klopte ook helemaal niet… Als we het busje niet gezien hadden was het pakket nooit meer gevonden waarschijnlijk…

In een algemene ruimte neergezet ipv bij mijn voordeur

Ondanks mijn verzoek het pakket bij de voordeur te plaatsen was het beneden, in de vrij toegankelijke hal, geplaatst. Wel netjes op tijd bezorgd

Pakket neergezet met toestemming

Volgens de aflevergegevens is het pakket neergezet conform afgegeven neerzet toestemming. Hiermee heeft uw bezorger fraude gepleegd en als er een handtekening op de POD-gegevens staat tevens valsheid in geschrifte. Wij hebben nog nooit en zullen ook nooit neerzet toestemming geven! Wij overwegen om aangifte te doen tegen DPD vanwege de zaken. Een pakket met bederfelijke goederen heeft meerdere uren vol in de zon gestaan. Midden in de winter is dat vervelend bij temperaturen van 25+ graden midden in de zomer simpelweg een risico voor de gezondheid. Of de goederen nog goed zijn is nog maar zeer de vraag. Dit is niet onze eerste slechte ervaring met DPD, maar het lijkt wel of het steeds erger wordt. De bezorger bij ons vorige huis was goud, maar die bij ons nieuwe adres moet nog héél veel leren. Ik ga er vanuit dat er gepaste reactie volgt en dat er ook gepaste maatregelen tegen de pakketdumper (bezorger is teveel eer) wordt ondernomen.

Perfect bezorgd

Goede bezorging met de uitstekende service van Ozzy

Dit is nu het 2e pakje

Dit is nu het 2e pakje wat ergens anders afgeleverd is en ik weet niet waar. Moet ik al mijn buren afgaan om te kijken waar mijn pakket is gebleven? In de mail staat dat het op mijn adres is geleverd, maar was niemand thuis en staat ook nergens.

Waardeloos

Ik ben thuisgebleven om pakket in ontvangst te nemen. Bezorger heeft niet bij mij aangebeld. Pakket bij iemand anders voor de deur gezet, in de centrale, die dus ook niet thuis was. Op bericht staat dat er ondertekend is voor ontvangst. Niet dus.

Ik kreeg een grappige boodschap op het afleverbonnetje van de chauffeur :-)

Netjes op tijd!

Schlecht

Niet geleverd naar de juiste address maar 3 minuten met de fiets weg, ook alleen maar voor de deur laten staan. Heel schlechte service en niet vertrouwbar zo.

verkeerde informatie.

ik krijg melding dat ik niet thuis was, maar dat mijn pakket is bezorgd op een ander adres. Vervolgens worden mijn gegevens opgegeven als het adres waar mijn pakket in ontvangst is genomen en waarvoor is getekend?? Beste heer/mevrouw Fred van Tunen, Vandaag heeft de chauffeur geprobeerd je bestelling van DSV ROAD te bezorgen, maar helaas was je niet thuis. Om ervoor te zorgen dat je toch snel over je pakket kunt beschikken, is het bezorgd op dit adres: F V TUNEN Schiermonnikoog 25 1967GA Heemskerk Op dit adres is getekend voor de ontvangst van je bestelling. Pakketnummer 01865073727361 Niet accuraat hoop ik......

Perfect en snel geleverd

Geen aanmerkingen

Super bediening !

Prima ervaring , goede berichtgevi g en keurig op tijd . Top !

Over de poort is niet voor de poort

Ik had aangegeven bij neerzet toestemming dat pakketjes over de poort mochten. In plaats daarvan zijn ze voor de poort gezet, waar iedere voorbijganger ze kan pakken. Wel netjes binnen opgegeven tijd.

Huisnummer van buren niet vermeld

Hey pakket is bijzorgd bij de buren ovv mijn eigen huisnummer! Ik heb 6 buren links en 5 rechts. Het is niet bij mijn directe buren bezorgd dus nu moet ik alle huizen afgaan om te kijken of ze thuis zijn en of het bij hem ligt. Bijzonder onaangenaam en onhandig.... 8

Supersnel

Supersnel en op de juiste plaats en binnen de juiste tijd

Weer slecht

Bezorgd bij de buren, staat alleen nergens welke... kan dus nu heel de straat af.. Vorige pakket stond gewoon bij de voordeur..

super

Neergelegd volgens afspraak

Bad

The delivery guy just dropped the parcel somewhere without even letting me know. Should I just guess which neighbour's house number or play lottery to win it

Gewoon thuis , niet aangebeld en leveren bij de buren

Ik was gewoon thuis , er is niet eens aangebeld en dan geef je het pakket gewoon af bij de buren , hele slechte services

Op tijd en gedaan wat ik had gevraagd

Zelfde als hier boven niet om de waardebon maar dit was goed.

Heeft de bezorger geen zin om wat extra passen te zetten?

Tot mijn verbazing zie ik een mail dat ik niet thuis ben ??? Ik ben thuis aan het werk in de woonkamer. En nu is het pakket afgeleverd op nr 12 Is de bezorger te lui om wat extra passen te zetten nu de straat is opgebroken?? Het moet niet gekker worden , die leugens en luiheid.

niet tevreden

Ik was gewoon thuis maar mijn werkplek is boven, ik moet dan eerst van de trap afkomen en ben niet snel ter been. Nu moet ik het bij buren ophalen waar ik vrijwel nooit contact mee heb.

Westfields 1410

5688HA Oirschot