komen afspraken niet na!

maakt niet uit hoevaak ik aangeef dat ik een andere dag iets binnen wil krijgen het word gewoon ergens in de straat bezorgt en zoek het maar uit.

Dank voor de uitstekende service!

Fijn dat de je precies weet in welk tijdsvak de chauffeur langskomt, dat scheelt onnodig wachten.

Het paket is ten minste niet over het hek gegooid.

Dit is prettiger.

Lazy driver

We were at home and the driver delivered it to someone else! And not even to a neighbour close to our house!! Disgraceful.

Waardeloos

De verpakking was ingedeukt en er werd mee gerommeld

Xx

Xx

Raar!..

Ik had via de app aangegeven dat het op donderdag geleverd kon worden ! (Omdat ik op woensdag niet thuis zou zijn) Ook netjes een bevestiging gehad, En tot m’n verbazing is het alsnog geleverd op woensdag De stickers donderdag zitten zelfs op de doos! Raar!?

Pakket niet achter gelaten op afgesproken plek volgens neerzet toestemming maar buiten in de regen

Houd zich niet aan de afspraken,m.

Pakket drie dagen te laat

Pakket lag nat geregend naast het afdak

Waarom niet onder het afdak gelegd?

Niets ontvangen

Ik heb een mail ontvangen, met het bericht dat ik het pakket heb ontvangen. We hebben niets ontvangen.

Slecht

Ze geven onze paket aan andere flate die 3 kilometer van onze flate ver is

• Would you recommend us? No

Op tijd

Afgeleverd bij buren zonder vooraf toestemming

Schoenen vooraf betaald. Wat als deze buren mij het pakket niet zouden geven? Ik vond het nogal voorbarig.

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger, keurig op tijd

Top, volgens afspraak op tijd geleverd

Mee denken van de chauffeur was top

Pleur het pakket maar voor de deur!

Het pakket is gewoon voor de deur gegooid, ik heb GEEN neer-zet toestemming gegeven!

Op tijd en goed verpakt

Keurig op tijd volgens schema

Ik was de hele dag gewoon thuis, onzin dat ik er niet was

Jfff

Provisioneel

Foute Bezorgtools!

Mijn poststuk werd op 03-09-2025 gelukkig door de brievenbus 'geschoven' maar heb ikzelf NERGENS aangegeven dat het een "NEERZETPAKKET" zou moeten zijn! Hoe komt men daar dan bij?? Bij een vorig pakket plm 1 week geleden was het grote pakket wel (en ook zonder mijn toestemming) gewoon voor de deur gezet toen ik niet thuis was! Gelukkig stond het er nog!! Maar wat wanneer dit pakket door passanten was meegenomen?? Kortom, DPD doet maar wat, en vooral hoe het hen het beste uitkomt! Ik wil uitdrukkelijk protesteren tegen deze manier van werken bij DPD. Bij een volgende keer ga ik een klacht indienen en verdere maatregelen nemen.

Product niet geleverd

Vervoerder geeft aan af te hebben geleverd maar dit is niet het geval

Pakket verdwenen

Niet op pakketpunt afgegeven en niet op aangegeven adres. Kutfirma.

Precies volgens instructie

Alles gaat precies als afgesproken. Communicatie prima

Pakket bezorgd, maar waar?

Niet de eerste keer dat dit gebeurt: Krijg een melding dat pakket is bezorgd bij de buren. Nergens te vinden welke buren en de site geeft aan dat er voor het pakket is getekend door iemand op mijn eigen adres. Vreemd … (alweer) Waardeloze service.

Westfields 1410

5688HA Oirschot