Foutieve info over bezorgen pakket

Zou afgeleverd zijn op mijn adres maar dit is niet het geval

top

top

Niet getekend!

Het pakket stond buiten bij de voordeur. Er is, integenstelling tot jullie bericht NIET voor getekend.

Slecht Geen

Niks ontvangen bij buren nr 8 niks bekend heten ook geen Asmir Dus niks ontvangen

Onvoorzichtige chauffeur

De chauffeur gooide het pakket tegen de deur, vast gelegd op camera. Schandalig! Zo ga je toch niet met je levering om. Doos gescheurd, pot korrels kapot......

Heel slecht

Is via vinted gegaan en pakket heb ik op een service punt laten bezorgen in gouda. Wordt er in de mail gezegd is niet gelukt. Er zijn zoveel andere service punten in gouda. Nee stuur meteen maar terug naar afzender Jullie zijn zo'n slecht bedrijf Naja de bezorgers dan. En je kan klachten indienen wat je wil maar het help geen ene kut. Zal jullie dan ook nooit aanbevelen bij niemand. Hoop dat jullie snel faliet gaan echt waar.

Niet goed

Ik had mijn bezorgdag gewijzigd, maar het werd evengoed op de oude tijd bezorgd. Omdat ik niet thuis was, is het bij de buren bezorgd, maar welke buren? Dat staat er niet bij, dus mag ik zelf naar gaan zoeken? Dit is trouwens niet de eerste keer!

Dom volk

Ik vraag duidelijk meerdere keren zet voor mijn deur ik kom eraan, brengen ze het naar de buren toe, geef deze mensen een opleiding

Bezorger reed huis voorbij terwijl ik thuis ben

Hij heeft het pakket op een ander adres bezorgt maar ik weet niet welke want ik woon zelf op nr 40. Wat is dit voor onzin?!

We hebben niets ontvangen

Waar is mijn pakket? Jullie geven aan dat er is getekend voor het pakket door nummer 4, maar dat zijn wij zelf. De buren hebben ook niets ontvangen. Waar is mijn pakket?

Uitmuntend

Aangebeld, heel keurig, vriendelijk en met erm grote lach.

Snelke levering en duidelijke communicatie

De mensen die uitleveren zijn vriendelijk en behulpzaam

Ik was thuis

Omdat ik thuis was

de pakketbezorgen zou komen tussen 9:20 en 10:20 maar mijn pakketten werden ook bezorgd in deze tijd

Informstie niet correct

Ik ben blij met een email dat mijn pakket op een ander adres is bezorgd - bij de buren. Het jammere is dat dan niet vermeldt wordt op welk adres, bij welke buren, mijn pakket is bezorgd. Dit is niet de eerste keer dat dit bij DPD het geval is, vandaar mijn negatieve feedback Dat is jammer want opzich is de informatie voorziening vanuit DPD goed.

Miserabel

In de mail staat dat ik niet thuis was. Dus wel. Pakket bij de buren afgeleverd op 106. Dat is dus mijn eigen adres...De buren weten ook van niets. Dus zit ik zonder pakket. Nummer 05368806694685.

Onduidelijke aflevering

Ik krijg een bericht dat mijn pakket bij de buren is afgeleverd op mijn eigen adres. Ik woon in een appartementencomplex dus nu weet ik niet bij welke buren het pakket ligt

Pakket bezorgd op onbekend adres.

Zonder kennisgeving pakket van waarde afgeleverd zonder kennisgeving goed huisnummer. Het aangegeven huisnummer is mijn eigen huis. Ik was niet thuis, omdat ik niet wist dat er bezorgd zou worden.

Bezorger checkt niet

Had neerzettoestemming gegeven omdat ik maar een half uurtje weg zou zijn. Vervolgens wordt het bij ‘de buren’ afgeleverd zonder daarbij te vermelden welke buren. 4 naaste buren hadden niets, uiteindelijk heeft de overbuurman het gebracht.

Er ontbreekt een moer.

Er ontbreekt een moer. Kunt u die naleveren?

Pakket is teruggestuurd naar verzender.

Er werd veel te laat doorgegeven dat mijn pakket naar een parcel pickup punt is gebracht waardoor ik te laat was met ophalen en is mijn pakket teruggestuurd.

Pakket onvindbaar en op verkeerde datum bezorgd

Pakket zou op maandag geleverd worden maar werd ineens al op zaterdag afgeleverd. Dit is een kantoor dus uiteraard was er niemand aanwezig. In de mail staat dat het pakket is bezorgd 'bij de buren', dat is in dit geval een winkel 500 meter verderop. Deze winkel beweert nergens iets van te weten en mijn pakket is dus kwijt.

Op tijd geleverd

Geen informatie

Het pakket is, na een weekend bij dpd te hebben gelegen, bezorgd bij buren. Ik mag zelf uitzoeken welke buren want die informatie doorgeven is teveel moeite voor dpd

keurig afgeleverd ondanks niet thuis

ondanks late mail van levering . 9.00 uur mail en tussen 10.30 en 11 30 uur bezorgen. toch netjes pakket achter hek gelegd. want wij waren werken.

Westfields 1410

5688HA Oirschot