Met een glimlach pakket geleverd

Mooi via mail op de hoogte gehouden en netjes afgeleverd met een vriendelijke lach.

Pakket is goed afgeleverd en op de dag die doorgegeven is.

Goed, duidelijk

Duidelijke mails, ik werd goed op de hoogte gehouden. Er stond een klein foutje in de laatste mail (adres van de buren, er stond mijn adres ipv van de buren), maar zeker heel tevreden! Mails kwamen goed optijd, niet te veel zoals sommigen doen, maar wel voldoende informatie

Vriendelijke man behulpzaam.perfect op tyd top

Afgeleverd bij welke buren?

Zoveelste keer dat de chauffeur niet laat weten waar het is bezorgd.

Wij waren thuis,

Slecht, wij waren gewoon thuis , en er staat in de mail dat het bezorgd was bij de buren, maar het stond bij mij voor de deur in de galerij, maar er is niet aangebeld,

Pakket niet bezorgd terwijl app zegt van wel. Geen papiertje ontvangen. Nergens meer info of hulp.

Pakket is NIET afgeleverd

Mijn pakket staat als bezorgd gemarkeerd maar is niet bezorgd. Ook niet bij buren. Jullie zijn ook niet aan mijn deur geweest.

Zelfs het zware pakket binnengezet. Chapeau!!

Pakket is niet aangekomen en is niet op het nummer afgeleverd wat er staat.

Slecht, geen goede communicatie

Dank je

Not cool

You didin't sended me pacage into my adress and told me that u did. Your new rules does nothing! I will never order from you!

Afgeleverd op een adres wat 2 uur rijden is.

Afgeleverd op een adres wat 2 uur rijden is. 350 x €0.23/km = ongeveer €80,- (Heen en terug) Ik ga NOOOOOIT meer via DpD, wat een slechte service.

Niet geleverd

Geleverd zeggen maar niet geleverd

ik heb nergens neerzettoestemming gegeven

Ik heb nergens neerzettoestemming gegeven of is tegenwoordig standaard bij jullie.

Duidelijke bezorgservice!

Ideaal om de dag van te voren te weten dat het pakket bezorgd wordt, op de dag zelf een tijdvak van 1 uur gekregen, dit werkt perfect. Omdat wij buiten de bel niet horen, neerzet toestemming aangevinkt. Pakket keurig neergezet in het afgesproken uur!

Wat afgesproken is , is perfect nagekomen!

Prima werk geleverd. Kan niet beter.

Altijd pakket kwijt

Het is niet te geloven maar elk pakket dat met DPD bij mij bezorgd moet worden raakt zoek.

i

jullie geven aan dat ik niet thuis was, en dat het pakket vervolgens ergens anders is bezorgd; het adres wat jullie vervolgens noemen is wel mijn eigen adres. maar daar is die dus niet bezorgd?

Pakketje niet bezorgd

Hoewel er de hele middag iemand thuis was is er niet aangebeld op en omstreeks de door DPD opgegeven tijd. Later las ik een berichtje dat wij bij aanbellen helaas niet thuis waren en dat het pakje afgegeven was bij de buren, waarbij mijn adres (Da Costaplein 13 H) vermeld stond en een naam die ik niet ken, maar zéker niet een van mijn buren! Door ervaring heb ik geleerd dat ik het eerst maar eens in de Da Costastraat op nummer 13 moet proberen, hoewel de opgegeven naam mij niet bekend voorkwam. Daar bleek inderdaad niemand van die naam te wonen en ook niemand thuis te zijn. Toen Da Costakade geprobeerd; óók niet. Terug naar de Da Costastraat en in de buurt van nr 13 H de omringende portieken/naambordjes gelezen. Op nummer 15B was het raak, een aardige mevrouw die het pakketje klaar had liggen. Kortom: leer de bezorgers a.u.b. goed het adres te lezen en ook goed naar het huisnummer te kijken!

Top geregeld

Bij thuiskomst stond het pakket op de aangeven plek en uit het zicht. Super goed.

Teleurstellend

Als ik bij de neezettoestemming een plaats aangeef, in dit geval heel duidelijk; in de groene unit neerzetten de sleutel zit in de deur. Vervolgens tref ik het pakket aan in de buitenlucht op de vlonder, dan vraag ik mij af hoe moeilijk kan het zijn.

Ondanks bezordatum gewijzigd bezord.

Ik heb de bezorgdatum gewijzigd en toch bezorgd. Tevens geen bezorgadres achter gelaten.

Altijd super!

Pakketjes worden altijd netjes op de aangegeven plek bezorgd.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.