Altijd super!

Pakketjes worden altijd netjes op de aangegeven plek bezorgd.

Er wordt gemeld dat het pakket is bezorgd, maar ik heb niks ontvangen.

Bij de buren nagevraagd of ze het pakket hebben aangenomen maar ook dat is niet het geval. Opmerkelijk dat je dan 3 dagen moet wachten zonder te weten wat de status of lokatie van het pakket is. Groet, Günther Pothmann

Niets ontvangen

Ik ben hele dag thuis geweest er is niet aangebeld. Er is niets voor de deur gezet. Ik heb camera beelden dat hij voor de deur geparkeerd staat, niet uitstapt en weer wegrijdt. Rijd 3min later nog eens langs en zegt het bij de buren op 27 te hebben afgeleverd. IK BEN ZELF NUMMER 27!

Pakketten worden zonder communicatie ergens afgegeven

In het afgelopen jaar nog niet 1x is dit normaal is afgeleverd door de vervoerders in Den Haag. Bij de klantenservice kunnen ze dan wel zien waar het is afgeleverd, maar de vervoerder scant het pakker dan blijkbaar niet daarna op een manier zodat het voor de klant te zien is. Lijkt mij hierdoor dubbel werk…

Niet blij !!!!!!!

Was de hele dag thuis toch bij de buren geleverd dit snap ik niet . Dit is al de tweede keer. Heel vermoeiend en slechte service

Heel slecht

Eerst gooien ze mijn pakket kapot in het trappenhuis en nu is mijn pakket zoek .

Beetje laat

De mail kwam ruim 4 uur later en vermeld als afleveradres mijn eigen adres. Gelukkig waren de gegevens op het kaartje van de bezorger wel correct

De buren? Dit is mijn eigen adres!

De buren? Dit is mijn eigen adres! Maar niet dus. Waar is het pakket dan nu?

Werken volgens afspraak

In tegenstelling tot andere bezorgfirma's doet DPD wel wat je met ze afspreekt. Alternatieve locatie is alternatieve locatie, onafhankelijk van wat de chauffeur geschikt vindt. Prima tracking.

Uitstekende pakket service

Uitstekende pakket service. Zeer keurige bezorging. Goede afstemming over de bezorging. Goede communicatie via de mail. Zeer tevreden!

Netjes

Netjes

We waren gewoon thuis met 3 personen

Bij de buren op welk nummer is er nu afgeleverd, dat wordt niet vermeld??

Volgens afspraak.

Het stond voor de voordeur, zoals afgesproken.

Afgeleverd bij de buren op mijn eigen adres

Zie boven. Kansloos toch Afgeleverd bij de buren. Het adres wat is ingevuld in mijn eigen adres. Tja….

Top bezorgers alles keurig bezorgd

Alles keurig en netjes ,en op tijd bezorgd .

Waar is mijn pakje

Waar is mijn pakket

Niet bezorgt

Bericht dat het pakket bezorgd is bij de buren met ons adres erbij en dat ervoor getekend is. Niet dus !!!!! Niks ontvangen.

Verkeerde adres !

Was neerzet toestemming gegeven bij onze voordeur, achter paal. Echter is pakket bij de buren op nummer 75 afgegeven. In aflevermail staat afgeleverd op nr 77 (ons adres). Wij zijn met vakantie en ik had iemand geregeld die het pakket op zou halen. Deze kon dus op afgesproken plek eerst niets vinden.. Na uitzoeken camera beelden kwamen we erachter dat het op nr 75 was afgeleverd. Klopte dus geen hout van.

Corect bezorgde

Op tijd ,op de goede plaats , naar volle tevredenheid met

Hele fijne en duidelijke communicatie

Als heel fijn ervaren al meerdere keren besteld bij lampgigant, altijd snelle en duidelijke communicatie tussen klantenservice en mij.

Snel !

Tevreden

Pakket is niet geleverd en ik wacht er al meer dan 2 weken op

Zeer slecht wacht al meer dan 2 weken en nu zeggen ze dat het is geleverd met mijn neerzet toestemming die ik mooi gegeven heb.

Niet geleverd

Niet op ons adres gelever en geen briefje in de bus. Het adres waar het geleverd zou zijn is die van ons zelf waar hij dus niet ligt...

Slecht

Mijn pakket is bij de buren 1.5 uren weg van mij afgeleverd.

Keurig

Mooi op tijd en netjes afgeleverd

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.