Geleverd op de plaats waar doorgegeven.

Slecht

De bezorger heeft niet de moeite genomen om bij ons aan te bellen en heeft buren lastig gevallen om het pakket aan hun te overhandigen.

Nergens te vinden waar bezorgd.

Er staat afgeleverd bij de buren. MAAR NIET WELK NUMMER!!

Gewoon perfect

Perfecte bezorging op tijd volgens aangegeven schema

ik ben gewoon thuis, bel doet het en toch nog bij de buren afgeven

mijn pakket zou rond 11 uur bezorgt worden, vervolgens wacht ik de hele dag op me pakket en dan wordt het bij de buren afgegeven

Super service.

Heel fijn dat mijn pakketje toch geleverd is nadat ik onverwacht weg moest.

zeggen dat het bezorgd is terwijl dat niet zo is terwijl il gewoon thuis ben

dit is nu al de derfe keer dst dit gebeurd zeggen dat ze niet konden bezrgemn omdat ik niet thuis was terwijl ik gewoon thuis ben want ik ben hoofdzakelijk aan huis gebondem

Keurige aflevering

We hebben al meerdere afleveringen van DPD gehad . Altijd nauwkeurig vooraf met een mailtje geïnformeerd over de bezorging en vriendelijke bezorger Niets op aan te merken . Prima service!

vlot en correct

Prima achterlaat service en goede communicatie

Via mail tijdige en duidelijke communicatie en makkelijk online neerzettoestemming kunnen geven, top!

super

goed en fijn dat niet thuis kaartje !

Op de afgesproken tijd netjes afgeleverd

Zeer slecht

Er staat pakket is bezorgd en voor getekend Niet dus.. Waar is mijn pakket?

Keurig afgeleverd

Goed op tijd.

Disappointed

I was at home at that time and no one has rung the bell

Meneer belde niet eens aan en loog er vervolgens ook nog over.

Ik zit de hele dag thuis te wachten. Ineens hoor ik iets via de brievenbus binnenkomen en rende ik naar de deur. Tot mijn verbazing lag daar een briefje met de tekst ‘jammer dat we elkaar gemist hebben’. Toen ik de deur opende stond hij daar nog. Meneer heeft niet eens de moeite genomen om aan te bellen. (Ik heb een ring deurbel en hij loog er zelfs over dat hij wel had aangebeld).

Netjes op tijd en neergezet

De chauffeur was netjes optijd zette het pakket netjes neer zonder te gooien super fijn dankjewel ik hoop dat mijn pakketjes vaker via DPD bezorgt worden

Prima op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Niks mis mee.

Erg vriendelijke bezorger! Respect dat jullie zo hard werken in dit warme weer.

Niet aan de afspraken houden!

Bezorgdatum veranderd naar een dag later maar meneer de bezorger vond het nodig om toch vandaag te komen en dan gewoon per direct na de buren te lopen om vervolgens een erg groot pakket daar achter te laten zonder überhaupt bij ons aan te bellen. Ik had extra de datum veranderd om te voorkomen dat dit grote pakket naar de buren ging. Erg asociaal

Gewoon goed

Very happy for delivery within 2 days

Very pleased with the delivery at my door

mijn voordeur is niet de ingang van de flat

ik woon op 89. ik vind dat er zorgvuldiger met mijn eigendommen omgegaan moet worden

Waardeloos

Ik was gewoon thuis. Bovendien had ik voor de zekerheid neerzettoestemming gegeven. Er was geen enkele reden om mijn pakket op een ander adres af te leveren. En dit is niet de eerste keer.

stipt volgens aankondigingvanaf

vanaf aankondiging goed op de hoogte gehouden met veel mogelijkheden tot wijziging in aflevering. Top!!

Westfields 1410

5688HA Oirschot