Netjes afgeleverd op de afgesproken plek

Netjes op de afgesproken plek

Slecht, klopt niets van

Volgens het bericht is ons pakketje afgeleverd bij een buur, maar het genoemde nummer is ons eigen nummer. Bij de buren geïnformeerd maar daar ligt niets. Dus we weten niet waar het pakketje ligt, dus gewoon slecht

Waardeloos. Zeggen dat het bezorgd is maar niet waar het dan bezorgd is.

Waardeloos. Sturen een bericht waarin staat 'bij de buren' maar zetten vervolgens ons eigen adres neer. Dus als het al bezorgd is, weten we niet waar. Dus kunnen we bij alle buren aan gaan bellen. Wat een waardeloze bezorging.

Netjes bezorgd

Netjes bezorgd bij de buren. Ook snel bezorgd. Super blij mee!!!

Pakket "geleverd" maar niet in de buurt

Er stond dat het pakket geleverd was bij de buren maar geen enkele buur in de straat heeft mijn pakket. Onderzoek moeten starten maar geen idee of ik mijn pakket nog terugzien.

Pakket is niet geleverd

Het pakket is niet geleverd, ben hele dag thuis geweest. Neerzettoestemming gegeven bij de voordeur, daar is het niet geleverd. Nu heb ik 2 mails ontvangen, 1 waarbij het aangeeft dat het pakket bij de voordeur ligt en 1 waarbij wordt aangegeven dat het pakket bij een ophaalpunt ligt.

Slecht

Geen idee waar mijn pakket bezorgd is. Er staat huisnummer 45 maar dat is ons eigen huisnummer en daar is het niet bezorgd. Waar is mijn pakket?

PRIMA IN ORDE

PRIMA IN ORDE

Ik was niet thuis

Mijn oprechte excuses voor de bezorger die idd zijn werk perfect heeft uitgevoerd en ondanks dat mijn huisnummer verkeerd was heeft hij het toch op het goede adres bezorgd. Ik had een dure bestelling gedaan en ontving iets totaal anders en ik was zo boos daarom dat iedereen het fout had gedaan en ik op iedereen boos was. EXCUUS!!!!. Ik hoop niet dat dit gevolgen heeft voor je baan anders mag DPD mij bellen en zal ik het mondeling toelichten. Vriendelijk bedankt voor het bezorgen van het juiste pakketje vandaag en het briefje. Ook die winkel heeft een slechte recensie van mij gekregen . Die ga ik ook rechtzetten.

Is niet bij de buren

Er staat geen nummer bij. Dus geen idee waar het is

Mooi op tijd

Mooi op tijd en volgens afspraak neer gezet

Waardeloos

Geen neerzet toestemming gegeven. Zeer slecht. Mocht pakket straks weg zijn dan komen we wel met een claim.

Keurig op de aangegeven plek afgeleverd

Keurig op de aangegeven plek afgeleverd. Helaas was de kartonnen door beschadigd, waardoor het pakket niet compleet was.

Pakket stond niet op de afgesproken plek

Het stond in het zicht op een bankje bij de voordeur….

Vriendelijke dame, en mooi op tijd geleverd.

Was home & parcels are lost

Was home, got message i wasnt so it was delivered at a “different adress” which shows my own. So now my parcels are lost

• Would you recommend us? No

Geen pakketje ontvangen

Ben de hele dag thuis geweest. Lingestraat 19 Oost-Souburg. Mail gekregen pakket afgeleverd Lingestraat 15. Ook daar de hele dag iemand thuis geweest. Maar ook geen pakket afgeleverd

I don't have my parcel.

It's not a first time when i don't get my parcel. This service is terrible!!!

• Would you recommend us? No

Pakket is geleverd bij compleet andere straat - niet aangegeven

Pakket was kwijt terwijl we thuis zaten te wachten kregen we een melding dat het bij de buren bezorgd is. Buren hadden niks ontvangen. Toen achter het busje aangerend in de wijk en die herinnerde zich ineens dat hij het bij een hele andere straat in de wijk had afgeleverd. Dus bevestigingsmail klopte ook helemaal niet… Als we het busje niet gezien hadden was het pakket nooit meer gevonden waarschijnlijk…

In een algemene ruimte neergezet ipv bij mijn voordeur

Ondanks mijn verzoek het pakket bij de voordeur te plaatsen was het beneden, in de vrij toegankelijke hal, geplaatst. Wel netjes op tijd bezorgd

Pakket neergezet met toestemming

Volgens de aflevergegevens is het pakket neergezet conform afgegeven neerzet toestemming. Hiermee heeft uw bezorger ****** gepleegd en als er een handtekening op de POD-gegevens staat tevens valsheid in geschrifte. Wij hebben nog nooit en zullen ook nooit neerzet toestemming geven! Wij overwegen om aangifte te doen tegen DPD vanwege de zaken. Een pakket met bederfelijke goederen heeft meerdere uren vol in de zon gestaan. Midden in de winter is dat vervelend bij temperaturen van 25+ graden midden in de zomer simpelweg een risico voor de gezondheid. Of de goederen nog goed zijn is nog maar zeer de vraag. Dit is niet onze eerste slechte ervaring met DPD, maar het lijkt wel of het steeds erger wordt. De bezorger bij ons vorige huis was goud, maar die bij ons nieuwe adres moet nog héél veel leren. Ik ga er vanuit dat er gepaste reactie volgt en dat er ook gepaste maatregelen tegen de pakketdumper (bezorger is teveel eer) wordt ondernomen.

Perfect bezorgd

Goede bezorging met de uitstekende service van Ozzy

Dit is nu het 2e pakje

Dit is nu het 2e pakje wat ergens anders afgeleverd is en ik weet niet waar. Moet ik al mijn buren afgaan om te kijken waar mijn pakket is gebleven? In de mail staat dat het op mijn adres is geleverd, maar was niemand thuis en staat ook nergens.

Waardeloos

Ik ben thuisgebleven om pakket in ontvangst te nemen. Bezorger heeft niet bij mij aangebeld. Pakket bij iemand anders voor de deur gezet, in de centrale, die dus ook niet thuis was. Op bericht staat dat er ondertekend is voor ontvangst. Niet dus.

Ik kreeg een grappige boodschap op het afleverbonnetje van de chauffeur :-)

Netjes op tijd!

Westfields 1410