Pakket verdwenen

Niet op pakketpunt afgegeven en niet op aangegeven adres. Kutfirma.

Precies volgens instructie

Alles gaat precies als afgesproken. Communicatie prima

Pakket bezorgd, maar waar?

Niet de eerste keer dat dit gebeurt: Krijg een melding dat pakket is bezorgd bij de buren. Nergens te vinden welke buren en de site geeft aan dat er voor het pakket is getekend door iemand op mijn eigen adres. Vreemd … (alweer) Waardeloze service.

My parcel was not delivered to the neighbour

11706841435564 I dictated that it was dropped off at nur 15 however they did not receive a parcel for me! I couldn't find a contact so I'd hope you'll see this

• Would you recommend us? No

Geen pakket op dut huisnummer ook niet bij 3 andere buren

Eerst krijg ik een mail pakket is bezorgd 5 min later een mail dat ik niet thuis was en pakket bij de buren bezorgd is. Bij betreffende buren geweest geen pakket!!! Bij nog 2 buren geweest voor de zekerheid ook hier geen pakket. Op onze ringbel is te zien dat hier niemand van dpd aan de deur geweest is en ook geen busje geparkeerd heeft gestaan!!! Klopt helemaal niks van deze informatie. Ik zit nu met een rekening en zonder pakket en geen juiste informatie waar.mijn pakket is!!! Schandalig!

Ik had aangegevn dat het de volgende dag moest bezorgd worden

Uiteindelijk bezorgd bij de buren…. Ontzettend vervelend!!!

Ik was gewoon thuis en alsnog is het op 10 min lopen bezorgd

Ik was gewoon thuis en alsnog is het op 10 min lopen bezorgd

Eenvoudig en goed te regelen.

Het is uitstekend dat je in de bevestigingsapp de mogelijkheid krijgt om spullen te laten bezorgen als je niet thuis bent. Daar heb je zelfs de buurvrouw niet bij nodig.

Tijdige bezorging door vriendelijke medewerker.

Zending goed te volgen in de app.

Niet naar wens

De reden van mijn slechte score: - ik was thuis en er was niet eens aangebeld - het is niet niet de buren afgeleverd, maar vier straten verderop - onjuist huisnummer aangegeven in de mail - de doos is beschadigd en waarschijnlijk dus niet goed vervoerd

Er is geen pakket bezorgd....

Na dagen wachten, chatten en langdurig telefonisch contact zoeken, krijg ik een bericht dat het pakket (2 stuks) is bezorgd. Dat klopt niet, er is niets bezorgd. Tevens heb ik ook geen toestemming tot neerzetten gegeven. Waar zijn mijn pakketten??

Ben blij met DPD

Keurig afgeleverd in de box bij de voordeur

Pakket afgegeven bij een van de buren waar hij toch moest zijn.

Pakket is afgegeven bij een van de buren waar hij toch moest zijn, zonder na te gaan of er mensen waren op het eigenlijke adres. Lekker gemakkelijk!

3 dagen later

Aangeven dat we er niet zijn klopt niet en dan de volgende dag nog eens roepen dat het niet lukt terwijl de concurrent het wel bezorgd. Dat terwijl de pakketten van dezelfde afzender komen.

Vriendelijke vlotte service

Vriendelijke goedlachse accurate bezorger

perfect

Heel goed. Goed geinformeerd en op tijd bezoegd. Mvd

Het pakket stond op de afgesproken plek. ( via site ingevuld) Het hek van het plein was ook weer netjes dicht gedaan.

Kan niet beter

Vriendelijke bezorger.

Netjes, vriendelijk, georganiseerd. Geen bende achterin de bestelbus.

Oakketje niet gehad en niet op aangegeven adres

Ik was gewoon thuis en wachtende op mijn pakketje toen ik een mail kreeg je was niet thuis het is op dit adres. Ik ben gaan vragen en pakketje was daar niet! Gebeld met klantenservice die geeft aan ja hij komt nog wat heel apart is. Daarnaast zit mijn woning naast de weg dus hoor ik elke auto of bezorger aankomen, dod is nooit in de straat geweest!

Op juiste plek gezet

Snel en goed geinformeerd.

TOP

Goede koeriersdienst

Duidelijke informatie over bezorging. Op tijd en op de afgesproken plek. Top!

Thuis zitten wachten

Niet gebeld, dit is al eerder gebeurt Mijn vrouw zag hem voorbij komen rijden, dus kon ik gelijk naar de buren gaan. Voor misverstand, ik heb zelf de bel gedrukt en werkt prima

Ik was thuis

Er is niet eens aangebeld

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.