Ben gewoon thuis

Ik ben gewoon thuis. Krijg mail dat ik niet thuis was en het bij de buren ligt en die zouden ervoor getekend hebben. Welke buren??? Er staat geleverd gewoon op mijn adres. Dit is nu al de tweede keer, waardeloos ( en dat is een understatement). Waar is mijn pakket???

Weinig inzicht in bezorgen

Wanneer een pakket zoveel weegt en je laat het in een plastic bak vallen is alles stuk. Bedankt DPD bezorger… jammer dat je zelf niet nadenkt, nu kan ik naast mijn bestelling ook opnieuw een bak kopen.

Kwalijk dat wordt aangeven dat geleverd is met toestemming voor leveren bij de voordeur..

Dpd vindt het schijnbaar geen probleem om te liegen bij aflevering, waarbij klant dus vervolgens verantwoordelijk wordt gesteld voor eventuele schade.

Slecht

Ik was niet thuis, pakket was bij de buren bezorgd. 3 straten verderop, hij is nooit aan de deur geweest. Doos was kapot, dozen van de inhoud ook.

Perfect geregeld.

Het wordt gewoon netjes bezorgd. En op tijd.

Pakket in stromende regen gezet!!!

Het pakket kon gewoon aan de deur afgeleverd worden, wij waren thuis. Er is niet aangebeld en daarna is het niet op een beschutte plek gezet met dit stormachtige regenachtige weer. De verpakking is kletsnat geregend. Dit was niet de eerste keer, het is al vaker gebeurd. We hebben een andere plaats aangegeven waar het pakket neergezet kan worden. De bezorgers van postnl en dhl hebben geen enkele moeite om deze plek te vinden. Maar het komt niet vaak voor, want we zijn bijna altijd thuis!

Keurig afgeleverd!!

Goed gedaan

Ik koos voor bezorgen op andere dag maar dat is niet gebeurd

Ik had mn pakket op mn vrije dag willen ontvangen zoals ik op de site had aangegeven en nu moest ik alsnog de loodzware pakketen bij mn buren ophalen.

Altijd correct en vriendelijk

Altijd goeie ervaring met het afleveren Tijden van bezorging wordt op tijd aangegeven .met neerzetplek ook nooit geen problemen

Neerzet toestemming

De chauffeur zet nooit de grote pakken bij de garage neer, maar dumpt ze voor de voordeur. Altijd het zelfde bij jullie. Vaak aangegeven dat het niet de bedoeling is mijn voordeur dicht te zetten met de pakketten.

Tijd en levering zeer optijd

Nvt

Keurig op tijd.

Mooi op de afgesproken tijd en op de afgesproken plaats

Goed geïnformeerd over de levering en op tijd bezorgd

Via email op de hoogte gebracht van de leverdatum. Zelf de datum gewijzigd naar een tijdstip dat mij beter schikte en vervolgens na een email met het verwachte levertijdstip ook precies binnen die tijd geleverd.

Prima bezorgd

Goed geïnformeerd over de bezorging bij de buren!

Prettige manier van toestemming geven voor neerzetten

Werkt goed

Niet bij het juiste huisnummer aangebeld!!

De bezorger heeft überhaupt géén moeite gedaan om naar het juiste huisnummer te kijken. Het huisnummer is 25 en de bezorger heeft het klakkeloos bij nummer 15 afgegeven. Niet bij mij aangebeld niks, ik ben thuis gebleven voor het pakket. Ook op de deur camera was er geen spoor te bekennen. Zeer slechte service!

Goede informatie

Snelle levering en goede informatie en reacties

Was zogenaamd niet thuis

Ik woon achterin een hofje, de bezorger belde bij het eerstesteenlegging huis aan. Ik was zogenaamd niet thuis. Echt wel.

Snelle bezorging Op de afgesproken plek. Goed bij te houden via updates mail.

Super bezorger

Super service

Goede levering

Mooi op tijd

Vriendelijke medewerker

Keurig netjes op de afgesproken plaats bezorgd ;-)

Wonen niet in Rotterdam maar in Ruurlo

Beste heer/mevrouw Bosfluiter, Vandaag heeft de chauffeur geprobeerd je bestelling van 't Wijnmeisje te bezorgen, maar helaas was je niet thuis. Om ervoor te zorgen dat je toch snel over je pakket kunt beschikken, is het bezorgd op dit adres: BUREN 175 Dhr. Arie van Opijnen Straatweg 175 3054AD Rotterdam Op dit adres is getekend voor de ontvangst van je bestelling. Pakketnummer 05117911503002

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.